- 28 Kasım 2010
- 42.519
- 141.224
- 798
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
kilo vermek nedir biliyor musun?? Metabolizmanın hızlı çalışmasıdır. Sen şu an yavaşatıyorsun farkında değilsin.3 gr değil kız 6 kilo vermem lazım acilen
Boş mideden ne çıkarmaya çalışacağım ki kusarak
Yönetim asla hata yapmaz.Banlanmış Evet yetkililerden açıklama bekliyoruz. Kız zaten aç bide siz vurmayın
Açlıktan birilerine sataşmıştır.Ben profilinden mesajlarına baktım.Başka konudan banlanmış.
Ee konu sahibi acliktan mi banlandi simdi anlamadim?
Acı acına gitti iyi mi..
Ben her alanda şunu fark ettim İpek. Bak çok samimiyim yani, cidden deneyimleyerek bu sonuca vardım, yani boşa atmıyorum. Azdan çoğa ilkesi, kolaydan zora da diyebiliriz, kademeli olarak artırmak. Cidden işe yarıyor, bir anda yüklenince hemen bıktırıyor. O yüzden yavaş yavaş, zorlamadan başlanacak, sonra minik minik seviye artırılacak. İster ders çalış, ister spor yap, ister diyet fark etmez. Hepsinde işe yarıyor.Diyet( yasaklar) insanlara hep itici ve kışkırtıcı gelmiştir. O yüzden ben de şimdiye kadar yaptığım diyetlerde başarılı olamadım. Ancak 3 ay önce sağlığımla ilgili bir sorun yaşadım ve uzun vadede hayatımı ele aldım.
Kolesterolüm yüksekti bu yaşta ve 50 ye merdiven dayayınca ne hale geleceğimi düşündüm. Kaliteli yaşamak ve evimde verimli bir anne olmak istedim. Ayrıca evimde çocuğumun ve eşimin de sağlığını düşünerek beslenme tarzımı resetledim. Şimdi 4*4 Karatay uygulamasam da elimden geldiğince yapıyorum. Diyet değil zaten hayat tarzı.
Anlık çözümlerden çok uzun vadeli hesaplar yapmak daha mantıklı.
Valla ben de korkudan yemege basladim iyi miCok ac olunca sistem otomatik banliyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?