Saç Uzatma Yöntemleri Kızlar Şampuanınıza Sarımsak katın kesin sonuç

sarımsagın kokusunu almak ıcın sütün içine koyup 1 2 dk ocakta tutuyordu ngaliba 1 ara kanal d bitki uzmanı 1 adam vardı ramazan da cıkıyordu galıba o soylemıstı 1 yere yazmıstım bulursam tam olarak yazarım

o zaman daha az bi şampuan şişesinde dene 200 ml lik mesela. bittikçe yenilersiin

arkadaşlar ben de yaptım bunu, 1 aya yakındır kullanıyorum. siz ne zaman etki görmeye başladınız? çok fenayım çünkü saç diplerim ışıldıyor resmen kel gibi çok üzülüyorum.

Bende sampuanıma sarımsak ekledim 700ml e 5 diş. Daha 1 kez kullandım , sinemakide yapıyorum benim saçlarım normalde hiç uzamaz bakalım etki edicekmi .

kızlar kesin kullanın ve 1 ay sonunda mükemmel sonuç alırsınız emin olun ama taze sarımsak olsun derim

bende denemekistiyorum ama zaten haftada bir içinde sarmısak yağı olan bir karışım uyguluyorum.(sarmısak,hint,tatlı badem,ısırgan tohumu,menekşe,ceviz,çörekotu yağları hepsinden 5 ml ve 2 ampül bepanten).şampuana katmaya gerek varmı onun yerini tutmazmı kafam karıştı????

kokusu için sarımsakları sütte bı ıkı dk kaynatanınız yok mu? herkes kokudan şikayetçi benden bundan korkumdan yapamıyorum, sütte kaynatılınca kokusu kalmıyormus sarımsagın faydalarında olmuyormuş, ben bu sekılde deneyecegım. persembe gunu sarımsakları aldım yarın kucuk bır sampuana ekleyecegım once sutte kaynatacagım tabı. benım derdım dokulmesı. eskıden berı dokulur ama artık rahatszı oluyorum kayınvalıdemde sacın dokuluyor heryer sac dedıkce strese gırıyorum sakaklarım hep seyrektı ama sımdı daha bır azalmıs sankı.saclarımın gurlesmesı ve dokulmesının durması lazım.

ya şampuana karıştırmak yerine başka nasıl kullanabiliriz aynı etkiyi yapacak şekilde??? sarımsak suyu nasıl yapılır acaba??

ben şampuanın içine 6 diş sarımsağı rendenin en ince kısmıyla rendeledim bi güzel karıştırdım.sanırım şampuanın içinde kalınca gün geçtikçe güzelce özdeşleşiyor.ilk başta sarımsaklı şampuanla yıkıyorum sonra normal ısırgan otlu bitkisel şampuan va krem kullanıyorum.hiç kokmuyor.kesinlikle saç köklerini güçlendiyor çünkü ben saçımı kendim boyamıştım fakat 25 dakika yerine 40 dakika bekletmiştim ve saçlarım lastik gibi olmuştu uçları sünse kestirirdim ama dibine kadar sünüyordu kurtarmak için bazı formüller denedim şimdi o lastik gibi uzaması yok.2 haftada düzeldi.ayrıca arkadaşlar yatmadan önce saçlarınızı önünüze atın fırçayla hafifçe sağa sola tarayın inanın kökleri güçleniyor ve havalanıyor.

Son düzenleme:
sütte kaynatma olayını denemedim ama bu sıcaklarda yapmasaydın keşke bence haftalarca cıkmıyor kokusu

ayyyy...
inşallah kötü kokmaz canım ya...saçlar kuş gibi,kısacık...artık ne yapayım..üstüne sarımsaksız bir şampuan da yaparım..bir de gliss durulanmayan saç kremi kullanıyorum..
inşallah kalmaz ...

canım keşke normal şampuanla glissle çıksaydı o koku ben de bırakmazdım kışın bile dayanamadım bıraktım. terleyince, ıslanınca (yağmur yada duş farketmez) kafa derini kaşıyıp elini koklayınca off felaketti hatırlamak bile istemiyorum bemiks falan halt etmiş o kadar diyim ben sana.. ilk yıkamalarda kalmıyor sanıyorsun ama 2-3 ten sonra naaptım ben diyosun kendine
direkt bütün kutuya atmadın inşallah? azar azar yap illa yapacaksan. şampuanın içinde kaldıkça beter oluyor o koku
tabi bünyeyle de alakalı olabilir. benim resmen içime işlemişti koku şükür kalmadı..

yok tatlım,tüm kutuya koymadım..750 ml.lik şişenin 1/4 ü kalmıştı,ona ekledim denemek için...bal da var şampuanın içinde...yok yok yani...
ay desene kokuşuk bir şekilde dolaşacağım

Son düzenleme:
yok tatlım,tüm kutuya koymadım..750 ml.lik şişenin 1/4 ü kalmıştı,ona ekledim denemek için...bal da var şampuanın içinde...yok yok yani...
ay desene kokuşuk bir şekilde dolaşacağım

belki sende kalmaz canım, olmazsa saçların hatrına idare edersin bi süre madem çok kısaymış. benim saçlar omuzlarımda böyle saçlarım uçtukça buram buram kokuyodu. ama hep olumsuz yanından bahsettim, saçlarımın uzamasını gözle görülür hızlandıran tek şey de maalesef buydu. dökülmem zaten azdı, nerdeyse sıfıra indirdi diyebilirim.. ama kullanmıyorum mecbur kalmazsam da kullanmayacağım bi daha

inşallah kalmaz canım ya...
saçlar kulak altı ve kısacık (
kuaför canisi yapmıştı ..ahhh...ahhhh....

kısa olduğu için belki kokmaz...artık battı balık yan gider
bu arada senin saçlar super canım,maşallah nazar değmesin

ah o kuaförler yok mu inşallah hemencik uzar senin saçların da..
teşekkür ederim canım benim saçlar felaketti de brezilya fönü topladı çok şükür. şimdi aktı aslında ama hala eskisine göre iyi durumda. yaz sonu yine yapıcam

sağol tatlım...
biraz önce ilk kez yıkadım,şimdilik koku yok gibi..yani bana öyle geliyor..akşama kardeşim gelip kokuyor derse gerçekten var demektir..çünkü tam bir burundur kendisi...

inşallah canım ya ,bir an önce uzarlar..maşa yaparken yaktı pis kuaför..üstelik bir de iyi kuafördü bu..kötüsü nasıl olur düşünmek bile istemiyorum...

maşallah ,nazardeğmesin saçlarına tatlım

Kızlar, ben yine bu forumda gördüm, sarmısaklı şampuanın içine kokusu olan yağlardan koyuyorlar. Ben de bunun üzerine menekşe yağı ilave ettim aynı şampuanın içine. Koku sorunu ciddi anlamda azaldı. Üstüne hiç başka şampuan yapmıyorum artık, siz de deneyin. Menekşe, lavanta, çilek vs. bir sürü yağ işinizi görebilir

sağol tatlım,ben de yarın menekşe yağı alacağım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…