7 diş sarmısak koydum kullandığım şampuana..yıkama esnasında koksa da sonrasında emin olun kokmuyor..birkaç kişiye de koklattım kokmuyor dediler..gayet de yumuşak yapıyor saçları.. :))
Cnm kaç ml lik şampuanın içine koydun bana şöylee çoook açık bi şekilde anlatabilirmisin
bide yıkama esnasında sarımsagın kabukları falan gelmiyo mu elimize dökerken :44:
senden duyuyorum bit olayını töbe töbe ya yok duymadım bi arastirim tsk ederm cnm
Arkadaşa sormuşsun ama anlatayım..
Ben şöyle yapıyorum,
Boş şampuan kutusuna 400ml kadar şampuan koyuyorum(sarımsağı tam şampuana ekleyince uzun süre kullandığımız için kokusu berbat oluyor.Dök yani :) ) 6-7 diş sarımsağı rendelemiyorum 3'e 4'e bölüp ekliyorum.Ayrıca 20-25 damla çam terebentin ekliyorum.
Sarımsağı soymadan atmıyoruz kabuk gelmez.Rendelemiyorum dedim çünkü o zaman saça yapışıyor
Gerçekten işe yarıyor.Annemin bazı bölgeleri açılmıştı şimdi ordan saçlar çıkıyor ve beyazda değil.Annemde bu etkiyi yaptıysa düşünün artık.
evet kızlar bende 1 hafta oluccak sanırım sarımsak rendeleyip katıorum şampuanıma bide sampuanım soya proteinle ve gayet güsel sonuç allıyorum allahım nazarlardan saklasın
soya protein nedir?:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?