kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

Yapmayin iste sunu kizlar. Gercekten kalbe soz gecebilir.
Mesela benim evliligimde sorun olan uzen seyler yok mu? Var. Icimi yiyen durumlar. Ben kendime engel olamiyor degilim engel olmak istemiyorum esimi dolu dizgin seviyorum, bu hissi yasamak istedigim icin kafamdaki sorunlarla beraber yasiyorum. Iste burada da ben iradesizlik yapiyorum. Bunu biliyorum ama iste fark bu. Yasamak istedigim icin yasiyorum. Engel olamadigim icin degil.
Kendi deger yargilarima uymayan bir sey yasayamam, esim aldatsa onla olamam cunku olmak istemem. Sirf seviyorum asigim diye devam edemem. Evli bir adama asik olmakta boyle. Olmayacaksin yasamak istemiyorsan engel olacaksin. Sonra aci cekip aglayan sizlayan taraf oluyoruz.

İlk mesajımı okudum ve biraz sert yazmışım bunun için özür dilerim ilk öncelikle.
Seni de anlıyorum aslında . Söz veriyorum bir dahaki sefere bu dediklerini hatırlayıp ona göre davranmaya çalışacağım.
Böyle mantıksal biriysen, ne mutlu sana ..

Bence sen klasik evli adam aski hikayelerindeki kizlardan degilsin cunku sen duygularini karistiriyorsun. Sonraki yorumlarindan sonra anladim ahlaki olarak fazlasiyla yanlis buldugun icin bu hayranligini anormal karsiliyorsun ama bu normal. Buyuk ihtimalle yasin geregi de evlenmek istiyorsun bu adam tam da bu donemde iyi bir es modeli olarak karsina cikmis, etkilenmissin ama cinsel, ask olarak degil. Nasil ki basarili, guzel bir kadina hayranlik duydugunda paniklemiyorsan ayni sekilde bu adam icin de panikleme. Rol model olarak birilerine hayran olmak hoslanti/ask degildir.

Zaten asik olsan bunlari dusunmezdin, adim atardin arti baskalarinda o ozellikleri aramak yerine sadece ona yonelirdin.

Ek olarak sen boyle panikledikce kendini daha cok inandiriyorsun asik olduguna bir derin nefes al, net bir sekilde gozden gecir bakalim :) biraz panik ve takintiliyiz galiba? :)

Artık beğenmeyeceğim demek tabii doğru yargı olmayabilir bu durum için ama hayranlık dediği özelliklerin sıradanlaşmasına izin verdiği takdirde, bunun çeşit çeşit yöntemini de eğer isterse bulur, işinden ayrılmadan da bir yolunu halleder, yapamayabilir ama yapadabilir. Kendiyle bu şekilde bir iç hesaplaşma yapıp kendi duygularını söndürmek yerine işten ayrılmak da bir seçimdir tabi. Ona diyebilecek bir lafım yok ki, herkesin bu konudaki yaklaşımı farklı.

Ben insanlarin ask sevgi olayini anlamiyorum. Sanki insandn bagimsiz gerceklesiyor bir melek omzumuza dokunuyor ve bir bakmisiz fark etmeden aninda asik oluvermisiz gibi.
Cok aci cekersiniz. Iradenin gucunun farkinda olmadan olagan akisinda yasiyorsunuz.
Benden tavsiye deneyin cok yararini gorursunuz :))

Aşk, herkese hemen hemen aynı şeyleri hissettirdiği için tipik olmuştur belki de.
Aşık olmayan biri de bilemeyeceğine göre "benim çektiğimi nerden bileceksin?" cümlesi gibi sanki acındırma değil de, "nasıl bir şey olduğunu bilemezsin" diyebiliriz.

Çok başka şeylerden bahsediyormuşuz.

Elbette duygularını söndürebilir. Birçok yol izleyebilir bunun için. Ama tutup da ilk anda oluşmasını engelleyemez. Aşk,sevgi,vs farketmez. Mesela bir ayakkabı görüp çok güzel olduğunu düşündünüz diyelim. Fiyatı 1 yıllık maaşınız.

Ayakkabıyı sıradanlaştırabilirsiniz, mağazanın önünden geçmeyebilirsiniz, para biriktirebilirsiniz.
Ama ayakkabıyı çok güzel bulmanız değişmez.

Bu yüzden hayır nasıl beğenirsin tarzı yorumları saçma buluyorum. Hiçbir şey yapmamış ki konu sahibi.

Ama seven hiçbir şey görmez, her şeye evet der de ayrı yönden saçma. Yani seviyorum diyip dayak yemek bence gerçekten salakça. Konu sahibi evli ama seviyorum der ve ilişki yaşarsa bu da salakça, sevmekle alakası yok.

Evet, bence de ilk anda oluşmasını engelleyemez ve nasıl beğenirsin?! yorumları abes, o ayakkabıyı beğendin demek ki artık ona sahip olmak için senin için her yol mübah kınaması da saçma. Hayır, değişir bu her insan için. O kadar savunmalı bir irade hali de mantıksız olurdu, hiç test edilmeyen iradeye güvenilmez :) Öteki kadınların tamamını ortadan kaldıralım da erkekler aldatmasına varıyor bunun sonu yine

Benim dediğimin tipikliği sadece kendi aşkının kainatın en muhteşem aşkı olduğunu sanma hali, herkes kendine göre öyle hissediyordur zaten, burada adına birşeyler diyoruz ama kesin şekilde ne ölçebiliyoruz başkasında, ne de seninki aşk değil, o aslında seni sevmiyormuş, seven şunu yapar yorumu yaparken tam doğruyu söylüyoruz, onu demek istiyorum ben.

