Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Ben tam sayamadım üç çocuğun mu var bu adamdan. En büyüğü beş yaşında mı? Büyüğü 5 yaşında demişsin. Biraz ortancadan bahsetmişsin. Bide bebek var galiba. Doğru mu ya?
Ben mi tam anlayamadım.
Doğru ise bu adamdan üç çocuk neden???
Kafamda deli sorular

İnsan kendini düşünmedikten sonra ona kimse yardım edemez. Bence hiç boşuna kendine dert etme, herkes istediğini yaşar. Biz burda yazalım edelim bu sayfayı kapadıktan sonra iş kendisinde bitiyo..

Böyle adamlardan çocuk yapmak bizim kadınlarımızda hobi

Ya aacaba resmi mercilere mi basvursak onlar bulurlar bi sekilde en kac yasinda jadina bisey uapamazlarda belki cocuklar icin yapabilirler

Ya aacaba resmi mercilere mi basvursak onlar bulurlar bi sekilde en kac yasinda jadina bisey uapamazlarda belki cocuklar icin yapabilirler

Hiç sanmam bir şey yapacaklarını ama bilen varsa yorum yapsın tabii. Hem hadi buldular diyelim, bulduklarında cansu şikayetçiyim diyecek mi acaba? Zaten konu komşu hiç polis aramıyor mu çok merak ediyorum. Ben şahit olunca komşuda hemen arıyorum. Bizde de var böyle evden bağırtıları gelen. Polis çağırıyoruz kadın şikayetçi olmuyor. Birşeyler anlatıp duruyor kapıda polise hem söyleniyor adamdan, kendi de bağırıyor falan, hem bana bir şey yapmıyor onun siniri kendine diyor. Polis ama komşular şikayet ediyor diye üstüne gidiyor artık kaç kere gelince. Kadın kocam hasta almayın onu diye yalvarıyor. Doğru mu söylüyor bilmiyoruz, dayak var mı yok mu onu da, ama en azından her seferinde kapıya polis gelince yıldı biraz adam. Kavgaları durdu bir süredir. Yani hemen aramak lazım şahit olunca da cansunun komşuları nasıl aramıyor şaşıyorum. Biz dışarıdan başvursak da adres falan bilmeden ciddiye alırlar mı, bilemedim

Son düzenleme:
Ya aslında ikna olsa da 183ü arasa o da fayda sağlar..
Bak C Cansu098 183 hattını ara burada dertleştiğin gibi onlara dök içini bakalım sadece rahatlamak için de olsa ara belki sana yol yordam gösterirler. Gece gündüz arayabilirmişsin. İlle git demiyoruz ama söz ver hiç değilse ara 183 ü ara, konuş anlat uzun uzun onlara ne olur.

Sorun esinde o ezdiği ve sahip çıkmadığı sürece ezen çok olur. Ekliyeyimki çok sabirlisiniz aama aynı zamanda konulariniza yetisemiyorum. Bazen çıldırıyorum okurken hatta

C Cansu098 eşinle arayı düzelttin sanırım hala o evde durduğuna göre. son olaydan sonra darp raporu almadın sanırım. bak sen kendinden geçmişin ama o çocuklarında psikolojilerini bozuyorsun artık. yazık değil mi o yavrulara. sen sadece eşimle nasıl barışayım nasıl sofra hazırlayayım da gönlünü alayım diye uğraş. gözünü aç artık

neden gülmüş diyeyim : oğlum beni koruyor, sayııyor, saydırıyor, gelin popo yırtılsın gülüşü.
5 yaşında ki çocuğun hareketinin kendi fikri olmadığını, senin çocuğa öğrettiğini sanmış.
kocanla konuşman lazım. ama sakince kızmadan kavgaya dönüşmesin.
seninle olan sorunlarını 5 yaşında ki çocuk üzerinde halletmelerine cok kızdım..

Anlayan anlatabilir mi
bu arkadaşın eşinin tarafı bu kızı istemiyor kaynanası sürekli oğlunu doldurup eşini dövdürüyor. artık eşini dövdürmekten zevk alamayan kv torunlarının üzerinden vurmaya başlıyor gelinini. gelini sinir etmek için 5 yaşındaki çocukla uğraşıyor.

Eşim eve geldi sen annemle neden ilgilenmiyorsun . Ben dedim kaynanam benle konuşmuyor bana diyor . Seni kapının önüne koyarım . Çocuğuma öyle davranma dıyorum anneme oda saygı duysun . Bende suç annenın bana geliyor çocuğuma bir seker getırsın. Çocuk sever çocuğumu asagılıyor bağırıyor çocuğumda babaannesini görünce sevmiyor çocuk bile olsa senı sevenı seversin kaynanam beni aşagılıyor eşime beni dovdurtuyor bunları çocuğum çığlık çığlığa izliyor böyle bişeyde çocuk dinlermi babayı

Düzelir dedim çoçuk olunca kaynana rahat bırakır sahada kudurdu parada var yıyo içiyo bize sarıyor

Anlamıyor sakin konuşamasa illa anam karı hemen bulur anası bulunmaz . Bişeyde yapmamışım Ateş resmen bokunu ye anamın neler neler susuyorum geçmiyorum karşısına yapısal bişey yok dua edin

Bana diyor zorlayacak sabah götürdü elini optum tmm dedim suç benimdir Mutlu oldular gurur kalmadıkça cnm yeterki rahat biraksınlar dayak herşey çocukların yanında oluyor ben gezdirsene oynasamda görüyorlar cnm

Sabah götürdü el oğtum suçluyum dedim kaynanamı Mutlu ettim geldik

Evet ne yazikki öyle komşular arar kadın kapıyı açar. Şikayet üzerine geldik sorun nedir deriz bişey yok ya komşular abartmis derler. Paşa paşa döneriz şikayetçi değilim dedikten sonra kim ne yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…