- Konu Sahibi Sevdanolmasa00
-
merak etme herkes herkesi zamnala tanıyor benim ailemde yıllardır aynı binada eltiler gelinler vs mesafe koymazsan çok yıpranırsınKussem nereye kadar diyorum ilerde çocuklarım bana hesap sormazlarm benim amcam yengem yok diyolog halinde değiliz diye daha iki kaynım bekar onlarida fistekler aramızı bozareminim
Zaten daha önce engel olmaya çalıştı eşimin bana ilgisi olduğunu biliyordu sen bu cirkinemi kaldın sen daha güzelsin vs vsiyiki de söylememişsin vardır bi hayır belki engel olacaktı
ekmeğini kimse vermiyor mecbur,yetin yok ilerde de pişman olursun kendimi niye bu kadar üzdüm diye seni ilgilendiren kişiler eş,nin annesi babası kayınlarına da saygını hizmetini yaparsın o ayrı mesela ama eltiye mecburiyetin kesinlikle yok iyide olsan kötü derler millet kusmaaz derlerde derlermerak etme herkes herkesi zamnala tanıyor benim ailemde yıllardır aynı binada eltiler gelinler vs mesafe koymazsan çok yıpranırsın
Onlardan taraf değilde nasıl desem çaresiz kalıyor artık iki arada bir derede kalmaktan sürekli laf laf oda bıktı. Allah var bana diyor sen bana yetersin kimse konusmasada olurdiye ve benim için bütün imkanlarda sağlıyor maddi manevi ama sorun suki ben o lanetle mecburen her ortama girmek zorundayım atıyorum bir aile toplantısı bayram vs vs . Burdada rahat durmuyor yapmadığım şeyleri yapmışm gibi gösteriyor ve başarıyorda anneside arkasında dır dır dıranladigim kadariyla eşin arkanda degil, yoksa bu kadar kafaya takmazdin
kimse kkmseyi sevmek zorunda degil, eşin gormuyormu yapılanları seni niye ezdiriyor .yada niye gorusturuyor...esin onlardan taraf oluyorsa malesef hiccc cabalama derim
Savaş karşılıklı olur ama ben silahsizimElti savaşları sanki bu?
Allah sabir versin bence sen onun icinde dua et .piskolejik olarak rahatsiz biri gibi geldi bana simdi yazışmaları okuyunca, kayinvalidene o yokken olan biteni anlatsan belki o biraz durgunlastirir bayanıOnlardan taraf değilde nasıl desem çaresiz kalıyor artık iki arada bir derede kalmaktan sürekli laf laf oda bıktı. Allah var bana diyor sen bana yetersin kimse konusmasada olurdiye ve benim için bütün imkanlarda sağlıyor maddi manevi ama sorun suki ben o lanetle mecburen her ortama girmek zorundayım atıyorum bir aile toplantısı bayram vs vs . Burdada rahat durmuyor yapmadığım şeyleri yapmışm gibi gösteriyor ve başarıyorda anneside arkasında dır dır dır
Aileler tanıdık olunca birde üstüne akraba olunca olmuyor malesef gözünü kapatsan yine görüyorsun nerdeyseDünya üstüme gelse ben ikiyüzlü biriyle görüşmem.gitsin palavralarını başkalarına yuttursun
Onuda inandırmış malasefAllah sabir versin bence sen onun icinde dua et .piskolejik olarak rahatsiz biri gibi geldi bana simdi yazışmaları okuyunca, kayinvalidene o yokken olan biteni anlatsan belki o biraz durgunlastirir bayanı
Bilmem ben görümce ile görüşmüyorum gorusmemde. Kimse de neden konuşmuyorsun demedi diyemez. Biraz fıtrat meselesiAileler tanıdık olunca birde üstüne akraba olunca olmuyor malesef gözünü kapatsan yine görüyorsun nerdeyse
Haklisin galiba eşimin anne babası pek karışmaz bize ne bize ne onlara arada gidersek yanlarına bir saat oturur kalkarız kayinvalidrm bulaşık bile yikatmaz yerimden kaldırmaz ama tabi ben saygım gereği gerekn herşeyi kalkar yaparım o ayrı. Kayinpederimbiraz onların tarafını tutuyor gibi ama tabi belli etmemeye çalışıyor. Kayinvalidem ister istemez etkileniyor söyleyenlerden ilerde kayinlarimin eşlerini bana dondurmasından korkuyurum onlarda düşman olir diyeekmeğini kimse vermiyor mecbur,yetin yok ilerde de pişman olursun kendimi niye bu kadar üzdüm diye seni ilgilendiren kişiler eş,nin annesi babası kayınlarına da saygını hizmetini yaparsın o ayrı mesela ama eltiye mecburiyetin kesinlikle yok iyide olsan kötü derler millet kusmaaz derlerde derler
Savaş karşılıklı olur ama ben silahsizimzekam beynim gayet yerinde çok şükür ama iftira yalan gıybet bunlara pek çalışmıyor ben susan tarafım yani
Galiba öyleBilmem ben görümce ile görüşmüyorum gorusmemde. Kimse de neden konuşmuyorsun demedi diyemez. Biraz fıtrat meselesi
Annesi akıl vermese çok açığı vardır elbette eminim ama annesi 5 dakika yalnız bırakmıyor tek olayı kıskançlık herşeyi herkesi kıskanır kendi maddi durumu iyi olduğu halde bana sen para biriktiriyorsun senin çok paran var diyor ne alsam ne yapsam güya beğenmemiş oluyor ama deliriyorkıskançlıktanAnladım. E silahlandıralım o zaman sizi :)
Bu elticağzın hiç mi açığı yok, yumuşak karnı vardır illa. Hangi konuları konuşmaktan kaçınır, nelere öfkelenir, canı nereden acır bilir misiniz? Sohbetlerinizde, bir araya geldiğinizde bunları gözlemleyin. Nerede konuştuğundan çok nerede sustuğuna bakın tahlil edin. Sonra size saldıracak olursa vurursunuz.
Ama bir çizginiz olsun, asla seviyeyi düşürmeyin, o düşürürse uymayın. Lafınızıgüle oynaya ortaya atın,bırakın üzerine alınsın. Böylesi en güzelidir, direkt hedef almayın.
Peki nasıl baş ettiniz aynı yerde oturduğunuz halde bi tane bileböylesi çıkmadımı karsinizamerak etme herkes herkesi zamnala tanıyor benim ailemde yıllardır aynı binada eltiler gelinler vs mesafe koymazsan çok yıpranırsın
Gelecekteki halimamcamın gelinleri 10 yıldan fazladır küsler bayramlarda özel günlerde biri bi oda da diğeri o oda oturur biri daha fena laf atar aradaalışılıyo yani
ayy daha beterler onlar yüzünden babam işsiz kaldı ben yeni evlendim 24 yaşında evde kalmış dediler boyum kısa tabi kısalarda evlenir dediler annemi ben telkin ettim annem sadece şimdi bir eltisiyle görüşüyor onlada samimi olmadan şimdi Allahın selamıda vermiyoruz onlar yalancıktan konuşur hiç oralı olmayız annemlePeki nasıl baş ettiniz aynı yerde oturduğunuz halde bi tane bileböylesi çıkmadımı karsiniza
Annesi akıl vermese çok açığı vardır elbette eminim ama annesi 5 dakika yalnız bırakmıyor tek olayı kıskançlık herşeyi herkesi kıskanır kendi maddi durumu iyi olduğu halde bana sen para biriktiriyorsun senin çok paran var diyor ne alsam ne yapsam güya beğenmemiş oluyor ama deliriyorkıskançlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?