- 23 Ağustos 2012
- 51.113
- En iyi cevaplar
- 1
- 237.972
- 898
Bu arada just 5 sene belki sen beklemiyceksin.. Belki sen vazgeçeceksin, boşver bunları şimdi. Hindular çirkin oluyor kız çirkin mi, benimde aklıma bu geldi okurken (çirkin değillerdir de ben beğenmiyorum diyeyim.)
Bence ailesine zaman geçince söyler daha 5 yıl varmış madem; şimdiden ben de olsam ben de söylemem yani.ailesine söyleyememesi beni işkillendirdi :/
en azından türk bi kız arkadaşım var sizin için sorun olur mu diyebilir :/
Just, anlamadigim noktalar var, bu adam da Avrupa'da degil mi? Siz nerde tanistiniz, su an nerede??
Cevap veriyorum: Eger Avrupa'da yasayacaksaniz, ailesi zaten orda olmicak, ehh bir zahmet kiminle evlendigini herif kendi secsin.
Eger ailesinde bu tip bir evlilik varsa, belli ki rahat insanlar. Bir arkadasim Hintli, annesi baska bir bolgeden diye hastanelik olmust, cocuk da ayrilmak zorunda kaldi. Ailesi rahatsa, acik gorusluyse problem yok.
Lakin anlamadigim yer, 5 yil neden bekliceksin, sen Avrupa'da tek basina 5 yil duracak misin, hele ki Italya gibi bir yerde?? Ne gerek var, Hintli icin onca Italyana sirt donmeye
Ulan simdi bana irkci dicekler ama ben bir Hintliyle yapamam cunku yedikleri seyler ve mutfaklari asiri derecede baharat kokuyor. Yani eski arkadasimin mutfaginda 5 dk oturduktan sonra tum giysilerimi makinaya atardim, koku siiniyor cunku. Hintli=murdar imaji var kafamda, onyargisiz bakamicam.
Just buraya resim koyarmış hepimizin dibi düşermişBen de begenmiyorum
Hintlilerde benim bildigim milliyetcilik fazla hatta daha otesinde kast sisteminde farkli kasta bile sicak bakmiyolar. Ama genellemek ne kadar dogru bilemem. Sonucta sevgilin de kendine guvenmis ki seninle iliskiye baslamis. Mesela benim ailem inanclarina gore benim musluman olmayan biriyle evlenmeme razi olmaz islamda kadin gayrimuslumle evlenemiyo. Ama bircok musluman aile problem etmeyebilir de. Butun Turkleri genellersek yanlis olabilir meselabuldum kıllı göbekli sonra boşadım
5 sene güzel problem yok onda da 5 sene sonra kabul edecekler mi orası muamma
hani insan en azından çıtlatabilir nasıl bakıyorlar buna falan
ya da kız arkadaşım diyebilir
bilmiyorum çok enteresan :|
5 sene bekle bekle sonra terk edil olmak istemiyorum
Just avatardaki sen misin kız? Nereden buldun hindu herifi?
Bu arada just 5 sene belki sen beklemiyceksin.. Belki sen vazgeçeceksin, boşver bunları şimdi. Hindular çirkin oluyor kız çirkin mi, benimde aklıma bu geldi okurken (çirkin değillerdir de ben beğenmiyorum diyeyim.)
Evlilik hakkında konuşuluyorsa ve aranızdaki iletişim iyi ise ailesinin haberi olmalı.
Sonuçta farklı kültürde yetişen bir insan çıkaracak ailesinin karşısına. Belki hayır türk istemiyoruz diyecekler.
Aile ile ilgili sıkıntı olmasın just öncekinden tecrübe ettin bazı şeyleri. Biraz daha diretmelisin.
Ailesi seni hemen tanımak zorunda değil ama senden haberdar olmalılar. 5 sene az zaman değil çünkü.
yuhh 5 sene nedir ya o kadar yaşayacağınız malum
diyelim ki bekledin ya boşunaysa kabul etmeyip istemezlerse
Aynen ya adamlar resmen kori kokuyo terleyince :d heykel gibi italyanlari gorunce hintlinin pabucu dama atilir bence :dJust, anlamadigim noktalar var, bu adam da Avrupa'da degil mi? Siz nerde tanistiniz, su an nerede??
