Kizlar yardimm ???

Önce eşinle bu konuyu paylaş derim . Eltim yok olmadığı için çok yorum yapmicam bu elti ilişkisi hakkında ama herşeyden önemlisi senin mutluluğun biraz disini göster derim tavrını koy
Kız öyle biriki hayatı boyunca saygı almamış böyle yırtık bağırıp çağıran hiçbir şeyden utanmayan bir insan kocası bile baş edemiyor o derece yani . Kendi babasını köpek gibi azarliyor ama kayinababaya babacım babacım

Allah’a havale eder böylesinin şerrinden O’na sığınır muhattaplığı keserdim.

O halde yalaka bir kız sende yırtıl canim çok afedersin çok özür diliyorum ama deveye diken insana sapan yaranır demişler

Neler yapıyor mesela?
Mesela evine gitsem surat asıyor gitmesem toplum içinde bana hiç gelmiyor beni dışlıyor diyor. Suratını asiyorsun dediğimde hayır bana iftira atıyorsun deyip ağlıyor. Bana alinandan hariç kayinbabam sana birşey yapamaz kavga çıkarırım diyor ama yüzüne gelince tabi babacım herkesin rizki ayrı diyor. Onunısınması için benim doğalgazı açmam gerek ama iki kişi olduğum için ihtiyaç duymuyorum niye acmiyirusn cimri diyor vs vs

ayy eltin mii yapacağın çok net kapını açmıcan kuseceksin yuvanıda yıkar

yüzleşmelisin nereye kadar böyle gider ki açık açık söyle amacı neymiş
Bana kirginmis eşimle flört ederken ona söylememişim bide arkadaştık biz ama çok samimi değildik gerçekten değildik bide söylemedim neden çünkü ya olur ya olmaz diye düşündüm. Ama allah kısmet etti oldu

iyiki de söylememişsin vardır bi hayır belki engel olacaktı

Ya herkes biliyor zaten ama ses etmiyor kimse bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali
ya sen onunla beraber çirkefleşceksin buda çok yorar senin ya da kapımın mandali deyip oralı olmucaksın başka türlü kurtuluş yok ayy kaynana kayınbaba lafı çekilmiyo kaldıki elti

anladigim kadariyla eşin arkanda degil, yoksa bu kadar kafaya takmazdin
kimse kkmseyi sevmek zorunda degil, eşin gormuyormu yapılanları seni niye ezdiriyor .yada niye gorusturuyor...esin onlardan taraf oluyorsa malesef hiccc cabalama derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…