- 12 Mart 2019
- 42
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Sevdanolmasa00
-
Işte bu yüzden bir kızım olsun istiyorum ama o evden çıkmadan yapmak istemiyorum ilerde çocuk içinde kavga çıkarır diye hani senin çocuğun benim çocuğuma karıştı olayları olurya şimdilik çıkma gibi bir durum yok ama zaman ne gösterir bilemem tabikiayy daha beterler onlar yüzünden babam işsiz kaldı ben yeni evlendim 24 yaşında evde kalmış dediler boyum kısa tabi kısalarda evlenir dediler annemi ben telkin ettim annem sadece şimdi bir eltisiyle görüşüyor onlada samimi olmadan şimdi Allahın selamıda vermiyoruz onlar yalancıktan konuşur hiç oralı olmayız annemle
ben amcamla hiç kötü olmadım yani annem hiç doldurmadı zamanla ben annemi doldurdum eltilere görümcelere karşıIşte bu yüzden bir kızım olsun istiyorum ama o evden çıkmadan yapmak istemiyorum ilerde çocuk içinde kavga çıkarır diye hani senin çocuğun benim çocuğuma karıştı olayları olurya şimdilik çıkma gibi bir durum yok ama zaman ne gösterir bilemem tabiki
Güzelmiş aslında. Inceden yapayım diycemdehanımefendi küs bana niye küs bilmiyorum herzamanki gibiBu durumda size dokunan bir şey olmaması lazım aslında. Kıskanan kendi kendini yer bitirir, siz o laf söyledikçe "Kıskandığını bu kadar belli etme, ben el sayılmam sorun değil de el içinde yapma çok komik valla, milleti kendine güldürürsün" deyip gülün. Hep iyiliğine söyler gibi sökün. Bir şey derse "Ben iyiliğine uyardım seni, sen de hep yanlış anlıyorsun" deyip yine gülün.
(Ben de ne fenaymışım ya)
O zaman yapabileceğin tek şey muhattap olmamak. Eşin de mi çıkarı için sessiz kalıyor? Eğer öyleyse araya bir reklam gireyim hemenŞöyle söyleyeyim herkes biliyor ne olduğunu ama maddi durumu biraz iyi diye herkes susuyor göz yumuyor. Insanları bilirsiniz biraz çıkarları olduğu zaman hiçbirşeyi ne görürler ne duyarlar
Sende elti varmı pekiben amcamla hiç kötü olmadım yani annem hiç doldurmadı zamanla ben annemi doldurdum eltilere görümcelere karşıinşallah olur kız evlad cidden anneye destek
Benimkide evlenmeden önce o kamu spotundaki gibiydi işteO zaman yapabileceğin tek şey muhattap olmamak. Eşin de mi çıkarı için sessiz kalıyor? Eğer öyleyse araya bir reklam gireyim hemen
Burdan genç kızlarımıza sesleniyorum; sizin söylediklerinize muhalefet olmadan kulak veren, çevrenizde size zarar verdiğini düşündüğünüz kişi ya da durumlardan bahsettiğinizde size hak verecek (tabiki doğruyu söylediğinizi varsayıyorum) adamlarla evlenin (bu da kamu spotu olarak şurada dursun)
ay yok kaynımla bozugum bende altımları mı vermiyor memlekete gidecez yüzyüze gelmemek için ne yapacaksamSende elti varmı peki
eltim olmadann küsüm meselaay yok kaynımla bozugum bende altımları mı vermiyor memlekete gidecez yüzyüze gelmemek için ne yapacaksam
Ya kayınla yüz yüze gelmemek daha kolay bence tabi oda kayindan kayinadeğişir. Benim bekar kayinlarimla istesem aynı evde tek kelime konuşmam çünkü adamlar karşıdaki konuşmadan konuşmuyoray yok kaynımla bozugum bende altımları mı vermiyor memlekete gidecez yüzyüze gelmemek için ne yapacaksam
Ben bu yorumu okumadan cevap vermişim az önce pardon. Eşin madem sana inanıyor o zaman destek de olsun bir zahmet. Annesine gidip yengem bunları yapıyor dediğinde annesini gayet de inandırabilir.Eşim kafanı takma duymazdan gel diyor bunun bizi etkilemesine izin verme diyor. Ama elimde değil sonuçta aynı apartmandayız ve anneside onunla kalıyor bela iki kat artıyor laf çarpmalar yapmadığım şeyleri yaptı gibi göstergeler . Amacı herkesi bana düşman edip aklı sıra kendini ispatlamak ve başarıyorda galina artık delirmek uzereyim
Sen en iyisini yapmışsın keşke bende bir kussem birdaha konuşmasameltim olmadann küsüm mesela
Güzelmiş aslında. Inceden yapayım diycemdehanımefendi küs bana niye küs bilmiyorum herzamanki gibi
Hayır vermiyor tabikide hatta bıraksam elimdeki ekmegide alır o derece yamyam ama ailesi benimkinin ailesinin gözünü bir şekilde korkutmuş ama nasıl işte bunu çözemiyorumBen bu yorumu okumadan cevap vermişim az önce pardon. Eşin madem sana inanıyor o zaman destek de olsun bir zahmet. Annesine gidip yengem bunları yapıyor dediğinde annesini gayet de inandırabilir.
Bir insanın fesatlığı maddi durumu iyi diye neden gözardı edilir ya?? Ekmeğinizi mi veriyor?
Aramaz sormaz beni sonra derki beni ne aradinne sordun . Sen arıyormusun dediğimde mutlaka bir bahane bulur sen bana şunu dedin bunu dedin ve hakli çıkarKüslüğü karşısında da bol bol gülmenizi tavsiye ediyorum. " Küs müsün bana? Çocuk gibi ne küslüğü ya ahaha ilahi, alemsin." filan denk gelirseniz ayak üstü, güler geçersiniz, kendi kendine kudurur. Neşenizden zerre ödün vermeyin. En güzel garddır, şahane sinir bozar.:)
Ne demeye aldı altınlarını?şimdi korku oluştu onda yenge kardeşimi boşayacak diyegidince bağırmak istiyorum altınlarımı verrr diye dee susayım yeni gelinim
borçu varmış normal de istemem verene kadar da şimdi de biz çoçuk tedavisine başlıcaz acil lazım hiç oralı değilNe demeye aldı altınlarını?
Bunu önceden kendinin düşünmesi lâzımdı ama işte her insan bir olmuyor. Rabbim tez zamanda sana annelik duygusunu tattırır inşallah.borçu varmış normal de istemem verene kadar da şimdi de biz çoçuk tedavisine başlıcaz acil lazım hiç oralı değil
aminn inşallahh cümlemizeBunu önceden kendinin düşünmesi lâzımdı ama işte her insan bir olmuyor. Rabbim tez zamanda sana annelik duygusunu tattırır inşallah.
Kesin elti bu.. Aynı durum bende de var..fardezindinki hayatınızda çok kurnaz, çok yalancı, çok iki yüzlü biri var. Bu bir kadın ve sizde kadınsınız. Bu kadını görmeme gibi bir ihtimaliniz nerdeyse sıfır ya da hayatınızdan çıkarma ihtimalinizde. Bu sizin evlilik hayatınızı eşinizle ve ailesiyle olan hayatınızı etkiliyor üstelik es durumundan akraba. Ne yaptıysanız olmuyor eşinizin ailesi size düşman olmak üzere. Böyle bir durumda olsanız ne yapardınız? Yani baş etmek için ( durum ciddi o yüzden dalgaya almayalım lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?