Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

ya koca dovsun esine hep kotu davransin ben o karaktersizi yetistiren kadina merhamet gosterecem yuzune gulucem iyi davranacam..benimde icimden gelmez yapmamda..bana merhamet etmeyein ailesine bende etmem..benim evladima babasi bile azarlayamaz.sende cocuklarin yaninda aglayip durma pirlanta gibi cocuklarida hasta edeceksiniz..dayak yememek icinde adamin ailesini kotuleme ters laf etme kendin icin bunu yap.o kv basini yastiga koyup nasil uyuyabiliyor vicdansiz..cocuklarinla gul oyna onlari bari mutlu et disarida parkta gezin..

Allah boyle adamlari islah etsin boyle adamlar yetistiren kadinlarin da anneler gunu fln kutlu olmasin Allah onlari nasil biliyoea oyle yapsin ne demek seni kapiya koyarim seni sahibine veririm laflara bak ya hayret bir sey ya daha simdiden anasi icin kendi ogluna psikolojik siddet uyguluyor kucucuk cocugu korkutuyor

Siz şu saatlerce dayak yiyip akşama kocama trip mi atsam yoksa sofra mi kursam diyen arkadaş değil misiniz ?

Ben sana soyleyeyim arkadaşım. Burda hiç kimse sana yardımcı olamaz. Sen bunca zulme rağmen 'aman çocuklarim babasız büyümesin' diye bahane edip bu adamı boşamayacaksin. O dayağı da tekrar tekrar yiyeceksin. Burda kimsenin öğüdüyle senin kocan ADAM olmaz. Ya valla senin mesajlarini okurken fıttırıyorum. Allah da o kocanın bin belasını versin. Elleri kırılır inşallah..

Allah Onuda alsın bıktım evladımdan ne istiyorsunuz
Daha ne bekliyorsun sana bu sabah özelden yazdiklarimi okudunmu bu nasil bi babalik bu nasil kocalik koskoca adam ana luzusu olmuş ağzindan ana sütu kokan bi adamdan koca diye koynuna nasil giriyon haydi kendini geçtin bu kendi canindan bi parça sen el kizisin ama nasil olurda kendi canindan bi parçaya nasil bunu yapar bu insanlikmi hayvan bile kendi yavrusuna kiyamazken kediler bile çocuklarini ağzinda taşirken bu babaya hayvan demek hayvanlara hakaret olur pis mahluk bile ya daha ne bekliyon bu adamin seni yada sen yokken cocuklarini öldürmesinimi bekliyon sana dabahtan özelden yazdiklarimi oku ve düşün yol yakinken karar ver evinizden ölüm olmadan kurtul o kv ve koca musvettesinden ya çocuklarayazik onlari bu esziyetten bari kurtar

Sadece bi adim atsa gerisi çorap söküğu gini gelicek ama o adimi atmiyoki simir oluyorum o yüzden cansuya

Cansu bak cevap vermiyorsun ama yine söylüyorum yardım ederim sana istemezsen kimse bilmez yerini cocuklarindan ayrilmazsin. Düşün istersen
söylemim diyom özelden yazdimi ama illa şöyleticek Bende özelden yardim teklifi ettim yol da gösterdim ama hanim efendi hala dayak yemeğe hevesli olduğu için kabul etmiyo cocuklarına eziyet eden babadan hala ne beklentisi var anlamiş deilim

Kabul etmiyor ne yazikki. Parcaladim kendimi burda ne yapalım canım kendine acimiyorsa biz ne yapalım

Ben 28 eşimde 40 yasinda
40 YAŞINA gelmiş adam ana. kuzusumu daha hiç bişeye şaşirmiyorum artik bana da herşey normalmiş gibi geli bu ne ya gencsin taa asil sen düşünceni kocan düşünseye benim Kim alir 40 yaşından sonra gitbak sana köpek gibi nasil yalvari bak tabi bulmuş senin gibi genç güzel birini bide kö lelik edeni bide utanmadan eziyet edi pis mahluk diye az demiyomki bu gibi adamlara ancak nüfusta kimliklerinde adininyerine pis mahlûk yazsa iyi olur hakkediyo bu lakabi