Kalbinize söz geçirmenin bir yolu var diyen insana neden inanmayayım, o bulmuş demek ki diye düşünürüm ancak. Hiç aşık olmamış birine de ben pek denk gelmedim, duygusunu nasıl, nereye döktüğü baya bir değişken tabi, adlarını da farklı koyuyorlar :)

Aşka söz geçirilebileceğine inanmıyorum. Aşk yanmaktır :) Benim mantık böyle işliyor. Sevgi dersen bak orda anlaşırızzz :)))

Valla konu sahibesi sen just i dinle, kendisi zaten psikolog. Yazdiklarini alkisliyorum.

Simdi konu sahibesi yazdiklarina bir bak, o satirlarin birinde bile ask yok. Gozlerine baktiginda nasil hissettigini yazmamissin. Ortada cekim yok, sehvet yok, sadece takdir ve hayranlik var, lisedeyken matematik ogretmenime duydugum kadar. Daha once asik olduysan, otur objektif olarak karsilastir. Sen de goreceksin ki, just hakli.

Tüm yorumları okumadım ama aşktır hayranlıktır vs. aman canım sakın ola yanlış adımlar atma birkaç saniyelik bakışmaya bakar. Belki de zannettiğin kadar eşine falan bağlı değildir senin ufak bir hareketini yanlış yorumlar yüz bulur erkek bu belli olmaz. o yüzden mesafeni koru lütfen kanka falan ne kendini kandır ne de kandırılmana müsaade et

Eger kendine engel olmayacaksan o isten ayril,yuva yikanin yuvasi olmaz.Allah seni 7.8 siddetinden carpar gocuk altindan cikamazsin valla soyliyim. Isinden ayril , ayrilamam diyorsanda o adamla iliskine mesafe koy.Sende bi kadinsin.Bir kadin bir kadinin en buyuk dusmanidir derler ama sen buna izin verme,insanlarin iyi niyetinin icine etme sakin...Baskasina hayranik duy sev..O kalbi yerler.

engel olursun canım...
yuva yıkanın yuvası olmaz..
at bu düşünceleri kafandan...
yazık etme kimseye..

Kardeş inan o adamın da bir sürü defosu vardır. Dışardan belli olmaz. Bir laf vardır ya, komşunun çimleri her daim daha yeşil görünür gözümüze... Boşver sen kendi kısmetini bekle. O adam Hint kumaşı değil ya. Bırak, çiçek dalında güzel. Senin kısmetin de inşallah sana gelir. Erkeklerden ümidimi kestim, evlenmeyi kafamdan sildim demişsin. Bence hata burda. Onun gibi beğendiğin bekar erkekler de çıkacaktır karşına. Gerekirse erkeklerle olan ilişkilerini, davranışlarını gözden geçirmelisin. Mesela hep ulaşılmazı mı istiyorsun? Hep sana kötü davrananları mı beğeniyorsun? Hep güvenilmez, çapkın erkekleri mi çekiyorsun? İlk buluşmadan sonra aramayanların arkasından mı ağlıyorsun? Bunun hakkında böyle kişisel gelişim kitapları filan var. Şu an aklıma gelmiyor ama bunlar genel sorunlar ve yani çözülebiliyor. Hepimizde var ne yazık ki bu türden hayal kırıklıkları. Üstüne gitmemiz lazım. Yani ne bileyim bu adam böyle ideal erkek gibi görünmüş olabilir ama bence kıskandığın şey onların ilişkileri. Yani dışardan güzel bir ilişkileri var gibiyse, karısına iyi davranıyorsa filan "Allahım bana neden bundan vermedin" diye üzülüyorsun bence, benim anladığım bu. Üzülme senin de olur :)

evet ister istemez bi kiyaslama yapiyorum kendimle esini hatta acaba ben daha once ciksaydim karsina daha önce tanissaydik hatta evlenseydik nasil bi hayatimiz olurdu gibi hayaller kuruyorum kimse bilmiyo tabiki bunlari
Hiçte masum değilsin,bu pozları bırak hadi..Senin aklın beynin yok mu? Nasıl aşık oluyorsunuz şu evli adamlara ya? Adamla yaşadığın hiçbirşey yok,bir ilişkin yok,adam evli,karısını tanıyorsun nasıl aşık oluyorsun bu durumda? Hiç kusura bakma ben senin gibi insanların mantığından şüphe ediyorum..Adama duygularını belli etsen ve o da sana karşılık verse eminim balıklama atlarsın..Biraz kendinizi frenlemeyi bilin ya bu kadar acizmisiniz? Sizin gibiler yüzünden yıkılıyor insanların yuvası,böyle çok masum birşeymiş gibi sadece benim hislerim bunlar,yuva yıkmam masallarını bırak..Adam sana bir gelse öyle bir yıkarsın ki sen!! Biraz hanım olun hanım!

Yanlis bisey oldugununun farkindasin , kendini baska seylerle mesgul et dusunmemeye calis tavsiyem cok da samimi olmayin yoksa kaptirirsan kendini mazallah ..

keske herkes kalbimin sesi vb martavalini okumayi biraksa vicdan ahlak mantik kavramlarinin suzgecinden gecirse bir halt karistirmadan once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…