Kizlar yardimm ???

Işte bu yüzden bir kızım olsun istiyorum ama o evden çıkmadan yapmak istemiyorum ilerde çocuk içinde kavga çıkarır diye hani senin çocuğun benim çocuğuma karıştı olayları olurya şimdilik çıkma gibi bir durum yok ama zaman ne gösterir bilemem tabiki

ben amcamla hiç kötü olmadım yani annem hiç doldurmadı zamanla ben annemi doldurdum eltilere görümcelere karşı inşallah olur kız evlad cidden anneye destek

Güzelmiş aslında. Inceden yapayım diycemdehanımefendi küs bana niye küs bilmiyorum herzamanki gibi

Şöyle söyleyeyim herkes biliyor ne olduğunu ama maddi durumu biraz iyi diye herkes susuyor göz yumuyor. Insanları bilirsiniz biraz çıkarları olduğu zaman hiçbirşeyi ne görürler ne duyarlar
O zaman yapabileceğin tek şey muhattap olmamak. Eşin de mi çıkarı için sessiz kalıyor? Eğer öyleyse araya bir reklam gireyim hemen
Burdan genç kızlarımıza sesleniyorum; sizin söylediklerinize muhalefet olmadan kulak veren, çevrenizde size zarar verdiğini düşündüğünüz kişi ya da durumlardan bahsettiğinizde size hak verecek (tabiki doğruyu söylediğinizi varsayıyorum) adamlarla evlenin (bu da kamu spotu olarak şurada dursun)

Benimkide evlenmeden önce o kamu spotundaki gibiydi işte

ay yok kaynımla bozugum bende altımları mı vermiyor memlekete gidecez yüzyüze gelmemek için ne yapacaksam
Ya kayınla yüz yüze gelmemek daha kolay bence tabi oda kayindan kayinadeğişir. Benim bekar kayinlarimla istesem aynı evde tek kelime konuşmam çünkü adamlar karşıdaki konuşmadan konuşmuyor

Ben bu yorumu okumadan cevap vermişim az önce pardon. Eşin madem sana inanıyor o zaman destek de olsun bir zahmet. Annesine gidip yengem bunları yapıyor dediğinde annesini gayet de inandırabilir.
Bir insanın fesatlığı maddi durumu iyi diye neden gözardı edilir ya?? Ekmeğinizi mi veriyor?

Güzelmiş aslında. Inceden yapayım diycemdehanımefendi küs bana niye küs bilmiyorum herzamanki gibi

Küslüğü karşısında da bol bol gülmenizi tavsiye ediyorum. " Küs müsün bana? Çocuk gibi ne küslüğü ya ahaha ilahi, alemsin." filan denk gelirseniz ayak üstü, güler geçersiniz, kendi kendine kudurur. Neşenizden zerre ödün vermeyin. En güzel garddır, şahane sinir bozar.:)

Hayır vermiyor tabikide hatta bıraksam elimdeki ekmegide alır o derece yamyam ama ailesi benimkinin ailesinin gözünü bir şekilde korkutmuş ama nasıl işte bunu çözemiyorum

şimdi korku oluştu onda yenge kardeşimi boşayacak diye gidince bağırmak istiyorum altınlarımı verrr diye dee susayım yeni gelinim

Aramaz sormaz beni sonra derki beni ne aradinne sordun . Sen arıyormusun dediğimde mutlaka bir bahane bulur sen bana şunu dedin bunu dedin ve hakli çıkar

Kesin elti bu.. Aynı durum bende de var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…