- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
. Ağlıyorum . Gelmis bana diyor niye anneme gülümsemedim konuşmadın . Dedim senin annen geldi olay oldu ne aradı ne sordu bana diyebilirdi nasılsın kızım o demedi bende ses çıkarmadım bende demedim . Diyor annem sormasada soracaksın yoksa seni kapının önüne koyarım koy dedim yok dedi sahibini çağırır veririm seni . Ver dedim benim içimden gelmiyor konuşmak kapım açık karınlarını doyururum ama sohbet etmek gelmiyor içimden yok dedi ikinciyi göreyim koyarsa koysun artık yoruldum ağlıyorum 4 yada5 gun oldu hic mı iyiliğim yok yoruldum geliyor eve sürat bes karış ben yine çocuklarla oynuyorum gülümsüyorum hic tepki vermiyor ben ona dedim . Kimsem olmayabilir ama kendisi şoför 4 teker üstündesin güven me bu kadar senidedim Allah'a havale ediyorum . Başka bisey demiyorum . Yoruldum ağla ağla çocuklarımdan ayıracaklar kaynanam benimle konuşmuyor hic öyle olunca eşimde kiziyor. Allahım yardım etsin . Ağlıyorum cocuklarım hep görüyor gizliyemiyorum suan bile ağlıyorum anlamıyor iki kelime dese yine affederim yoruldum nerde hata yaptım bilmiyorum dikkat çekiciyim. Marifetliyim ama ölmüyorsa olmuyor. Daha bakalım zaman neyi gösterir çocuklarımdan ayırmasınlar beni dayanamıyorum . Dayanamıyorum icin kavruluyor allahım görmüyormu bunlar i yoruldum geçerli gunduzlu ağlıyorum yoruldum ne yapıcam bilmiyorum icimin acımasını anlatamam aşağılıyor beni bu gun dövmedi ama icimi yaktı keske dövseydi . Yüzümün morunu annesi bacısı görsün dedi erkekmis kendisi offf
Daha ne bekliyorsun sana bu sabah özelden yazdiklarimi okudunmu bu nasil bi babalik bu nasil kocalik koskoca adam ana luzusu olmuş ağzindan ana sütu kokan bi adamdan koca diye koynuna nasil giriyon haydi kendini geçtin bu kendi canindan bi parça sen el kizisin ama nasil olurda kendi canindan bi parçaya nasil bunu yapar bu insanlikmi hayvan bile kendi yavrusuna kiyamazken kediler bile çocuklarini ağzinda taşirken bu babaya hayvan demek hayvanlara hakaret olur pis mahluk bile ya daha ne bekliyon bu adamin seni yada sen yokken cocuklarini öldürmesinimi bekliyon sana dabahtan özelden yazdiklarimi oku ve düşün yol yakinken karar ver evinizden ölüm olmadan kurtul o kv ve koca musvettesinden ya çocuklarayazik onlari bu esziyetten bari kurtarAllah Onuda alsın bıktım evladımdan ne istiyorsunuz
Sadece bi adim atsa gerisi çorap söküğu gini gelicek ama o adimi atmiyoki simir oluyorum o yüzden cansuyaBabasını aramış geçen sefer gelmiş, barıştırmış diye gitmiyor babaya. Biz de sığınma evi dedik, o imkansız zaten anladık ama zaten babasından hiç şiddet görmemiş cansu, bir tokat bile yemedim diyor evimde. Anne baba ayrıymış. Babası geçen gün almadı diye ona da yansıtmıyor şimdi. Bir de kv sevinirmiş boşanırsa da bu defa.. of offf
Ben olsam gider kapısında yatardım babamın evlatlarımı o psikopattan kurtarmak için. Zaten, öldürecek artık baba beni geliyorum, dese de kapıdan döndürmeyecek bence o adam.. En azından koca bir silkelenecek cansu o evden bir çıksa.
Bende aynen sinrden geberiyorum burdaKılını kıpırdatmayıp kaderine isyan eden kadınlara tahammül edemiyorum
Çok cahil insanlar var ya! Ne yapıp edip bir düzen tutturuyorlar ama.o çocukların ileride normal bir psikolojide olamayacağı aşikar. şu ülkede herkes çocuk sahibi olmamayı akıl edebilse de bir nebze ileri gidebilsek.
söylemim diyom özelden yazdimi ama illa şöyleticek Bende özelden yardim teklifi ettim yol da gösterdim ama hanim efendi hala dayak yemeğe hevesli olduğu için kabul etmiyo cocuklarına eziyet eden babadan hala ne beklentisi var anlamiş deilimCansu bak cevap vermiyorsun ama yine söylüyorum yardım ederim sana istemezsen kimse bilmez yerini cocuklarindan ayrilmazsin. Düşün istersen
söylemim diyom özelden yazdimi ama illa şöyleticek Bende özelden yardim teklifi ettim yol da gösterdim ama hanim efendi hala dayak yemeğe hevesli olduğu için kabul etmiyo cocuklarına eziyet eden babadan hala ne beklentisi var anlamiş deilim
Aferin annene bak sende olmayan cesaret annende varmis biraz annenden örnek bari alHayır üstüne kuma getirdi annemde terketti
40 YAŞINA gelmiş adam ana. kuzusumu daha hiç bişeye şaşirmiyorum artik bana da herşey normalmiş gibi geli bu ne ya gencsin taa asil sen düşünceni kocan düşünseye benim Kim alir 40 yaşından sonra gitbak sana köpek gibi nasil yalvari bak tabi bulmuş senin gibi genç güzel birini bide kö lelik edeni bide utanmadan eziyet edi pis mahluk diye az demiyomki bu gibi adamlara ancak nüfusta kimliklerinde adininyerine pis mahlûk yazsa iyi olur hakkediyo bu lakabiBen 28 eşimde 40 yasinda
Haklisin gitsin anadiyla yatsin Allahim ben ne diyim ya beni bile bu hale getirene diycek lafi yok yani Allahım beni affetTripp att muhattap olma konusma isteklerini yerine getirmeee hattta yataginida ayirr ama kocanni en iyi sen tanirsin kardesimm allahh yardimcin olsunn
Vallai bu cansunun cektikleri kabus oldu bana ya dudaklarm stresten yara oldu bihaftadir cansuyu düşünmekten kalp krizi geçircem nerdeyse ya bizi sinirden gebertti ya ayni şeyleri yazmaktan biktim yav yeter ya bu ne bi insan bukadar öneriye bukadar yardim eline nasil kapali olur anlamiyorum yeter y av diye diye yaza yaza biktim yaaa.Kardeşim dayak yicem ben, ölürümde bu adamı boşamama, çocuklarımda umrumda değil diyen konu açıp bizi sinir hastası etmesin ya
Koca koca gözüyle dev gibi yukarda cocuğum ufalmisti kucağıma aldım kalbi kut kut atıyordu kaynanamda gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?