ben 400 ml şampuana 5-6 diş katmıştım, çok çok iyi gelmişti, herkes de sormaya başladı saçlarına ne kullanıyorsun diye, gözle görülür sağlıklı fark ve hızlı uzama ama kokusundan rezil oldum sonradan buram buram sarmısak, krem falan kesmedi, yani kullandıkça sarmısak mı koktu şampuanın içinde bilmiyorum daha bi kokar oldu baştaki kullanımlara göre, sizler nasıl engellediniz kokuyu arkadaşlar çünkü tekrar yapmak istiyorum.....
hayır canım saclarımı esıme cevremdekılere koklatıyorum kımse sarımsak kokusu yok dıyor ben banyodan sonra sac kremı kullanıyorum onun kokusu kalıo
biraz önce rendeledim şampuanıma...
inşallah iyi olur :))
sütte kaynatma olayını denemedim ama bu sıcaklarda yapmasaydın keşke bence haftalarca cıkmıyor kokusu
ayyyy...
inşallah kötü kokmaz canım ya...saçlar kuş gibi,kısacık...artık ne yapayım..üstüne sarımsaksız bir şampuan da yaparım..bir de gliss durulanmayan saç kremi kullanıyorum..
inşallah kalmaz ...
canım keşke normal şampuanla glissle çıksaydı o koku ben de bırakmazdımkışın bile dayanamadım bıraktım. terleyince, ıslanınca (yağmur yada duş farketmez) kafa derini kaşıyıp elini koklayınca off felaketti hatırlamak bile istemiyorum bemiks falan halt etmiş o kadar diyim ben sana.. ilk yıkamalarda kalmıyor sanıyorsun ama 2-3 ten sonra naaptım ben diyosun kendine
direkt bütün kutuya atmadın inşallah? azar azar yap illa yapacaksan. şampuanın içinde kaldıkça beter oluyor o koku
tabi bünyeyle de alakalı olabilir. benim resmen içime işlemişti kokuşükür kalmadı..
yok tatlım,tüm kutuya koymadım..750 ml.lik şişenin 1/4 ü kalmıştı,ona ekledim denemek için...bal da var şampuanın içinde...yok yok yani...
ay desene kokuşuk bir şekilde dolaşacağım
belki sende kalmaz canım, olmazsa saçların hatrına idare edersin bi süre madem çok kısaymış. benim saçlar omuzlarımda böyle saçlarım uçtukça buram buram kokuyodu. ama hep olumsuz yanından bahsettim, saçlarımın uzamasını gözle görülür hızlandıran tek şey de maalesef buydu. dökülmem zaten azdı, nerdeyse sıfıra indirdi diyebilirim.. ama kullanmıyorum mecbur kalmazsam da kullanmayacağım bi daha
inşallah kalmaz canım ya...
saçlar kulak altı ve kısacık(
kuaför canisi yapmıştı ..ahhh...ahhhh....
kısa olduğu için belki kokmaz...artık battı balık yan gider
bu arada senin saçlar super canım,maşallah nazar değmesin
ah o kuaförler yok muinşallah hemencik uzar senin saçların da..
teşekkür ederim canım benim saçlar felaketti de brezilya fönü topladı çok şükür. şimdi aktı aslında ama hala eskisine göre iyi durumda. yaz sonu yine yapıcam
Kızlar, ben yine bu forumda gördüm, sarmısaklı şampuanın içine kokusu olan yağlardan koyuyorlar. Ben de bunun üzerine menekşe yağı ilave ettim aynı şampuanın içine. Koku sorunu ciddi anlamda azaldı. Üstüne hiç başka şampuan yapmıyorum artık, siz de deneyin. Menekşe, lavanta, çilek vs. bir sürü yağ işinizi görebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?