Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

hayır canım kurtmaz zeytınyagı dahada yaglandırır sacı..benım cok kuru olmasına ragman cok yaglandırmıstı zeytınyagı sınır olmustum:76: ama bı sure sonra kullanmayı bırakınca duzelmıstı sadece uclarına suruyorum zeytınyagını bende:79:

kızlar benimde saçlarımda acayip dökülme var (
ben banyodan önce iki diş sarımsağı rendeleyip şampuanlıyorum saçımı.etkisi olmazmıki??
şampuanın içinemi atmak gerekiyo??

Ben de sarımsaklı şampuan kullamaya başladım iki haftadır ve yeni saçlar çıkardı resmen minik minik kısa saçları farkedewbiliyorum. Çok iyi geldi bir de saçım daha az yağlanmaya başladı. Yalnız şunu merak ediyorum saçımı yakında boyatacağım. Acaba rengini etkiler mi ki bu sarımsaklı şampuan. Bu şekilde kullanan varsa tavsiyede bulunabilir mi:44:

cnm benim saçımda boya var renginde bi değişme olmadı..hatta yumuşadı saçlarım.
ama şampuanın içinemi koymak gerekiyo??
banyodan önce rendeleyip şampuanlıyorum faydası olmazmıı??

üşenmiyorsan daha bile iyi olur taze taze. sonuçta şampuanda haftalarca kalıyor.ne gibi geğişimlere uğruyor bilmiyoruz

üşenmiyorsan daha bile iyi olur taze taze. sonuçta şampuanda haftalarca kalıyor.ne gibi geğişimlere uğruyor bilmiyoruz

yok tatlım ya yıllanmış şarap misali durdukça daha da iyi oluyo özünü iyice bırakıyo içine ama çok da durması iyi değil önerim küçük kutu şampuanlara katmanızdır 1 2 aydan fazla bekletmeyin hem kokusu berbat oluyo hem de etkili olacağını sanmıyorum

hıımmm doğru diyosunuz kızlar bende şampuanın içine rendeliyim ozaman.
daha iyi karışır suyunu bırakır biraz hem daha etkili olabilir.
teşekkürler.

hıımmm doğru diyosunuz kızlar bende şampuanın içine rendeliyim ozaman.
daha iyi karışır suyunu bırakır biraz hem daha etkili olabilir.
teşekkürler.

canım aktarlarda sarmısaklı şampuanlar ve kokmuyor da. onlardan alabilirsin. ya da sarmısakları sütte 2 dk kaynatıp şampuanına ekleyebilirsin. hiç kokmuyor. birkaç haftadan fazla durmasın ama.

Teşekkür ederim canım. O zaman devam ederim ben de çok memnunum çünkü Bir de evet şampuanın içine koymak gerekiyormuş ve de bütün atmamak gerekiyor özünü bıraksın diye. Arkadaşlar da cevaplamış zaten. Off banyoda çok kötü kokuyor ama saç kuruyunca kalmıyor koku:) Bi de ben sprey sıkıyorum çok güzel oluyor

Son düzenleme:
bende otacının bitkisel karışım kepeğe karşı etkili ıvy şampuanını kullanıyorum içine kattım 7 diş sarımsak rendeleyip inş işe yarar işe sonucları tekrar yazarım sevgişle kalın

bir ay once saclarimi kisacik kestirdim...aslinda yakisti ama ben yine uzun sacimi istiyorum..kisa saci iki haftada bir kestirmem lazim yoksa modeli bozuluyor...

saclarimin normal uzamasi zaten iyi ( hatta hizli sayilir) ama daha cabuk uzasin istiyorum. saclarim simdi ensemde.. ilk hedef: bob/kut. ikincu omuz, sonrada bel ustu

bu aksam yatarkan hint yagi isitip surecegim saclarima
yarinda sarimsakli sampuanla yikarimbugun boyadim sacimi, diplerden belli olur etkisi olup olmadiginin.
acaba tatli bademyagi da mi sursem diyorum...
hollandada kaldigim icin maalesef ampuller falan bulamiyorum,bioxsin var ama 50 euro
daha basit ve kolay bulunan seylerle idare edecegim..'
ayy ins cabuk uzar:)

kapsullerin icinde vitamin b oluyor ya acaba onu sac diplerime sursem faydasi olurmu:s

7 diş sarmısak koydum kullandığım şampuana..yıkama esnasında koksa da sonrasında emin olun kokmuyor..birkaç kişiye de koklattım kokmuyor dediler..gayet de yumuşak yapıyor saçları.. :))

Canlarimmm sonucu yazmaya geldim:)

Ben ekim ayinda baslamistim yani 7 ayda 25 cm den 33 cm e geldi

2 ay ara vermistim kokusuna dayanamayip yani 5 ayda 8 cm uzadi o ara verdigim iki ay sade 1 cm uzamisti hemen geri basladim:)

Su an gogus ucumda ilk basladigimda ensemdeydi

Yaza kadar sade 3 cm uzayacak... Ben yazin upuzuun saclarim olsun istiyorum napicam ya sinamekiyi de bulamiyorum burda:2:

Ama yine de sarimsak uzatiyo kizlar ayda ortalama 1.5 cm uzuyo:)))

Bildiginiz baska yontem varsa paylasin nolur

Belime tam olarak gobek deligime kadar sac istiyoruum bennn

turplu su uzatıyor. bende en etkili o oldu.diğer bakımları da yapıyorum ama bu daha iyi gibi geldi.ben yumurtasız yapıyorum.turplu su topiğine bakabilirsiniz....

Son düzenleme:
merhabaa
bend ebu kürü uygulmaya başladım ama saçlarımı kurutuyorr ya tel tel oldu normlad eyaglı olan saçlarım fakat kullanmakta istiyorum sarımsagı biliyorum ki faydalıı

ban ayardım eidn ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…