Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

7 diş sarmısak koydum kullandığım şampuana..yıkama esnasında koksa da sonrasında emin olun kokmuyor..birkaç kişiye de koklattım kokmuyor dediler..gayet de yumuşak yapıyor saçları.. :))

Cnm kaç ml lik şampuanın içine koydun bana şöylee çoook açık bi şekilde anlatabilirmisin
bide yıkama esnasında sarımsagın kabukları falan gelmiyo mu elimize dökerken :44:

Cnm kaç ml lik şampuanın içine koydun bana şöylee çoook açık bi şekilde anlatabilirmisin
bide yıkama esnasında sarımsagın kabukları falan gelmiyo mu elimize dökerken :44:

Arkadaşa sormuşsun ama anlatayım..
Ben şöyle yapıyorum,
Boş şampuan kutusuna 400ml kadar şampuan koyuyorum(sarımsağı tam şampuana ekleyince uzun süre kullandığımız için kokusu berbat oluyor.Dök yani :) ) 6-7 diş sarımsağı rendelemiyorum 3'e 4'e bölüp ekliyorum.Ayrıca 20-25 damla çam terebentin ekliyorum.
Sarımsağı soymadan atmıyoruz kabuk gelmez.Rendelemiyorum dedim çünkü o zaman saça yapışıyor

Gerçekten işe yarıyor.Annemin bazı bölgeleri açılmıştı şimdi ordan saçlar çıkıyor ve beyazda değil.Annemde bu etkiyi yaptıysa düşünün artık.

kızlar az önce elidor pembe şise kuçuk boy sampuana 1 kapak hint yağı+1 k.çamterebentini+1 k. badem yağı+yarım kapak sarımsak yağı kattım daha önce sadece camterebntini katmıstım bakalım resimleri cekiyorm saçımın haziranda eklicem.

yya 16 yag karısımı nelerden olusuyor ben zaten eğer bana diyosan yani:) haftada bir badem+camtebentn+lavanta+sarımsak+evigen+bepanthen bunları her hafta göz kararı karıstrp sürdm saçıma ocak ta basladm martta bıraktım simdi yine baslıcam bunun içine hint yağıda eklicem sence:26:

cnm sen istediğin gbi kullan ama dikkat et saçlarında bit fln oluşmasın. sanırım badem yagı bitlendiriomuş. badem sütü die bişy duydunmu hiç olmazsa onu sor onu kullan

senden duyuyorum bit olayını töbe töbe ya yok duymadım bi arastirim tsk ederm cnm

kız ben kullandım bit falan olmadı sadece sampuanda kullanmadım bakalım onada 1 ayda belli olur uzarsa uzadı haziranda saçlrımı bayatıcam zaten ondan sonra bi 6 7 ay yapmam bakım falan belki hint yağı sürrüm oda saçı karartıyomus diye duydum o yuzden bu bakımlar sacım rengini açıyor

merhaba kızlarrr
bu kürü bend eyaptım koku feci evet ama dökülme azaltı gürleşti hatta uzadı saçlarım
ama benim saçlarım yaglı oldu haldee ,şimdi acaip kuru bu olayı naoıl çözcez ya sizinde kuruyomru saçlarınız?

camterebentini kurtuyor ben ondan ekledm badem yağını uzun kullanmican yoksa kuruluk kaçınılmaz glisernli su kullanıyrm aklıma geldikce o kdr yani durulanmayan bakın kremleri imdatıma yetişiyor cnm

kızlar sarımsaklı şampuanlar var onları deneyin onların kokusu alınıyo hemde, benim bir arkadaşım vardı beyaz tenli kumral kapalı olduğu için saçlarını her zaman göremiyorum ama kaşları siyahlaşmış ve artmış kendisi bu durumu iki üç defa kullandığı sarımsak şampuanına bağlıyo bende istedim o şampuandan fiyatı 25 tl imiş ben gürleşmesi için değilde yaş 26 ve saçım bembeyaz sarımsağında saçı koyulaştırma özelliği varmış dah çok onuniçin istiyorum birde hergün 2 diş sarımsak yutuyorum beyazlara iyimiş
dökülmesini istemiyosanız bira mayasını da tavsiye ederim benim saçım yağlı olduğu için çok dökülüt ama bira mayası içmeye başladığımdan beri dökülme azaldı

Sağol valla konu o kadar uzun ki hangisini okusam die şaşırdımm bende çok şükür açılma falan yokda geç uzuyo saçlarım uzasın istiyorum artıkk bide şey sorucam ya koku kalmıyo dimii :26:

evet kızlar bende 1 hafta oluccak sanırım sarımsak rendeleyip katıorum şampuanıma bide sampuanım soya proteinle ve gayet güsel sonuç allıyorum allahım nazarlardan saklasın

evet kızlar bende 1 hafta oluccak sanırım sarımsak rendeleyip katıorum şampuanıma bide sampuanım soya proteinle ve gayet güsel sonuç allıyorum allahım nazarlardan saklasın

soya protein nedir?:26::26::26:

Kızlar,
Şampuana kattığınız sarımsakların saçlarınızı gürleştirmeye ya da dökülmeyi azaltmaya yardımı oldu mu?

ben 400 ml şampuana 5-6 diş katmıştım, çok çok iyi gelmişti, herkes de sormaya başladı saçlarına ne kullanıyorsun diye, gözle görülür sağlıklı fark ve hızlı uzama ama kokusundan rezil oldum sonradan buram buram sarmısak, krem falan kesmedi, yani kullandıkça sarmısak mı koktu şampuanın içinde bilmiyorum daha bi kokar oldu baştaki kullanımlara göre, sizler nasıl engellediniz kokuyu arkadaşlar çünkü tekrar yapmak istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…