Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

koptum bu yazıya süpermiş..
konu sahibi arkadaşım bak adamla yüzyüze bile görüşmene gerek yook cidden bak,bu şiiiri yaz adama cevap olarak,ne egosu kalır ne bişey...muhattap olmana da gerek kalmaz..çok ciddiiym bak..

çok doğru söylemiş arkadaş

31 yaşındaymış 20 - 25 yaşlarında sandım ben
bana seni test etmesi çooook itici geldi ne yazık ki
yine de hemen ters bir şey söyleme. zamana yay derim.

bunları yazarsa adamın evleneceği varsa da korkar kaçar, rahat rahat b. yiyemem nolamazzzzzz

Ayyy sende deki kizlari kandirip gönül eglendirdigin, bakir olmadigin icin seninle devam edemiyecegim ... Çünkü senden ne beklerse kendisi de o olmali ... Daha çok sana sen kadinsin ben ekrgim hot yapar. Ayrıca seni de kandırmaya calismis. Sende sevseydin ssarilip dokunmak isteseydin nolurddu. ! İkiyuzlu benceeee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bitti canım artık içim iyicene soğudu yani

ilişki yeni anladığım kadarı ile,o yüzden odunlar iyi kamufle edebilir kendilerini valla..
kıyamaz o domuzlar..kıyamam diyip eve kapatır,dışarda her moku yerler kendileri...

RABBİM böylelerinden korusun bizi

pamuk..bence sana çirkin mi demek istedisine değilde asıl seni ne duruma düşürmüş ona üzülmelisin.Kendi ne kadarda bişey zannetmiş o beyfendi öyle... üzülmeye değmicek bi adam bance bu yazdıklarına göre

aynen yazdımm valla

bitti canım artık içim iyicene soğudu yani

Pamugum donuk pudranin yazdigini yaz bide super ozetlemis belki dank eder kafasina.
Bizzde keyfimize bakalim uzulmek yook

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

kaş yapayım derken göz çıkarmak diye buna denir
ama adam şunu demek istemiş
benim derdim seks cinsellik değil
ben doymuş biriyim
hayatıma çokta güzel kadınlar girdi
beni abaza zannetme

ama önemli olan benim ne kadar güzel kadınlarla birlikte olduğum değil
senin gibi temiz< birini bulduğumda
başka şeylerin önemi kalmadı
kendi değil ruhu güzel olsun

canım bence sen adamı reddererk egosunu fena halde zedelemişsin
amacı biraz karizmasını kurtarmak

sana çirkin demiyor da
YANİ DAHA GÜZELLERİNİ DE GÖRDÜM
diyerek sana ipuçları veriyor

şoktayım canım anlatacak kelime bulamıyorum

Bu nasıl birşeydir güya kendince sana iltifat ediyor eğer yaşını söylememiş olsan bu mesajı yazabilen erkeğin tam bir ergen olduğunu düşünürdüm. Evlenilecek kiz eglenilecek kiz bu nedir yani ben simdiye kadar gezdim eglendim durdum simdi seni eve atsaydim sende eglenilecek sinifina girecektin gelmedin demek ki evlenilecek sinifina giriyorsun. Hadi bunu es gec diyelim senin calismani istemiyorum. Bu nedir yani sen calismayacaksin o calisacak benim elime bakacaksin. Sinifta kaldi uzaklas canim biran once evlenmeye es degil evine kole ariyor.

Cok guzel yazi gercekten koptum cok yasa emi :)

hayat sadece bundan mı ibaret yani
aklı fikri o tarafta,öncesi sonrası,
ergen tavırları felan
bence hiç uygun bir eş adayı değil.
ayrıldığınız isabetli olmuş.

Bakalim cevap ne yazacak hodukkkkk :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

aynen yazdımm valla
:13::13::13:

Bırak kişiliksiz için değmez..üzülme..Allahın sevgili kuluymuşsun ki gerçek yüzünü göstermiş sana başında.

31 yaşında bir adamdan böyle cümleler

bir daha mani yazarsa ergen kılıklı gene uydururuz bişiler

Sen üzülme. Böyle pislikten kurtulduguna dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…