Kizlar yardimm ???

Aramaz sormaz beni sonra derki beni ne aradinne sordun . Sen arıyormusun dediğimde mutlaka bir bahane bulur sen bana şunu dedin bunu dedin ve hakli çıkar

Ay nasıl da çetele tutmuş, yanlış anlamışsın. Bu kadar biriktirme söyle bana canım, kurup kurup üzme kendini. Bak ruh sağlığın bozulur böyle, zaten son zamanlarda pek iyi görmüyorum seni, endişeleniyorum. Geçende de küsmüştün zaten ilahi çok gülüyorum ama üzülüyorum da canım. Seni sevdiğimden diyorum çok takma kafaya.
Vb
Saptırın konuyu, bol laf salatası ve alttan alta sokuşturma, hiç mi yapamıyorsunuz böyle?
Sohbeti siz yönlendirin, teslim etmeyin. Üzerinize gelirse "Anlamıyorum tatlım ne demek istiyorsun?" Deyin. Terslerse "Aa çok ayıp hiç yakıştıramadım ama ben yabancı değilim kuzum bana söyle içini boşalt rahatla, ellerin yanında yapma bak ailemizi ayıplarlar" vb deyin.
Manipüle edin özetle.
Karşınıza alırsanız tarafını bilir. Yanınıza alın ki kafası karışsın.

Neyse bu gecelik bu kadar fesatlık yeter

cok teşekkür ederim hepsini deniycem

Dinsizin hakkından imansız gelirmiş. O bir geliyorsa iki git, bir istiyorsa bin ver. Laf olarak yanı. Altta kalma.
Hatta ne söylüyorsa aynısını birebir sende bana yaptın. Sende soyledın unuttunmu.
Aa hiç bana almadın.
Yaaaa küstüm sana cagırmadın.
Ceee nereye gidiyorsun bende geliyorum.
VS vs ustune yürü peşinden git bol dır dır yap beyninin etini ye.
Bıktır. Uğraşmaktan yorulsun senle. O düşünsün artık dert olarak seni.

Benim hayatımda onlardan o kadar çok var ki . Hepsini önce görmezden geldim yok gibi davrandım. Sonra teker teker hayatımdan uzaklaştırdım.

Benim hayatımda onlardan o kadar çok var ki . Hepsini önce görmezden geldim yok gibi davrandım. Sonra teker teker hayatımdan uzaklaştırdım.
Keşke bende öyle yapabilsem . Ama korkuyorum bu gidişle tüm aileyi arkasına alıp beni yalnız bırakacak diye. Tamam kabul ediyorum eşin ailesi o kadar önemli değil gorusmesemdeolur belki ama yinede ilerde çocuklarım amca çocuklarıyla düşman olmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…