Cevap veriyorum: Eger Avrupa'da yasayacaksaniz, ailesi zaten orda olmicak, ehh bir zahmet kiminle evlendigini herif kendi secsin.
Eger ailesinde bu tip bir evlilik varsa, belli ki rahat insanlar. Bir arkadasim Hintli, annesi baska bir bolgeden diye hastanelik olmust, cocuk da ayrilmak zorunda kaldi. Ailesi rahatsa, acik gorusluyse problem yok. Lakin yine de kilciklandim, cunku Hindu kafasi yabanciyla evliligi kolay kaldiracak kafa degil.
Lakin anlamadigim yer, 5 yil neden bekliceksin, sen Avrupa'da tek basina 5 yil duracak misin, hele ki Italya gibi bir yerde?? Ne gerek var, Hintli icin onca Italyana sirt donmeye
Ulan simdi bana irkci dicekler ama ben bir Hintliyle yapamam cunku yedikleri seyler ve mutfaklari asiri derecede baharat kokuyor. Yani eski arkadasimin mutfaginda 5 dk oturduktan sonra tum giysilerimi makinaya atardim, koku siiniyor cunku. Hintli=murdar imaji var kafamda, onyargisiz bakamicam.
Hint nerden cikti daha yakisiklisi yok muydu
Hintlilerde benim bildigim milliyetcilik fazla hatta daha otesinde kast sisteminde farkli kasta bile sicak bakmiyolar. Ama genellemek ne kadar dogru bilemem. Sonucta sevgilin de kendine guvenmis ki seninle iliskiye baslamis. Mesela benim ailem inanclarina gore benim musluman olmayan biriyle evlenmeme razi olmaz islamda kadin gayrimuslumle evlenemiyo. Ama bircok musluman aile problem etmeyebilir de. Butun Turkleri genellersek yanlis olabilir mesela
Bir şey merak ettim Aamir Khana benziyor mu bari
yani mutlaka çıtlatmalı yoksa bu adam gününü gün ediyor, gelecek kurmak gibi bir amacı yok diye düşünür doğal olaraktanben bulmadım o bana geldi taa ayağıma kadar hem de
haha ben de nedense beğenirim ya hint erkeklerini
değil mi haksız değilim yani?
kendime abartıyorum mu acaba acele mi ediyorum dedim ama siz de böyle düşünüyorsunuz işte :)
tek istediğim bu onlar için sorun olacak mı olmayacak mı bunu bilmek
olacaksa hiç uğraşmayayım
olmayacaksa da zamanı gelince tanışırız olur zaten acelesi yok :)
işte yalnız değilim böyle düşünmekte insan bir gider ağzını arar ailesinin
Bir şey merak ettim Aamir Khana benziyor mu bari
Aynen ya adamlar resmen kori kokuyo terkeyince :d heykel gibi italyanlari gorunce hintlinin pabucu dama atilir bence :d
aynen adam 50 yaşında taş taşNeden çirkin diye genellediniz kızlar, bir Aamir Khan gerçeği var ortada standartın üstünde
Yaw faşo damgası yemeyeceksem bir ara gazetenin birinde dünyanın en çirkin erkekleri haberi yapılmıştı.Ben de begenmiyorum
yok yav o kadar diyorsun yani sen bu meseleyi iyice düşün o zamanama ablası başka kasttan bir çocukla evlenmiş :x
daha tatlısı diyebilirim
Bilmiyorum ben kokmayan hintli gormedim ama seninki kokmuyomus demek ki yoksa asik olamazdin :dya bu gerçek mi ben hiç sezmedim böyle terleyince köri falan hoş köri yemediğimiz için de olabilir o :d
aman türk erkekleri de sarımsak soğan kokuyor ona bakarsakAynen ya adamlar resmen kori kokuyo terleyince :d heykel gibi italyanlari gorunce hintlinin pabucu dama atilir bence :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?