- 12 Mart 2019
- 42
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sevdanolmasa00
-
Kız öyle biriki hayatı boyunca saygı almamış böyle yırtık bağırıp çağıran hiçbir şeyden utanmayan bir insan kocası bile baş edemiyor o derece yani . Kendi babasını köpek gibi azarliyor ama kayinababaya babacım babacımÖnce eşinle bu konuyu paylaş derim . Eltim yok olmadığı için çok yorum yapmicam bu elti ilişkisi hakkında ama herşeyden önemlisi senin mutluluğun biraz disini göster derim tavrını koy
Allah’a havale eder böylesinin şerrinden O’na sığınır muhattaplığı keserdim.fardezindinki hayatınızda çok kurnaz, çok yalancı, çok iki yüzlü biri var. Bu bir kadın ve sizde kadınsınız. Bu kadını görmeme gibi bir ihtimaliniz nerdeyse sıfır ya da hayatınızdan çıkarma ihtimalinizde. Bu sizin evlilik hayatınızı eşinizle ve ailesiyle olan hayatınızı etkiliyor üstelik es durumundan akraba. Ne yaptıysanız olmuyor eşinizin ailesi size düşman olmak üzere. Böyle bir durumda olsanız ne yapardınız? Yani baş etmek için ( durum ciddi o yüzden dalgaya almayalım lütfen)
O halde yalaka bir kız sende yırtıl canim çok afedersin çok özür diliyorum ama deveye diken insana sapan yaranır demişlerKız öyle biriki hayatı boyunca saygı almamış böyle yırtık bağırıp çağıran hiçbir şeyden utanmayan bir insan kocası bile baş edemiyor o derece yani . Kendi babasını köpek gibi azarliyor ama kayinababaya babacım babacım
Mesela evine gitsem surat asıyor gitmesem toplum içinde bana hiç gelmiyor beni dışlıyor diyor. Suratını asiyorsun dediğimde hayır bana iftira atıyorsun deyip ağlıyor. Bana alinandan hariç kayinbabam sana birşey yapamaz kavga çıkarırım diyor ama yüzüne gelince tabi babacım herkesin rizki ayrı diyor. Onunısınması için benim doğalgazı açmam gerek ama iki kişi olduğum için ihtiyaç duymuyorum niye acmiyirusn cimri diyor vs vsNeler yapıyor mesela?
Denedim bende iki yüzlü olayım dedim en ufak bir lafinda gözlerimden hemen yaslar akıyor elimde degilki keşke olsaO halde yalaka bir kız sende yırtıl canim çok afedersin çok özür diliyorum ama deveye diken insana sapan yaranır demişler
Aşırı duygusal olma biraz katı oluver sende ağlamak bana göre çaresizlik dik dur herkes haddini bilsin sende keyfine bakDenedim bende iki yüzlü olayım dedim en ufak bir lafinda gözlerimden hemen yaslar akıyor elimde degilki keşke olsa
Inanmayacaksin ama denedim hatta evine defalarca gittim defalarca aradım ama yok düzelmiyor en son yaradana sığınacağım artık ne olursaOzaman rol yap.
Çok seviyormuş gibi :)
O bana arka çıkıyor ama oda tek kalıyor herkese karşıeşin ne diyor bu duruma o sana arka çıkmalı
ayy eltin mii yapacağın çok net kapını açmıcan kuseceksin yuvanıda yıkarMesela evine gitsem surat asıyor gitmesem toplum içinde bana hiç gelmiyor beni dışlıyor diyor. Suratını asiyorsun dediğimde hayır bana iftira atıyorsun deyip ağlıyor. Bana alinandan hariç kayinbabam sana birşey yapamaz kavga çıkarırım diyor ama yüzüne gelince tabi babacım herkesin rizki ayrı diyor. Onunısınması için benim doğalgazı açmam gerek ama iki kişi olduğum için ihtiyaç duymuyorum niye acmiyirusn cimri diyor vs vs
görüşme arkadaşım senin psikolojini bozuyorsa yine sen kötü olucaksın ama elbet onun foyasda ortya çıkarO bana arka çıkıyor ama oda tek kalıyor herkese karşı
Bana kirginmis eşimle flört ederken ona söylememişim bide arkadaştık biz ama çok samimi değildik gerçekten değildik bide söylemedim neden çünkü ya olur ya olmaz diye düşündüm. Ama allah kısmet etti olduyüzleşmelisin nereye kadar böyle gider ki açık açık söyle amacı neymiş
eşin arkandaysa daha ne o bu ne demiş bakma bilegörüşme arkadaşım senin psikolojini bozuyorsa yine sen kötü olucaksın ama elbet onun foyasda ortya çıkar
Ya herkes biliyor zaten ama ses etmiyor kimse bana dokunmayan yılan bin yaşasın misalieşin arkandaysa daha ne o bu ne demiş bakma bile
iyiki de söylememişsin vardır bi hayır belki engel olacaktıBana kirginmis eşimle flört ederken ona söylememişim bide arkadaştık biz ama çok samimi değildik gerçekten değildik bide söylemedim neden çünkü ya olur ya olmaz diye düşündüm. Ama allah kısmet etti oldu
Kesinlikle senin gibi düşündüm kimseye hesap vermek zorunda değilim de geç bosveeerrriyiki de söylememişsin vardır bi hayır belki engel olacaktı
ya sen onunla beraber çirkefleşceksin buda çok yorar senin ya da kapımın mandali deyip oralı olmucaksın başka türlü kurtuluş yok ayy kaynana kayınbaba lafı çekilmiyo kaldıki eltiYa herkes biliyor zaten ama ses etmiyor kimse bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali
Kussem nereye kadar diyorum ilerde çocuklarım bana hesap sormazlarm benim amcam yengem yok diyolog halinde değiliz diye daha iki kaynım bekar onlarida fistekler aramızı bozareminimayy eltin mii yapacağın çok net kapını açmıcan kuseceksin yuvanıda yıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?