İnsan kendini düşünmedikten sonra ona kimse yardım edemez. Bence hiç boşuna kendine dert etme, herkes istediğini yaşar. Biz burda yazalım edelim bu sayfayı kapadıktan sonra iş kendisinde bitiyo..Vallai bu cansunun cektikleri kabus oldu bana ya dudaklarm stresten yara oldu bihaftadir cansuyu düşünmekten kalp krizi geçircem nerdeyse ya bizi sinirden gebertti ya ayni şeyleri yazmaktan biktim yav yeter ya bu ne bi insan bukadar öneriye bukadar yardim eline nasil kapali olur anlamiyorum yeter y av diye diye yaza yaza biktim yaaa.
Böyle adamlardan çocuk yapmak bizim kadınlarımızda hobiBen tam sayamadım üç çocuğun mu var bu adamdan. En büyüğü beş yaşında mı? Büyüğü 5 yaşında demişsin. Biraz ortancadan bahsetmişsin. Bide bebek var galiba. Doğru mu ya?
Ben mi tam anlayamadım.
Doğru ise bu adamdan üç çocuk neden???
Kafamda deli sorular
Ya aacaba resmi mercilere mi basvursak onlar bulurlar bi sekilde en kac yasinda jadina bisey uapamazlarda belki cocuklar icin yapabilirler
Ya aslında ikna olsa da 183ü arasa o da fayda sağlar..Ya aacaba resmi mercilere mi basvursak onlar bulurlar bi sekilde en kac yasinda jadina bisey uapamazlarda belki cocuklar icin yapabilirler
Bakın kaynanam ne yaptı geldi hic konuşmadı bende konuşmadım . Esim geldi birlikte iki sevgili gibi saatlerce konuştular benle hic muhatap olmadılar . 5 yaşındaki oğlum herseyi görüyor giderken kaynana gel sarılayım dedi oğlum gitmedi . Bende bebeğime bakıyordum gittim kızıma su getirmeye esim oğlumu karanlık yerde köşeye sıkıştırmış sen babaannene neden sarilmiyossun oğlumda küçülmüş . Rengi atmış gorunce hemen aldım . Kaynanamda gülüyor dedim anne oğlunu uyaracagina 5 yaşındaki cocuğa neler yapıyor cocuğum sakat olur dili gider korkak olur neden gülüyorsun dedim . Daha cok güldü garip olan ben miyim anlamadım . Esim ortancayi alıyor oğlumu 5 yaşındaki oğlumu götürmüyor babaannesini götürmeye bende hayır dedim götürme 5 yaşındaki oğlum üzülür sonra kaynanama dedim bu cocuk askerden mı gelmis amacınız nedir gitti 5 yaşındaki oğlumu aldı onuda götürdü eşimde cocukları Yukari yolladı kendi gitti nedir çilem neden kaynanam geldi anlamadım geldi biraz olan huzurumu bozdu ağlıyorum ağlıyorum Allah'a havale ediyorum . Inanın sesim çıkmadı dedim guzel bir sekilde yolculayayim ama oğlumu öyle gorunce dayanamadım oğlum zaten zayıf bisey iyi yaptim mı bilmiyorum. Konu evlatlarım olunca susamıyorum gülmesi aklımdan çıkmıyor
neden gülmüş diyeyim : oğlum beni koruyor, sayııyor, saydırıyor, gelin popo yırtılsın gülüşü.Bakın kaynanam ne yaptı geldi hic konuşmadı bende konuşmadım . Esim geldi birlikte iki sevgili gibi saatlerce konuştular benle hic muhatap olmadılar . 5 yaşındaki oğlum herseyi görüyor giderken kaynana gel sarılayım dedi oğlum gitmedi . Bende bebeğime bakıyordum gittim kızıma su getirmeye esim oğlumu karanlık yerde köşeye sıkıştırmış sen babaannene neden sarilmiyossun oğlumda küçülmüş . Rengi atmış gorunce hemen aldım . Kaynanamda gülüyor dedim anne oğlunu uyaracagina 5 yaşındaki cocuğa neler yapıyor cocuğum sakat olur dili gider korkak olur neden gülüyorsun dedim . Daha cok güldü garip olan ben miyim anlamadım . Esim ortancayi alıyor oğlumu 5 yaşındaki oğlumu götürmüyor babaannesini götürmeye bende hayır dedim götürme 5 yaşındaki oğlum üzülür sonra kaynanama dedim bu cocuk askerden mı gelmis amacınız nedir gitti 5 yaşındaki oğlumu aldı onuda götürdü eşimde cocukları Yukari yolladı kendi gitti nedir çilem neden kaynanam geldi anlamadım geldi biraz olan huzurumu bozdu ağlıyorum ağlıyorum Allah'a havale ediyorum . Inanın sesim çıkmadı dedim guzel bir sekilde yolculayayim ama oğlumu öyle gorunce dayanamadım oğlum zaten zayıf bisey iyi yaptim mı bilmiyorum. Konu evlatlarım olunca susamıyorum gülmesi aklımdan çıkmıyor
bu arkadaşın eşinin tarafı bu kızı istemiyor kaynanası sürekli oğlunu doldurup eşini dövdürüyor. artık eşini dövdürmekten zevk alamayan kv torunlarının üzerinden vurmaya başlıyor gelinini. gelini sinir etmek için 5 yaşındaki çocukla uğraşıyor.Anlayan anlatabilir mi
Eşim eve geldi sen annemle neden ilgilenmiyorsun . Ben dedim kaynanam benle konuşmuyor bana diyor . Seni kapının önüne koyarım . Çocuğuma öyle davranma dıyorum anneme oda saygı duysun . Bende suç annenın bana geliyor çocuğuma bir seker getırsın. Çocuk sever çocuğumu asagılıyor bağırıyor çocuğumda babaannesini görünce sevmiyor çocuk bile olsa senı sevenı seversin kaynanam beni aşagılıyor eşime beni dovdurtuyor bunları çocuğum çığlık çığlığa izliyor böyle bişeyde çocuk dinlermi babayıneden gülmüş diyeyim : oğlum beni koruyor, sayııyor, saydırıyor, gelin popo yırtılsın gülüşü.
