Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

ona ne demeliyim yardımcı olurmusun

Bu adamla evlenmeyi düşündügünü sakın söyleme..

Pazardan meyve seçer gibi ne bu pişkinlik böyle ?

ha yatmak isteseydin seni geri çevirecekti öyle mi ?

He ben de yedim oldu canım..

Kendini bu adama layık görme,detaylıca vur suratına içindekileri..

öküz herif.

O kadar kızla yat et sonra bakire hatun ara !

Kıyamadıgı (!) içinde çalıştırma ahahaha

en çok kıyamam lafına güldüm

Son düzenleme:
Pamukkkkkkk,
Hala onunla konusuyormusun yazdigi seyler bile cok sacma 31 yasindaki bir adam gibi degil.
Az once bi arkadas daha yazmis ona katiliyorum ona yazacagin tek sey su olmali hic uzatmadan.
Evet haklisin ben temizim ve kendim gibi temiz birine layigim.
Aynen arkadasin dedigi gibi bunu yaz!

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Sana kıyamıyorum mu

Sen o ewe gitmeyi kabul etseydin öyle bir kıyacaktı ki sana..

Bence böyle oyunlara gerek yok, çok çocukça buldum..

Senin bu yaptığın oyun senden soğumama sebep oldu, karşımda olgun bir adam istiyorum ben de bas tekmeyi gitsin..

yok kontescim geriçevirmeycekti sadece kategorisini değiştirecekti:evlenilecekten eğlenileceğe terfi edecekti

oluruz olmasına da sen pek anlamaya gönüllü değilsin adam onca şey sıralamış sen tutmuş bana çirkin mi dediye takılıyorsun.Allah akıl fikir versin ne deyim

ALLAH cümlemize akıl fikir versin ki karşımızdakini daha rahat anlayabilelim.

ah mltmgksl seni gördüğüme çok sevindim bu gün herşey bitecek inşallah çok üzgün ve kırgınım

Reddedilince kıvırma çabalarına ve kıvırdıkça daha da batmalarına gerçekten hayran kaldım..

Son düzenleme:
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar

ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...

aynı onun tarzında ;

"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "

Sen ona güvenip çağırdı yere tamamen masum bir şekilde gidebilirdin bu senin evlenilmeyecek kötü biri olduğun anlamına gelecekmiş demek ki

güzeliyle yatar kalkar gezerim masum olanı çalışmasın evde beni beklesin ben dışarıda her b.. Ku yiyeyim demiş açık açık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çalışıyorum,kocam da nasıl kıyıyor benim gibi kadına yahune adamlar var bak...
bir de deneme çekmiş ya sana,ısrar etmiş falan ağzımın payını verince anladım falan vauy beeee ...
adama o kadra kızdım ki bi kaşık suda boğasım egosunu ta yere çarpasım var...

ah mltmgksl seni gördüğüme çok sevindim bu gün herşey bitecek inşallah çok üzgün ve kırgınım

Hic uzulme kuzum o aptal aptal yazdigi seylerin seni mest edecegini evet diyip atlayacagini dusundu herhalde!!
Sen diger arkadaslarin dedigi gibi yap hic uzatma o yazilanlari yaz kapat gitsin.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Canım yanlış anlama da bu yazısından sonra soğumadın mı? :44: Çirkin olduğunu söylemiyor ama kendini çok basitleştirmiş
Keşke " evet ben çok temizim, o yüzden beni haketmiyorsun " deseydin

wayy beee benim zamanında neredeydi KK

iltifat edicem derken öküzlüğün dibine vurmuş masif ahşap modeli

evet ama şu da var ki bunları yazmasına gerek kalmadan bütün bunlar anlaşılabilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…