Kızlar ölmek üzereyim

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Mide bulantımın tarifini yapamam size öyle böyle değil çok berbat bi haldeyim.
Su içeyim dedim biraz daha, zor geçti o su boğazımdan..
Sanırım reflümün etkisi bunlar..
Diyeti asla bırakmam, bi şeyler ye demeyin.. Mide bulantıma nasıl çözüm getirebilirim onu söyleyin..

Edit: Kahkahalar attırdınız kızlar
Aynı zamanda da korkuttunuz bende anında bıraktım diyeti… yediklerime dikkat etmeye çalıştım yalnızca… Hatta bu lahmacun olayı yüzünden canım feci lahmacun çekti. Dün oturup bi güzel lahmacunumu yedim

Son düzenleme:
Ne kadar doğru bir şey yapıyorsun gerçekten bunu düşün????
Geçici olarak kilo verebilirsin ama sağlığın daha önemli.
Bu model çok sağlıksız. Karatay tarzı beslenmeni tavsiye ederim.
Mide bulantın için zencefil çok iyi gelir. Bu şekilde saatleri sayarak kendine işkence ediyorusn hem de vucuduna.

isveç diyeti nedir ne değildir bilmem ama doktor tavsiyesi ile mi başladınız? öyle değilse eğer sağlığınızdan mı olmak istiyosunuz acaba?

O şok diyetleri zamanında yapmış biri olarak söylüyorum size..
Hemen bırakın..
7-8 kilo vereceğim diye diye şu anda o beğenmediğim halden 30 kg fazlalığım var..
Metabolizmamı mahvettim..
Pankreasımı mahvettim..
Şeker hastası oldum..
Şimdi direniyor vücudum bir gramı yakmak için..
Verdiğiniz kiloların kat kat fazlasını alacaksınız devam edersiniz..
Yıllar sonra da bu söylediklerim aklınıza gelecek..

mide rahatsızlığını sakın hafife alma. kardeşimin ufak ağrıları oluyordu daha sonra çekilmez hale gelince reflü gastrit ve ülser bir arada çıktı. 2 sene tedavi görmek zorunda kaldı. eğer miden bu durumda ağrıyorsa sana alarm veriyor demek ki. zorlama bence. aç kalarak zayıflanmaz

Bu diyeti kim yapar yaa diye düşünürüm hep ama yapanları görünce de sizin adınıza ben endişe duyuyorum.

O kadar yanlış kiii...
Böyle beslenme düzenimi olur. Sen boş ver bu diyeti, ihtiyacın olan tek şey sağlıklı beslenmek. Diyet bile değil.

Reflüm var diyorsun sabah boş mideye kahveyi indirmişsin bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Ayrıca senin diyet sonrası tartıda göreceğin eksiler yağ değil su bi de olsa olsa kas olacak böyle saçma diyetler yapıp sağlığından olma. Madem kilo vermek istiyorsun bu işi bilen birileriyle çalış bir diyetisyene filan git.

Isvec diyeti mi :)
2. Hafta 2 kati kilo alma diyeti diyelim biz ona.
Reflum midenin boslugundan.Kursun gibi bi de kahve icmissin 3 gr vericem diye mideni tahrip ediyosun.Devam et.
Mide bulantin icin de kus rahatlarsin.
3 gr değil kız 6 kilo vermem lazım acilen
Boş mideden ne çıkarmaya çalışacağım ki kusarak

çok saçma bır dıyet bu lutfen devam etme;
sabah bır fıncan kahve şekersiz.
öglen bır dılım salam ve 1 çay bardagı yogurt.
aksam 100 gram bıftek,yesıl salata

sadece bu ara ogun yok . beslendıgı seyler bırbırınden cok farklı ne bıleyım hıc saglıklı degl

Kız o diyet adamı öldürür.
Üff aslında şekeri, unu kesseniz, günde var ya yarım saat yürüseniz, akşam atıştırmalarını da bıraksanız sırf şunla bile 2 ayda evrim geçirirsiniz. Ama yok! 1 günde aldık ya kiloları, 1 günde veririz.
Bu şeye benziyor aynı, çalışmayıp çalışmayıp sonra gece sınava çalışıp da geçeceğini ummak gibi.
1 ayda 4-5 kilo ancak verilir, o da yağdan. Öyle 10 günde 10 kilo falan yalan ya su gitmiştir, ya kas erimiştir ya da yemediğin için bağırsakların boşalmıştır. Kendini kandırma.

Kastan gidecek.... yağdan değilll ey böyle diyet bence sağlıksız.
bırak demeyin.. bişeyler yede demeyin diyorsun.. ne desek boş
Taze nane yiyin bulantıyı alıyor biraz.

çok haklısın, umarım bırakır bu dıyetı 1 ay sonra kızlar reflum azdı migdemde yaraya cevırdı dıye konu acacaksın uzulerek soyluyorum reflu zaten baslı basına cıddı bır problem bılıyorum cunkı cekıyorum.

Diyet( yasaklar) insanlara hep itici ve kışkırtıcı gelmiştir. O yüzden ben de şimdiye kadar yaptığım diyetlerde başarılı olamadım. Ancak 3 ay önce sağlığımla ilgili bir sorun yaşadım ve uzun vadede hayatımı ele aldım.
Kolesterolüm yüksekti bu yaşta ve 50 ye merdiven dayayınca ne hale geleceğimi düşündüm. Kaliteli yaşamak ve evimde verimli bir anne olmak istedim. Ayrıca evimde çocuğumun ve eşimin de sağlığını düşünerek beslenme tarzımı resetledim. Şimdi 4*4 Karatay uygulamasam da elimden geldiğince yapıyorum. Diyet değil zaten hayat tarzı.
Anlık çözümlerden çok uzun vadeli hesaplar yapmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…