kızlar ne sürede evlenme kararı aldınız?

Gördüğümde evlenme kararı aldım ama eşimin beni fark etmesi bikaç yılımı aldı çünkü ben küçüktüm. Evliliğim biraz buruk oldu çünkü askere gideceği için apar topar evlendi orda kendisine bişey olursa diye :/

beni kaynanam buldu. oğlunun fotosunu gösterdiydi. bende bişey demedim soras görümcem beni facede ekledi ilk başta tanimadim kabul etmedim msj atmişti. derken eşim beni facede ekledi çekiniyordu konuşmadi :)
görümceme dedim ki abin niye msj atmiyoo..
sora da oda atti konuşmaya başladi evlenmeyi düşünmüyorum demişim.. garibim vazgeçcekti benden... 1 hafta sora bi daha aramişimm. 2 ay sorada çikmaya başladik.. çiktiktan 2 ay sorada söz...
6 ay sorada düğün... hemen hemen toplam 10 ay içinde evlendik..
Allaha bin çok şükür 1,5 yıldır evliyiz hala ilk günkü seviyoruz birbirmizi..

askerde eşine bişey olur diye mi evlendiniz anlamadım?

askerde eşine bişey olur diye mi evlendiniz anlamadım?
Ya çok saçma bi düşünce ama kocam sınır ötesine gidiyordu gitmeden önce apar topar evlendi benle çünkü biz birlikte olmuştuk da işte ölürse bana laf söylemesinler evliydi zaten desinler vs vs benim kocam biraz gerikafalıdır da. Ama ben kabul etmiştim çünkü zaten çocukluğumdan beri çok istiyodum onla evlenmeyi evlendik ve askere gitti bir yıl sonra döndü

Yorumunuz bana çok samimi geldi 32 yaşında evlenmişsiniz, millet başınızın etini yemedi mi? Yaşın geçiyor hadi evlen diye? Belliki bilerek beklemişsiniz. Daha sonra keşke daha önce evlenseydim dediniz mi? Neden merak ettiysem

tanışmamız 28 temmuz evlenmemiz 26 ekim toplam 89 günde karar verdik ve evlendik

anladım şimdi :)

ayy cok tatlısınız sızın adınıza cok mutlu oldum ınsallah bız sevenlerde sızın gıbı evlenıp mutlu oluruz Allah omur boyu sağlık mutluluk versın :)

aynı durumda annemle babam da yaşandi:)
babam askere gitmeden bi kaç ay önce evlenmişler.
apar topar evlendiği sölüyordu annem..
3 sene kaynanasinin yaninda durdu çok çekti kaynanasindan...
şimdi ayri.. bence askere gitmeden önce evlenmeleri yanlış tabi.

İlişkimize asla evlilik istemiyorum diyerek basladım; 4 yıllık beraberlık sonrası sanırım hormanların etkisiyle evlenelım dırdırıma dayanamayıp şaşalı bır evlilik teklifi etti; Sonra benim evlilikten olusan korkumdan oturu bir sene sonra istemeye gelebildiler ama bu korkularımın yersız oldugunu evlenince ogrendım Yaş oldu 29 Çok arzuladıgım sey cocuktu Şimdi şartlar olustu ama ben cocuk fıkrınden korkuyorum

Ayrıca hayat krıterlere baglı olarak yasanmaz.Hayatta hıc bır planın yası yoktur.Sırf evlenelim hadi diye asla evlenmeyin derim Huzurlu oldugunuz yasam bıcımını heyecan olsun dıye; amaaaan karsımdakı cok ıstıyor bende deneyeyım dıye olmaz Muhakkak tanımak ıcın zaman tanıyın derım..

Hiiç tanışmıyorken uzaktan bir gördüm ve dedimki;işte bu bu evleneceğim adam.tanıştık dört yıl çıktık sekiz yıldır evliyiz. Yani ben görür görmez karar verdim:))

biz iliskimizde evlilik mevzusunu hic konusmamistik. 2 yil kavgasiz gurultusuz gitti oyle. birgun evlenelim dedi he olur biara yapariz dedim 1,5 ay sonra evlendik. 5 yil oldu. hala ilk gunku gibi heyecanlaniyorum, ozluyorum. cok seviyorum ama simdiki aklim olsa hic evlenmeden takilirdim, boylece kv ile hic tanismamis olurdum hayatim daha huzurlu olurdu :)

Vay be herkes ilk görüşte aşık olmuş, ilk görüşte anlamış evleneceği adam olduğunu falan. Bende bir anormallik var sanırım. İlk iki sene adamı ha bugün postalarım, ha yarın postalarım diye yanımda tuttum. Sonraki yıllar seviyorum galiba ben bu salağı moduna girdim. Beş sene ve 17 evlenme teklifinden sonra e yapacak bişey kalmadı evlenelim bari dedim.

3.5 ayda sözlendik 10 ayda evlendik. nasıl oldu nasıl kabul ettim nasıl söz nişan düğün oldu anlamadım valla. aileler bile nişanlanana kadar şoku üzerlerinden atamadılar. çünkü anneme görüştüğümü söylemedim. bize gelmek istiyorlar dedim ve geldiler isteme oldu sonraki hafta söz

Tanıstıktan 2 ay sonra evlilik kararı aldık, 2. ayımızda sözlendik.
Allah sizin icin de hayırlısını versin insallah.

valla ben tanıştım 6 ay sonra istemeye geldiler 1 yıl dolmadan da evlendik. acayip mutluyum. ay hiç sevmem öyle yıllarca sevgililik, nişanlılık hiç bana göre değil. acayip sıkılırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…