5 yaşında ki çocuğun hareketinin kendi fikri olmadığını, senin çocuğa öğrettiğini sanmış.
kocanla konuşman lazım. ama sakince kızmadan kavgaya dönüşmesin.
seninle olan sorunlarını 5 yaşında ki çocuk üzerinde halletmelerine cok kızdım..
Düzelir dedim çoçuk olunca kaynana rahat bırakır sahada kudurdu parada var yıyo içiyo bize sarıyorBen tam sayamadım üç çocuğun mu var bu adamdan. En büyüğü beş yaşında mı? Büyüğü 5 yaşında demişsin. Biraz ortancadan bahsetmişsin. Bide bebek var galiba. Doğru mu ya?
Ben mi tam anlayamadım.
Doğru ise bu adamdan üç çocuk neden???
Kafamda deli sorular
Anlamıyor sakin konuşamasa illa anam karı hemen bulur anası bulunmaz . Bişeyde yapmamışım Ateş resmen bokunu ye anamın neler neler susuyorum geçmiyorum karşısına yapısal bişey yok dua edinneden gülmüş diyeyim : oğlum beni koruyor, sayııyor, saydırıyor, gelin popo yırtılsın gülüşü.
5 yaşında ki çocuğun hareketinin kendi fikri olmadığını, senin çocuğa öğrettiğini sanmış.
kocanla konuşman lazım. ama sakince kızmadan kavgaya dönüşmesin.
seninle olan sorunlarını 5 yaşında ki çocuk üzerinde halletmelerine cok kızdım..
Bana diyor zorlayacak sabah götürdü elini optum tmm dedim suç benimdir Mutlu oldular gurur kalmadıkça cnm yeterki rahat biraksınlar dayak herşey çocukların yanında oluyor ben gezdirsene oynasamda görüyorlar cnmya koca dovsun esine hep kotu davransin ben o karaktersizi yetistiren kadina merhamet gosterecem yuzune gulucem iyi davranacam..benimde icimden gelmez yapmamda..bana merhamet etmeyein ailesine bende etmem..benim evladima babasi bile azarlayamaz.sende cocuklarin yaninda aglayip durma pirlanta gibi cocuklarida hasta edeceksiniz..dayak yememek icinde adamin ailesini kotuleme ters laf etme kendin icin bunu yap.o kv basini yastiga koyup nasil uyuyabiliyor vicdansiz..cocuklarinla gul oyna onlari bari mutlu et disarida parkta gezin..
Sabah götürdü el oğtum suçluyum dedim kaynanamı Mutlu ettim geldikAllah boyle adamlari islah etsin boyle adamlar yetistiren kadinlarin da anneler gunu fln kutlu olmasin Allah onlari nasil biliyoea oyle yapsin ne demek seni kapiya koyarim seni sahibine veririm laflara bak ya hayret bir sey yadaha simdiden anasi icin kendi ogluna psikolojik siddet uyguluyor kucucuk cocugu korkutuyor
Sabah götürdü el oğtum suçluyum dedim kaynanamı Mutlu ettim geldik
Hiç sanmam bir şey yapacaklarını ama bilen varsa yorum yapsın tabii. Hem hadi buldular diyelim, bulduklarında cansu şikayetçiyim diyecek mi acaba? Zaten konu komşu hiç polis aramıyor mu çok merak ediyorum. Ben şahit olunca komşuda hemen arıyorum. Bizde de var böyle evden bağırtıları gelen. Polis çağırıyoruz kadın şikayetçi olmuyor. Birşeyler anlatıp duruyor kapıda polise hem söyleniyor adamdan, kendi de bağırıyor falan, hem bana bir şey yapmıyor onun siniri kendine diyor. Polis ama komşular şikayet ediyor diye üstüne gidiyor artık kaç kere gelince. Kadın kocam hasta almayın onu diye yalvarıyor. Doğru mu söylüyor bilmiyoruz, dayak var mı yok mu onu da, ama en azından her seferinde kapıya polis gelince yıldı biraz adam. Kavgaları durdu bir süredir. Yani hemen aramak lazım şahit olunca da cansunun komşuları nasıl aramıyor şaşıyorum. Biz dışarıdan başvursak da adres falan bilmeden ciddiye alırlar mı, bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?