- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Arkadaşlar Canan Karatay lahmacun yiyin der yahu yapmayın resmen karalama kampanyası,bol et maydanoz soğan yanına ev turşusu ayran diye de tarif eder yani böyle detaylı detaylı
Bugün isveç diyetine başladım, 8 de kahvemi içtim. Öğle yemeğimi 1 gibi yiyeceğim. 6-6.30 gibi de akşam yemeğimi yiyeceğim, saatleri bu şekilde ayarladım.
Mide bulantımın tarifini yapamam size öyle böyle değil çok berbat bi haldeyim.
Su içeyim dedim biraz daha, zor geçti o su boğazımdan..
Sanırım reflümün etkisi bunlar..
Diyeti asla bırakmam, bi şeyler ye demeyin.. Mide bulantıma nasıl çözüm getirebilirim onu söyleyin..
Aynen ya kadın bildiklerini çat çat söylüyor diye birçok kişi cephe aldı. Özellikle de şeker yüklemesi olayından sonra. Bende onun dediği gibi beslenmeye çalışıyorum çok daha iyi kondisyonum.Arkadaşlar Canan Karatay lahmacun yiyin der yahu yapmayın resmen karalama kampanyası,bol et maydanoz soğan yanına ev turşusu ayran diye de tarif eder yani böyle detaylı detaylı
Canı isteyen hamileler iki oldu.Aynen simdi Ben de gordum dogru mu acaba :) hamileyim canim da istedi tűh yaa :)
Bugün tam 5 sayfaya aynı şeyi yazdım, Karatay lahmacun sağlıklıdır der, bol soğan ve maydanozlu ayranla yenecek ve ev turşusu olacak, mükemmel bir öğundür der, takip edenler bilir
:) bende bunun hata olduğunu anlatmaya çalıştım zaten kesjnlikle bu tür diyetler den kacılmalı insan sonraki kilomu hem yiyerek hem spor yaparak vermistim zatenAlla allah va nadil bi iradedir bu
Madem bu ksdar iradelisiniz normal diyetler neden degil
bir yila yayarak iskence etmeden
Hizli kilo vermek sarkmqyida yaninda getir
aman sey gibi konustum neydi yaaa
immm
he ebru sallu:))
Afiyet olsun yemesrn kilo alirsin zaten☺onemli olan az yemekKahkahalar attırdınız kızlar
Aynı zamanda da korkuttunuzbende anında bıraktım diyeti… yediklerime dikkat etmeye çalıştım yalnızca… Hatta bu lahmacun olayı yüzünden canım feci lahmacun çekti. Dün oturup bi güzel lahmacunumu yedim
Kahkahalar attırdınız kızlar
Aynı zamanda da korkuttunuzbende anında bıraktım diyeti… yediklerime dikkat etmeye çalıştım yalnızca… Hatta bu lahmacun olayı yüzünden canım feci lahmacun çekti. Dün oturup bi güzel lahmacunumu yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?