Kızlar ölmek üzereyim

Reflü esimdede var kahve cikolata kola tatli acayip tetikliyor.
Rahatlatici bi ilac var adinj yazmam yasak sanirim bliyosundur kirmizi kutulu olan
Bu arada ac kaldmi insann migdesi bulaniyor dün cocuklar durmadi aksama kdr bisey yemedim migdem.bulandi bide is yapinca oturmayinca daha fena oluyor insan.
Ben migdem bulandi zaman ya küp sekere yada yarim cay bardagi suya nane yagi damlatiyorum biraz iciyorum fayda ediyor.
Ama sennkisi acliktan gbi duruyor.

Arkadaşım bu sekilde sagligindan olursun ...ben karatay diyeti ile 3 ayda 12 kilo verdim hemde sagligima kavuştum yumurtaliklarim tembeldi o bile düzene girdi hemde kendimi daha dinc ve daha saglikli hissettim hicte ölecek gibi olmadim..bence yalniz yoldasin ...

Diyet yerine proteín agirlikli beslenip egzersiz yap.
Ha birde
1 kg yag : 7000 cal asagi yukari
Isvec diyeti yag degil kasini goturur haberin olsun
Kas gidip yag kalirsada incelmezsin pek
Ama ayni kilonda bile kalsan yagini yakarsan
2-3 beden ince gorulebilirsin

Tecrube ile soyluyorum.

Sadece 1 hafta yaptim bu tarz bir diyet. Ve kalp krizi geciriyorum sandim.
Guzel bi kebab yedim o gun ve kendime geldim :))
Bir daha asla boyle sacma diyetler yapmadim.

reflünüz varsa siz kafayı mı yediniz 3. gün midemin ağrısından ölüyordum da bıraktım isveç diyetini. mide ağrın için ılık bitki çayı iç normal diyet yap

sana bişey diyimmi bu diyeti ölüp bitip mahfolarak tamamladım eksiksiz olarak çokta güzel kilo verdim 8 kilo yanlız diyeti bıraktıgım gibi hoppp hepsini bigüzel geri aldım sora öğrendimki bu tür şşok diyetler yagdan deil kastan gidiormuş boş yere kendimi heba etmiştim çok pişman oldum hatta üçüncü gün bayılma hissi gelmişti pes etmedim bırakmadım sana tek tavsiyem acilen kaç bu tür diyetten kendini tükettiğinlee kalıosun ben sora kendimce öğünlerimi çoğalttım ve yemeği azalttım düzenli plates yaptım sabah 15 dk akşam 15 dk ve hem yiyerek hemde eğlenerek 10 kilo verdim

Kardesim aclikla diyeet olmax verdigini katini alirsin
ara ogunlerde mesela bi turp bi havuc beyaz kirmuzi lahana
vs sureklu agzindolu olsun
du icmek onemlu aksam yatinca yogurt yemessen
kuruyemis yemessen zayiflaman zor
az sporla sarkmadan kili verirsin
biraj isvec diyetini turk udulu takil

Alla allah va nadil bi iradedir bu
Madem bu ksdar iradelisiniz normal diyetler neden degil
bir yila yayarak iskence etmeden
Hizli kilo vermek sarkmqyida yaninda getir
aman sey gibi konustum neydi yaaa
immm
he ebru sallu:))

Aynen aynen o abuk subuk diyetlerle kilo verdiğinde çok sağlıklı olucak bir daha hiiiiiiiiic geri almicaksin o kilolari. Ya da yuzun cokmuycek falan. Çok zekice cidden. Aman düşüp ölme de bi yerlerde.

Midenizi sağlığınızı mahvedersiniz yapmayınm(( keske bi diyetisyene basvursaniz ya da daha sağlıklı bir diyet uygularsiniz. Ac karnina kahve icmek mideyi bozar cok fazla tuvalete çıkarır ondan zayiflatiyodur

Skinny fat. En nefret ettiğim.

Kesinlikle Karatay diyorum bende, ben birebir uygulamama rağmen daha dinç ve sağlıklı hissediyorum

Kusura bakmayın ama aklınızı peynir ekmekle yiyin ama böyle diyetlere girmeyin.
Metabolizmanızı kendi elinizle mahfediyorsunuz.
5-6 kilo vereceğim diye 10-15 kilo birden alacaksınız.
Kusura bakmayın biraz sert çıkışmış olabilirim ama sinirleniyorum böyle şeylere.
Diyetisyen kontrolünde verirseniz hem daha sağlıklı olursunuz hemde kilonuzu da korursunuz.

Pilav makarna ekmek ve tatlıyı kesip bol su içip spor yapıp akşam 7den sonra birsey yemeyip çok rahat kilo verilir sağlık problemi yoksa,bolca badem ceviz fındık sağlıklı yağlar ve protein,hiç gerek yok ölüm diyetlerine

Reflusu olan biri ac karina gune nasil kahveyle baslar. Belli ki Ogleye kadar da ac kaliyorsun. Enteresan gercekten. '' Bir seyler ye demeyin" ne demek yorumlari yonlendireceksen niye konu aciyorsun.

Bu benim ne yazik ki hayat sartlarindan dolayi beslenme duzenim. Durmdan titrerim, gorenler hastaneye gorurelim diye israr eder. Sebebi aclik. Ben yogunluktan yiyemiyorum ama gobek ve arkasi her ogun kebap yemisim gibi.
Ac kalinca fit olmuyorsun, fit olurken de ac kalmiyorsun normal sartlarda.
Sagligina zarar bu diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…