Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Bakın size yardom edeceğini söyleyenler var. Nedir yani çalışmaktansa dayak yemeyimi seçiyorsunuz. Aklı mantığı olmayan hayvanlar bile içgğdüleriyle kaçıyolar şiddetten.kendinize nadıl ni muameleyi yakıştırdığınızın farkında mısınız? Lütfen çocuklarım için katlanıyorum demeyin..​

Cocuklarım kucuk suan ayrılmayı düşünmüyorum . Azda olsa sabrım kalmış . Benim annem babam ayriydi . Ben annemin yanindaydim . Maddi sıkıntı cok olurdu ağlardim anne derdim sen ayrılmasaydın babam yanımda olurdu her istediğimi. Alırdı . Bizim icin katlansaydin derdim oda dayanamadim derdi simdi annemi daha iyi anlıyorum . İnan korkuyorumda ayrılmaktan neden bilmiyorum . En son olan olaydanmi bilemedim gecen olayda gidicem dedim direndim ama o günkü cesaretim simdi yok bende bilmiyorum hersey arapsacina donmuş şaşırdım

Belki şaka yada gerçekçi gelmiyor cansuya ama esimde bende ona yardıma haziriz emniyetinden savciligina kadar onu güvenli bir yere yerlestirebilirdik ama anladigim kadarıyla istemiyor.
keşke istese ne diyim, korkuyo mu güvenmiyo mu, mazoşist mi gerçekten çözemedim ben
birazdan kocası gelip ağzını burnunu kırmazsa iyi
adam giderken tehdit etmiş gelince görüşücez diye
kuzu kuzu bekliyo ecelini, benim aklım almıyo

Cansu sana yardım edicez sadece psikolojik olarak yipranirsin. Bu forumda bi kadın daha vardı zindan diye konusu olan onada yalvardim özelden irtibata gecmedi benimle. Anlamıyorum sizi

senin baban anneni dövüyo muydu saatlerce ?

Cansu sana yardım edicez sadece psikolojik olarak yipranirsin. Bu forumda bi kadın daha vardı zindan diye konusu olan onada yalvardim özelden irtibata gecmedi benimle. Anlamıyorum sizi
Cnm cocuklarım cok kucuk onları ateşten alıp ateşe atamam ne kadar çalışsamda cocuklar bakıma muhtac

Neyse Cansu belki ileride istersin ayrilmayi. Yinede ulaş bana bi şekilde uzun süre girmesemde bakarım ara sıra Allah yardimcin olsun
Cok tesekürler Rabbim gönlüne gore versin ne muradın varsa versin düşündüğün icin cok sagol . Ben burdan paylaşıma rahatlıyorum. Kimseyi üzmek istemem ama anlatacak kimse yok . Biraz daha sabır versin allahım cocuklarım biraz büyüyene kadar

anneler günün kutlu olsun

Yok artik ya daha ne teklif edilsin. Resmen yeni ve guzel bir hayat vaadetmissiniz bu zamanda kim bulur boyle bir firsat.

Bir sey diyim mi, sen 3 cocuk daha yap. Cunku cocuklar buyudukce bahanen de kalmayacak, kendine yeni bahaneler uretmelisin. 2 yas arayla olur. Her sorana bir kucugu soylersin daha kucuk babasiz buyumesin diye.

Yahu su forumda uzuldugum insanlara donup dolasip sonunda sinir oluyorum ya. Hem kendi hem cocugu siddet gorup hala babasindan ayri buyumesin diyen birine mustehak diyorum baska da bir sey demiyorum.

Cok tese
anneler günün kutlu olsun
cok tesekürler . Buradaki guzel ve iyi annelerinde gunu kutlu olsun ağlattın beni neden duygulandim bilmiyorum . Neden bu göz yasım bitmiyor hep akıyor musluk gibi :))

İnan ne yapacağımı bilmiyorum elim kolum tutmuyor artik

Cok tese

cok tesekürler . Buradaki guzel ve iyi annelerinde gunu kutlu olsun ağlattın beni neden duygulandim bilmiyorum . Neden bu göz yasım bitmiyor hep akıyor musluk gibi :))

Ah Cansu ah bende senin için üzülüyorum suan minik yavrularina. Keşke yardimimizi kabul etseydin bak inanmiyorsan her türlü bilgimi fotomu sicil no gönderebilirim sana tereddüt edip Hayır diyorsan lütfen güven bize. Ne biliyim ya fazlada ısrar etmicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…