Sen istersinde sormammı yaşKulakları çınlasın birilerinin
Sen istersinde sormammı yaş
Çok şükür madur etmedim kızlar sizi
Sitede yaş sorma sadece bir tek ona aittir,alıştırdı hepimizi
sence konu sahibinin yaşı kaç hanım ablaSitede yaş sorma sadece bir tek ona aittir,alıştırdı hepimizi
Insanlari hayvanlardan ayiran ozelliklerden biri de irade sahibi olmasidir.
O yokken bunu yapmak bizim görevimiz
sence konu sahibinin yaşı kaç hanım abla
Sigara içeni kınıyordunuz ne farkı var? Sigarayı bırakmakta irade ister mesalaBen şahsen hiçbir zaman büyük laf etmem. Her şey herkesin başına gelebilir. Bazen irade dediğimiz kavram yetersizdir. Ama hanımefendinin durumunda, eğer hayranlıksa zaten uğraşmaya değmez. Gerçekten aşıksan, beklersin. Benim bir tanıdığım da evli bir adama aşıktı. Tam 36 sene, onu görmediği halde, hiçbir iletişimi olmadığı halde hep bekledi. Şu anda evliler. Eğer kaderinse, zaten bir gün senin olur :) Sen bir şey yapmasan da.
aaaaaaaUfak tahmin ediyordum ama 29 imiş ..
aaaaaaabende 18-20 diye düşünmüştüm
Tamamdır o zaman
Ufak tahmin ediyordum ama 29 imiş ..
hayir asla esini aldatmaz öyle biri degil, bosuna hayran degilim cok duzgun cok efendi bi insan, htta esinden daha duzgundur diyebilirim
Insanin basina nasil her sey geelir biliyor musun? SEÇİM ŞANSI yoksa gelir.ornek vereyim,Ben şahsen hiçbir zaman büyük laf etmem. Her şey herkesin başına gelebilir. Bazen irade dediğimiz kavram yetersizdir. Ama hanımefendinin durumunda, eğer hayranlıksa zaten uğraşmaya değmez. Gerçekten aşıksan, beklersin. Benim bir tanıdığım da evli bir adama aşıktı. Tam 36 sene, onu görmediği halde, hiçbir iletişimi olmadığı halde hep bekledi. Şu anda evliler. Eğer kaderinse, zaten bir gün senin olur :) Sen bir şey yapmasan da.
Sigara içeni kınıyordunuz ne farkı var? Sigarayı bırakmakta irade ister mesalaDemek sizde karısından üstün değilsiniz zayıf iradelisiniz değil mi?
Şimdi masumlaştırıyorsunuz ama kadını beğenmediğinizi layık bulmadığınızı, kendinizle kıyasladığınızı ifade ettiniz ve beni önce tanısaydı diye hayaller kuruyorum dediniz.
Çok da masum değildi şimdi deyim yerindeyse çeviriyorsunuz.
farzetki ben senin en yakin arkadasinim ve kalbimde cok kirik evlenmeyi felan silmisim kafamdan kimseyi istemiyorum erkeklerden sogumusum sonra cok düzgün evli bi adamla tansiyorum ve ona cok büyük bi hayranlik duyuyorum sanada söylüyorum resmen begeniyorum evli bide neden böyle hissediyorum kötü bisey bu evli bi adami begendigim icin kendimi kötü hissediyorum desem senden akil istesem... yine ayni sekilde dalga gecip bana yakistirmalar yapacakmiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?