- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Mide bulantımın tarifini yapamam size öyle böyle değil çok berbat bi haldeyim.
Su içeyim dedim biraz daha, zor geçti o su boğazımdan..
Sanırım reflümün etkisi bunlar..
Diyeti asla bırakmam, bi şeyler ye demeyin.. Mide bulantıma nasıl çözüm getirebilirim onu söyleyin..
Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Diyeti asla bırakmam, bi şeyler ye demeyin.. Mide bulantıma nasıl çözüm getirebilirim onu söyleyin..
reflünüz varsa siz kafayı mı yediniz 3. gün midemin ağrısından ölüyordum da bıraktım isveç diyetini. mide ağrın için ılık bitki çayı iç normal diyet yapBugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
sana bişey diyimmi bu diyeti ölüp bitip mahfolarak tamamladım eksiksiz olarak çokta güzel kilo verdim 8 kilo yanlız diyeti bıraktıgım gibi hoppp hepsini bigüzel geri aldım sora öğrendimki bu tür şşok diyetler yagdan deil kastan gidiormuş boş yere kendimi heba etmiştim çok pişman oldum hatta üçüncü gün bayılma hissi gelmişti pes etmedim bırakmadım sana tek tavsiyem acilen kaç bu tür diyetten kendini tükettiğinlee kalıosun ben sora kendimce öğünlerimi çoğalttım ve yemeği azalttım düzenli plates yaptım sabah 15 dk akşam 15 dk ve hem yiyerek hemde eğlenerek 10 kilo verdimBugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Alla allah va nadil bi iradedir busana bişey diyimmi bu diyeti ölüp bitip mahfolarak tamamladım eksiksiz olarak çokta güzel kilo verdim 8 kilo yanlız diyeti bıraktıgım gibi hoppp hepsini bigüzel geri aldım sora öğrendimki bu tür şşok diyetler yagdan deil kastan gidiormuş boş yere kendimi heba etmiştim çok pişman oldum hatta üçüncü gün bayılma hissi gelmişti pes etmedim bırakmadım sana tek tavsiyem acilen kaç bu tür diyetten kendini tükettiğinlee kalıosun ben sora kendimce öğünlerimi çoğalttım ve yemeği azalttım düzenli plates yaptım sabah 15 dk akşam 15 dk ve hem yiyerek hemde eğlenerek 10 kilo verdim
Aynen aynen o abuk subuk diyetlerle kilo verdiğinde çok sağlıklı olucak bir daha hiiiiiiiiic geri almicaksin o kilolari. Ya da yuzun cokmuycek falan. Çok zekice cidden. Aman düşüp ölme de bi yerlerde.Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Bu devirde hala aç kalarak kilo vermeye çalışan insanlar var, hayret ediyorum.
Aç kalarak kilo verilmez, aksine yağ depolanır bol bol. Vücudunuz yağları koruma altına alır kıtlık moduna geçip. Bu sürede verdiğiniz şey de kilo değil su ve kas kaybıdır. Şimdi etkisini görmezsiniz ama kırk yaş sonrası size kırışık bir cilt, sarkık kollar bacaklar, sarkık göğüsler olarak geri döner...
valla sanmıyorum müdürün kılıcı çok kesindir. Banlandıysa haketmiştir.
Arkadaşım bu sekilde sagligindan olursun ...ben karatay diyeti ile 3 ayda 12 kilo verdim hemde sagligima kavuştum yumurtaliklarim tembeldi o bile düzene girdi hemde kendimi daha dinc ve daha saglikli hissettim hicte ölecek gibi olmadim..bence yalniz yoldasin ...
Kesinlikle Karatay diyorum bende, ben birebir uygulamama rağmen daha dinç ve sağlıklı hissediyorum
Reflusu olan biri ac karina gune nasil kahveyle baslar. Belli ki Ogleye kadar da ac kaliyorsun. Enteresan gercekten. '' Bir seyler ye demeyin" ne demek yorumlari yonlendireceksen niye konu aciyorsun.Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Lahmacun yerken yakalamışlar hocayı bugün
Aynen simdi Ben de gordum dogru mu acaba :) hamileyim canim da istedi tűh yaa :)Lahmacun yerken yakalamışlar hocayı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?