Pamuk, ne aynası ya?
Dehle gitsin bu nokta noktayı.
Adam sana açıkça 'Senle yatmak için birlikteyim, madem yatmadın o zaman evleniriz. Zaten çirkinsin, aklım kalmaz. Evlenene kadar her haltı yiyeceğim. Evlendikten sonra çalışma, paran olmasın da rahatça at koşturayım' demiş!
Zihniyeti berbat. Topukla.
ona ne demeliyim yardımcı olurmusun
Pamuk 27 yaşında gibi davranabilirsin mesela. Ben seninle evlenecek kadar kafayı kırmadım, güle güle diyebilirsin.ona ne demeliyim yardımcı olurmusun
Bu adamla evlenmeyi düşündügünü sakın söyleme..
Pazardan meyve seçer gibi ne bu pişkinlik böyle ?
ha yatmak isteseydin seni geri çevirecekti öyle mi ?
He ben de yedim oldu canım..
Kendini bu adama layık görüyorsan evlen
oluruz olmasına da sen pek anlamaya gönüllü değilsin adam onca şey sıralamış sen tutmuş bana çirkin mi dediye takılıyorsun.Allah akıl fikir versin ne deyim
Pamukkkkkkk,
Hala onunla konusuyormusun yazdigi seyler bile cok sacma 31 yasindaki bir adam gibi degil.
Az once bi arkadas daha yazmis ona katiliyorum ona yazacagin tek sey su olmali hic uzatmadan.
Evet haklisin ben temizim ve kendim gibi temiz birine layigim.
Aynen arkadasin dedigi gibi bunu yaz!
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
ah mltmgksl seni gördüğüme çok sevindim bu gün herşey bitecek inşallah çok üzgün ve kırgınım
ah mltmgksl seni gördüğüme çok sevindim bu gün herşey bitecek inşallah çok üzgün ve kırgınım
Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim
bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış
arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle
ve eklemiş
hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam
bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırımşaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar
ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...
aynı onun tarzında ;
"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "
ben çalışıyorum,kocam da nasıl kıyıyor benim gibi kadına yahune adamlar var bak...
bir de deneme çekmiş ya sana,ısrar etmiş falan ağzımın payını verince anladım falan vauy beeee ...
adama o kadra kızdım ki bi kaşık suda boğasım egosunu ta yere çarpasım var...
yok kontescim geriçevirmeycekti sadece kategorisini değiştirecekti:evlenilecekten eğlenileceğe terfi edecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?