- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi bikahvebana
-
askerde eşine bişey olur diye mi evlendiniz anlamadım?Gördüğümde evlenme kararı aldımama eşimin beni fark etmesi bikaç yılımı aldı çünkü ben küçüktüm. Evliliğim biraz buruk oldu çünkü askere gideceği için apar topar evlendi orda kendisine bişey olursa diye :/
Ya çok saçma bi düşünce ama kocam sınır ötesine gidiyordu gitmeden önce apar topar evlendi benle çünkü biz birlikte olmuştuk da işte ölürse bana laf söylemesinler evliydi zaten desinler vs vs benim kocam biraz gerikafalıdır da. Ama ben kabul etmiştim çünkü zaten çocukluğumdan beri çok istiyodum onla evlenmeyi evlendik ve askere gitti bir yıl sonra döndüaskerde eşine bişey olur diye mi evlendiniz anlamadım?
Yorumunuz bana çok samimi geldiOff off çok bekletti bu herif beni çokşaka bir yana ben bunu ilk gördüğümde dedim bu nasıl bişey bir dişlesem şunu sonra bayağı bir zaman uğraştım kendisiyle benden de küçük şeker verdim kandırdım neyse çıkmaya başladık 7 sene dile kolay çıktık nerdeyse 3 senedirde evliyiz 32 yaşında evlendim pişman değilim insan evleneceği kişiyi biliyor heralde görücü usülü bana ters zaten
anladım şimdi :)Ya çok saçma bi düşünce ama kocam sınır ötesine gidiyordu gitmeden önce apar topar evlendi benle çünkü biz birlikte olmuştuk da işte ölürse bana laf söylemesinler evliydi zaten desinler vs vs benim kocam biraz gerikafalıdır da. Ama ben kabul etmiştim çünkü zaten çocukluğumdan beri çok istiyodum onla evlenmeyi evlendik ve askere gitti bir yıl sonra döndü
Ben eşime ilk bakışta aşık oldum ,adını bile bilmiyordum ,tanıştık 3 ay içinde nişanımız oldu ve toplamda 1 sene içinde evlendik.3 yıllık evliyim ve kocişimi çooook ama çok seviyorum ,hayatımın anlamı biricik şekerparem.
aynı durumda annemle babam da yaşandi:)Gördüğümde evlenme kararı aldımama eşimin beni fark etmesi bikaç yılımı aldı çünkü ben küçüktüm. Evliliğim biraz buruk oldu çünkü askere gideceği için apar topar evlendi orda kendisine bişey olursa diye :/
Teşekkür ederimmmm :) sizin de çok mutlu bir evliliğiniz olmasını dilerim.hayat sevince çok güzel.ayy cok tatlısınız sızın adınıza cok mutlu oldum ınsallah bız sevenlerde sızın gıbı evlenıp mutlu oluruz Allah omur boyu sağlık mutluluk versın :)
Tanıstıktan 2 ay sonra evlilik kararı aldık, 2. ayımızda sözlendik.Kızlar yaşım otuza yaklaşıyor ve onlarca tanışma, görüşme ve görücüden sonra bir bıkkınlık içindeyim. Sanırım benim için doğru zaman değil demeye başladım ancak karşıma bir kişi çıktı. Görüştük ve konuşuyoruz hala. Evlenmek istiyor ve ben tanımak için fırsat istiyorum. Ben bu kişi evleneceğim kişi mi emin değilim henüz ama kafamdaki kriterlerin önemli bir kısmına uyuyor. O ise net bu konuda. Merak ediyorum tanıştıktan ne kadar sonra evlilik kararı aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?