Hindu??
Italyana ne oldu kiz??
Aynen ben de bunu merak ettimdüüHindu??
Italyana ne oldu kiz??
Bacım Anadolu Erkeğe bulamadınmı şöyle bağrı kıllı hafif göbekli Bıyıklı ayyy içim eridi
Yani hindu evliligi bes sene sonra dusunuyo, peki sen bes sene bekler misin bu adami
Ne kadar süredir konuşuyorsunuz ki just? Hint geleneklerine de uzak bi ülkeyiz araştırmak lazım iyice böyle evlilik için uzun süre bekleniyor mu diye.
Aile Hindu,Delikanlı Ateist ?
"Allah" mesut etsin :)
Yani işte garip biraz bu tavırlar. Ailesi Avrupa'da yaşamıyor anladığım kadarıyla. Yani geleneklere biraz bağlılar bu durumda.3 ay oluyor seducum
uzun süre beklenmesi problem değil evliliğe acelem yok da aile kabul edecek mi etmeyecek mi onu bilmiyorum
bu sinirimi bozuyor
ailem istemiyor deyip atadabilir bir kenara bilemeyiz ki
Yani işte garip biraz bu tavırlar. Ailesi Avrupa'da yaşamıyor anladığım kadarıyla. Yani geleneklere biraz bağlılar bu durumda.
Ben ortada hiç bir sorun göremedim, adam kendi kararlarımı veriyorum diyor, ailesi böyle şeylere ılımlı bakıyormuş. eee o zaman, ha et yememesi kötü, bak o olmamış işte
Evlilik hakkında konuşuluyorsa ve aranızdaki iletişim iyi ise ailesinin haberi olmalı.yani en azından bu kadar ağır evlilik, beraber yaşama muhabbetleri yapıyorsa ailesine söyleyebilmeli değil mi?
bakın böyle böyle türk bir kız arkadaşım var diye
hani tutup kolumdan götürüp evleniyoruz demesini demiyorum
en azından haberdar edebilir
ben ettim ailemi baştan önlemimi aldım
sen de beni tanıyorsun sedu tekrar aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?