kizlar yardim kalbime engel olamiyorum

aslinda cok dogru söylüyorsunuz belkide evli barkli düzgün bi adam örnegi oldugu icin benim bu hayranligim. bakin ben hic böyle dusunmemistim. cunku ben atiyorum biriyle tanisitigm zaman ilk ince iyibir es iyi bir baba olabilirmi diye dusunup süzüyorum karsimdakini...
is arkadasimida buna model olarak secmisim belliki.. arkadaslar lütfen bana yalnis ithamlarda bulunmayin bana yol gösterin benim bi yuva yikmak gibi bi niyetim yok allah korusun ben öyle biri degilim bunun adina hic bi zaman ask demedim dememde bu sADECE bi hayranlik.. ben yalnizim ve zamaninda üzücü kalp kirici seyler yasadim bu yüzden dünyada düzgün efendi adamlarin olduguna inancim bile kalmadi.. bu arkadasta yeni geldi ve ben ona sadece hayranlik duyuyorum.. kurdugum hayaller beynimden asla cikmayacak seyler bu bile hos degil biliyorum öyle oldugunu bildigim icin sizinle paylastim yol gösterin diye. beni anlamayi deneyin bana olmadigim biri gibi cepe almayin lütfen daha cok üzüldüm

29 yasindayim kimseyi üzmek gibi bir niyetim yok tanisaniz beni eminim böyle seyler söylemeyecektiniz. suan potansiyel bi evli adam avcisi konumundayim sizin gözünüzde.. hepiniz demeyecegim cogunuz evlisiniz ve kendinizi o kadini yerine koyarak düsünüyorsunuz ve tepkilerinizde haklisiniz.. suan artik duydugum hayranligi masumlastirmaya calisirken buldum kendimi.. kizlar lütfen bana güvenin benim asla kötü bi niyetim yok asla düsündügünüz biri degilim gercektende arkadas gözüle görüyorum ikisnide ve ilerde evlenmek istedigim adam onun gibi biri olsun diyede icimden geciriyorum keske de hep öyle kalsaymis sizede söylemeseymisim. ben kendime bugun kizdim cunku baska adamlarda onu ariyorum kibar mi efendimi diye bakiyorum resmen bi kopyasini ariyorum bugun üzüldüm bu duruma ve buraya yazdim ifade edisimden mi yada komple demek istedigim seyden mi bile miyorum ama siz daha fazla üydünüz yol gösterin istedim.. bi kaciniz mantikli seyler söyledi mesela onu model aldifimi farkettim.. ama digerlerinizden beni yalnis anladiniz sizden özür dilerim. tek ricam bana güvenin sandiginiz gibi biri degilim

Insanlari hayvanlardan ayiran ozelliklerden biri de irade sahibi olmasidir.

Ben şahsen hiçbir zaman büyük laf etmem. Her şey herkesin başına gelebilir. Bazen irade dediğimiz kavram yetersizdir. Ama hanımefendinin durumunda, eğer hayranlıksa zaten uğraşmaya değmez. Gerçekten aşıksan, beklersin. Benim bir tanıdığım da evli bir adama aşıktı. Tam 36 sene, onu görmediği halde, hiçbir iletişimi olmadığı halde hep bekledi. Şu anda evliler. Eğer kaderinse, zaten bir gün senin olur :) Sen bir şey yapmasan da.

Sigara içeni kınıyordunuz ne farkı var? Sigarayı bırakmakta irade ister mesala Demek sizde karısından üstün değilsiniz zayıf iradelisiniz değil mi?
Şimdi masumlaştırıyorsunuz ama kadını beğenmediğinizi layık bulmadığınızı, kendinizle kıyasladığınızı ifade ettiniz ve beni önce tanısaydı diye hayaller kuruyorum dediniz.
Çok da masum değildi şimdi deyim yerindeyse çeviriyorsunuz.

Hemen yok "bu yuva yakında yıkılır"
Yok , şöyle böyle gibi yorumlar yapıp asıp kesmek neden ?
İnsan istemsiz , evli birinden de pek ala hoşlanabiliyor.
Hayat bu . Önemli olan kendi yolunu kaybetmemesi insanın.
Kalkıp ayartmaya çalıştığından bahsetmemiş ki kız ...
Konu sahibi arkadaşım; sen işini bırakabiliyorsan bırak bence.
Başka türlü olmaz .

Tamamdır o zaman

Ufak tahmin ediyordum ama 29 imiş ..

farzetki ben senin en yakin arkadasinim ve kalbimde cok kirik evlenmeyi felan silmisim kafamdan kimseyi istemiyorum erkeklerden sogumusum sonra cok düzgün evli bi adamla tansiyorum ve ona cok büyük bi hayranlik duyuyorum sanada söylüyorum resmen begeniyorum evli bide neden böyle hissediyorum kötü bisey bu evli bi adami begendigim icin kendimi kötü hissediyorum desem senden akil istesem... yine ayni sekilde dalga gecip bana yakistirmalar yapacakmiydin

Insanin basina nasil her sey geelir biliyor musun? SEÇİM ŞANSI yoksa gelir.ornek vereyim,
- zenginsindir batarsin yoksulluga dusersin.
- esine guvenirsin aldatir
- hastasindir caresi yoktur
-tehdit edilirsin zorla istemedigin seyler yaptirilir
- istemeden, farkinda dahi olmadan bir insanin olumune sebebiyet verirsin
- gorumceni, kvni, arkadasini kinarsin yasadiklarini kardesin yasar ya da bir akraban yasar.
Bunlarda secim sansi yoktur, 3. kisilerin eylemleri ya da bir kaza neden olur bunu yasamana.
Evli bir adama asik olmak ise secimdir. Iradesi olan kadin yapmaz. Buyuk konusulmayacak seyler az once bahsettigim gibi senin disinda gelisen olaylardir.
Evli bir adama asik olmayi yasamayacagim. Cunku kendimi taniyorum, sinirimi biliyorum. Nokta

demin benim mesajımdan yanlış alıntılama oldu herhalde, ben zaten nişanlıyım evli birinden hoşlanmıyorum =)) Deminki irade mesajına ithafen öyle yazdıydım...

Kendi adıma yakın arkadaşım olsa çok kızar doğru olanı anlaman için de daha sert konuşurdum. Bak yazdıklarını masumlaştırıyorsun şu an tepki alınca.
Kınanmasan bildiğin karısını kötüleyecektin. Şimdi yumuşatıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…