Ben 28 eşimde 40 yasinda98lisiniz ve 5 yaşında çocuğunuz mu var?
6bitti 7 yıla giriyor evliliğim 21 evlendimBen 28 eşimde 40 yasinda
İnan ne yapacağımı bilmiyorum elim kolum tutmuyor artik
6bitti 7 yıla giriyor evliliğim 21 evlendim
bdv nin ana sayfasinda sag ustte yeni konu aci tikla ve yazKızlar çok alakasız olacak ama. Benim derdim büyük. Sırf sizlerle dertleşmek için hesap açtım şimdi. Nereye nasıl yazcam bulamıyorum yardım lütfen
Soyluyorlar iste
Kabul etmiyor
Bu kadar zamana 3 cocuk neden? Hem de boyle birinden? Korunurken yanlislikla vs deme, cidden neden yani.
aranda epey yas farkin varmis olgun ve agir olmasi gereken yaslarda deliligi zirvede adamin.geldimi adam bisey yapmadi dimi[/QUOTEAğlıyorum . Gelmis bana diyor niye anneme gülümsemedim konuşmadın . Dedim senin annen geldi olay oldu ne aradı ne sordu bana diyebilirdi nasılsın kızım o demedi bende ses çıkarmadım bende demedim . Diyor annem sormasada soracaksın yoksa seni kapının önüne koyarım koy dedim yok dedi sahibini çağırır veririm seni . Ver dedim benim içimden gelmiyor konuşmak kapım açık karınlarını doyururum ama sohbet etmek gelmiyor içimden yok dedi ikinciyi göreyim koyarsa koysun artık yoruldum ağlıyorum 4 yada5 gun oldu hic mı iyiliğim yok yoruldum geliyor eve sürat bes karış ben yine çocuklarla oynuyorum gülümsüyorum hic tepki vermiyor ben ona dedim . Kimsem olmayabilir ama kendisi şoför 4 teker üstündesin güven me bu kadar senidedim Allah'a havale ediyorum . Başka bisey demiyorum . Yoruldum ağla ağla çocuklarımdan ayıracaklar kaynanam benimle konuşmuyor hic öyle olunca eşimde kiziyor. Allahım yardım etsin . Ağlıyorum cocuklarım hep görüyor gizliyemiyorum suan bile ağlıyorum anlamıyor iki kelime dese yine affederim yoruldum nerde hata yaptım bilmiyorum dikkat çekiciyim. Marifetliyim ama ölmüyorsa olmuyor. Daha bakalım zaman neyi gösterir çocuklarımdan ayırmasınlar beni dayanamıyorum . Dayanamıyorum icin kavruluyor allahım görmüyormu bunlar i yoruldum geçerli gunduzlu ağlıyorum yoruldum ne yapıcam bilmiyorum icimin acımasını anlatamam aşağılıyor beni bu gun dövmedi ama icimi yaktı keske dövseydi . Yüzümün morunu annesi bacısı görsün dedi erkekmis kendisi offf
Konusturmuyorki ağlıyorum Allah'a havale ettimCanim kaynanann az diiill ama asil sorun eşinde ailesine sahip cikacigina annesinin yaninda artislik yapiyorr ustelik kucucuk cocugunu kullanarakkk bence sen esinle konusmalisinn
Sen o evde kaldıkça bu sorunlar irili ufaklı hep hep hep devam edicek.. bi anne ne olursa olsun evladına sahip çıkar.. git annenin yanına sığın.. sen çalışırsın hem onlara da katkın olur hem anacığın evde annesine bakıyomuş çocuklarla da ilgilenir.. bundan daha zor olmaz emin olBakın kaynanam ne yaptı geldi hic konuşmadı bende konuşmadım . Esim geldi birlikte iki sevgili gibi saatlerce konuştular benle hic muhatap olmadılar . 5 yaşındaki oğlum herseyi görüyor giderken kaynana gel sarılayım dedi oğlum gitmedi . Bende bebeğime bakıyordum gittim kızıma su getirmeye esim oğlumu karanlık yerde köşeye sıkıştırmış sen babaannene neden sarilmiyossun oğlumda küçülmüş . Rengi atmış gorunce hemen aldım . Kaynanamda gülüyor dedim anne oğlunu uyaracagina 5 yaşındaki cocuğa neler yapıyor cocuğum sakat olur dili gider korkak olur neden gülüyorsun dedim . Daha cok güldü garip olan ben miyim anlamadım . Esim ortancayi alıyor oğlumu 5 yaşındaki oğlumu götürmüyor babaannesini götürmeye bende hayır dedim götürme 5 yaşındaki oğlum üzülür sonra kaynanama dedim bu cocuk askerden mı gelmis amacınız nedir gitti 5 yaşındaki oğlumu aldı onuda götürdü eşimde cocukları Yukari yolladı kendi gitti nedir çilem neden kaynanam geldi anlamadım geldi biraz olan huzurumu bozdu ağlıyorum ağlıyorum Allah'a havale ediyorum . Inanın sesim çıkmadı dedim guzel bir sekilde yolculayayim ama oğlumu öyle gorunce dayanamadım oğlum zaten zayıf bisey iyi yaptim mı bilmiyorum. Konu evlatlarım olunca susamıyorum gülmesi aklımdan çıkmıyor
Ah ah ne diyeyim? Kendi kendini pisman etmek bu herhaldeYok artik ya daha ne teklif edilsin. Resmen yeni ve guzel bir hayat vaadetmissiniz bu zamanda kim bulur boyle bir firsat.
Bir sey diyim mi, sen 3 cocuk daha yap. Cunku cocuklar buyudukce bahanen de kalmayacak, kendine yeni bahaneler uretmelisin. 2 yas arayla olur. Her sorana bir kucugu soylersin daha kucuk babasiz buyumesin diye.
Yahu su forumda uzuldugum insanlara donup dolasip sonunda sinir oluyorum ya. Hem kendi hem cocugu siddet gorup hala babasindan ayri buyumesin diyen birine mustehak diyorum baska da bir sey demiyorum.
Cocuklarin adina karar verme. Eger ki onlar mantikli bireyler olurlarsa annem neden cektin bu rezilligi de diyebilirler sana. Ben sorumsuz babamdan ayrilmadi kendi kendini deli gibi yordugu icin anneme dedim bunu. Babamdir o ayri. Sen nasil acimadin anne kendine dedim. Ki dusun, benim babam sadece sorumsuzdu. Eve gelirken bir ekmek alip gelmeyi bilmezdi. Cok kizdim yillarca babama, yuzune karsi da soyledim. Sen evlilik hayatina uygun bir adam degilmissin dedim babama. Senin cocuklarinda da kafa beyin varsa sana bunu derler. Ne cektin bu herifi derler. Annelerini dusunurler, kendilerini degil!Cocuklarım kucuk suan ayrılmayı düşünmüyorum . Azda olsa sabrım kalmış . Benim annem babam ayriydi . Ben annemin yanindaydim . Maddi sıkıntı cok olurdu ağlardim anne derdim sen ayrılmasaydın babam yanımda olurdu her istediğimi. Alırdı . Bizim icin katlansaydin derdim oda dayanamadim derdi simdi annemi daha iyi anlıyorum . İnan korkuyorumda ayrılmaktan neden bilmiyorum . En son olan olaydanmi bilemedim gecen olayda gidicem dedim direndim ama o günkü cesaretim simdi yok bende bilmiyorum hersey arapsacina donmuş şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?