Dayak yiyen bir anne ve esine gram saygısı olmayan bir baba.şiddeti ozumseyerek büyüyen çocuklarin ve sen hala babasız büyümesine diyorsun.bazen diyorum sen fakesin hiç bir kadın senin gibi olamaz sabır taşı olsa çalar. Ağaç olsa ortadan ikiye ayrılır ama sen hala çok güzel ortamda buyiyorlarmis gibi ordan ayırmak istemiyorsun bırak bir iki kıyafetleri eksik olsun az yeşinler az geziler ama annelerine saygılı psikolojisi rahat huzurlu bir çocukluk gecirsinsler çocukluk insanın karakutusudur neler neler saklıdır orda da insan kırk yaşına gelsene bir türlü unutmaz . Yaşatma bu ruhsuz ortamda ne kendini ne çocuklarını haa rahatım kaçmasın para geliyor nasılsa diye bu dayağı cekiyo4san oda senin bilec3gin is mazlumuuu getirin bana dedikce dayak yiyeceksin ardı arkası yok bunun kendin için bişey yap.

Kardeşim dayak yicem ben, ölürümde bu adamı boşamama, çocuklarımda umrumda değil diyen konu açıp bizi sinir hastası etmesin ya
Vallai bu cansunun cektikleri kabus oldu bana ya dudaklarm stresten yara oldu bihaftadir cansuyu düşünmekten kalp krizi geçircem nerdeyse ya bizi sinirden gebertti ya ayni şeyleri yazmaktan biktim yav yeter ya bu ne bi insan bukadar öneriye bukadar yardim eline nasil kapali olur anlamiyorum yeter y av diye diye yaza yaza biktim yaaa.

Koca koca gözüyle dev gibi yukarda cocuğum ufalmisti kucağıma aldım kalbi kut kut atıyordu kaynanamda gülüyor

Sen de kv ye mi kızıyorsun. Ya arkadasim senin konun kv degil burada. 5 yaşında ki çocuğu kendine düşman bellemiş olan kocan! Bu çocuğa ben çok üzüldüm sen çocuğunun maduriyetinden bile kendine pay biçip kv yi suçlama onu kotulemeye çalışıyorsun. Yazık bir anne olarak sana anneler günün de yazılar olsun. Kv ile olan çatışmama çocuğunu da sürükleme lütfen. Onu taraf olmaya zorlama. O seni sevdiği için taraf oluyor ve yazık ki çok güçsüz bir kadına 5 yaşındaki haliyle bile destek olmaya çalışıyor. Güçlü anneler güçlü sağlıklı çocuklar. O kocanın canını okudum ben. Ahh ahh senin kocan suçlu ve onun senin bu cocuguna karsi davranislari konusunda basının etini yemeğe başla lütfen. Gerekirse onun bu yaptıklarını videoya çek ve göster çocuğu neden bu kadar zorladigini hirpaladigini ve psikolojik şiddet uyguladığini sor. Yasitimiymis da onunla böyle uğraşıyorMuş.

Burda bosuna bas bas bagirmiyoruz kadinlar calisin diye! İste boyle hayatlar da var cunku. Daha da bana tepki gosterene bu konuyu link olarak atacagim. Kadin calismiyor, kocasinin verecegi bir dilim ekmege tamah ettiginden her rezillige gogus geriyor
Aferin!!! Soyleyecek laf bulamiyorum. Evlere temizlige giderim, merdiven silerim, yasli bakarim, hasta bakarim da gene bu herifin verecegi lokmayi yemem!

Verdiğiniz tepki elbette doğru ne demek bir babanın 5 yaşındaki çocuğunu kenara sıkıştırıp tehdit etmesi ama okuduğum yorumlardan bunun evveliyatı olduğunu anladım, bu olay sadece bir ayrıntı sizin hayatınızda anladığım kadarıyla.. umarım bu ruh hastası adamdan en kısa zamanda bir şekilde kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…