Kizlar yardimm ???

Sevdanolmasa00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
42
5
1
30
fardezindinki hayatınızda çok kurnaz, çok yalancı, çok iki yüzlü biri var. Bu bir kadın ve sizde kadınsınız. Bu kadını görmeme gibi bir ihtimaliniz nerdeyse sıfır ya da hayatınızdan çıkarma ihtimalinizde. Bu sizin evlilik hayatınızı eşinizle ve ailesiyle olan hayatınızı etkiliyor üstelik es durumundan akraba. Ne yaptıysanız olmuyor eşinizin ailesi size düşman olmak üzere. Böyle bir durumda olsanız ne yapardınız? Yani baş etmek için ( durum ciddi o yüzden dalgaya almayalım lütfen)

Durumu eşime anlatır bir de onun ne kadar kötü biri olduğunu ispatlamaya çalışırdım

Ne gibi bir yakınlığınız olabilir ki bu kadınla eşinizin akrabasıymış rahatsız olduğunuzu dile getirip basın tekmeyi. Cesur olun yuvanız yıkılmasın diyorsaniz çıkarın hayatınızdan gitsin

Napardım hiç muhatap olmazdım canım. Var hayatımda öyle insanlar ve ben muhatap olmuyorum. Olursamda selam mrb o kadar. İlerisi yok. Öyle olunca çok iyi oluyor lafında sözünde bulunmuyosun. Mesafeni koru tatlım.

Hani öyle bir insanki mesafe koysan bu sefer neden bana mesafe koydun oluyor adım. Sebebini söylüyorum hayır ben öyle birşey yapmadım da falan filan

Hani öyle bir insanki mesafe koysan bu sefer neden bana mesafe koydun oluyor adım. Sebebini söylüyorum hayır ben öyle birşey yapmadım da falan filan
Böyle bir durumda net cevap. Herkes herkesi sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda sana saygı duyuyorum ama seni sevmiyorum. Defalarca yaptım çok etkili

Elti,görümce,yenge,teyze veya kuzen.Hangisi ise artık.Çok anlam yüklemeyin.Mesafeli olun.Herşeyinizi paylaşmayın.Ciddi ve mesafeli durursanız sizinle uğraşamaz zaten.Gerçi şuanda size bir sıkıntı verdi mi bilmiyoruz.Ama,siz tedbirinizi alın yinede.

Eltiniz galiba bu kişi ne gibi şeyler yapıyor birde eşiniz ne diyor açıkçası beni birtek eşim ilgilendirir ailesinin düşüncesi pek umrumda olmazdı
Bayramdan bayrama görüşürdüm ve aslında bi şekilde konuşmaları kaydeder yada herkesin içinde yuzlesirdim

Yok bişey de sende sebep verme hiç. Bi sorar iki sorar üçüncüde artık oda susar. Dene bence ben genelde öyle yapıyorum. Bazen hiç görmezden geldiğim bile oluyor. Konusup da kötü olacağına, konusma da kötü ol canım.

Eşim kafanı takma duymazdan gel diyor bunun bizi etkilemesine izin verme diyor. Ama elimde değil sonuçta aynı apartmandayız ve anneside onunla kalıyor bela iki kat artıyor laf çarpmalar yapmadığım şeyleri yaptı gibi göstergeler . Amacı herkesi bana düşman edip aklı sıra kendini ispatlamak ve başarıyorda galina artık delirmek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…