- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar
ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...
aynı onun tarzında ;
"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "
adam diyor ki,çok kadınla yattım güzeldiler ama evlenmek için onları seçmem,aklım evde kalır beni boynuzluyor mu diye...o yüzden seni denedim,benimle eve gelmeyince anladım benimle yatmayacağını,çok da güzel değilsin aklım evde kalmaz..çalışmanı da istemem,tam aradığım özelliklerde evlenicelek kadınsın diyor..
yani güzel akıllı çalışkan sevgi dolu sevecen vsss bir kadınsın o yüzden seninle evlenmek isterim demiyor...çaktın
wayy beee benim zamanında neredeydi KK
koptum bu yazıya süpermiş..
konu sahibi arkadaşım bak adamla yüzyüze bile görüşmene gerek yook cidden bak,bu şiiiri yaz adama cevap olarak,ne egosu kalır ne bişey...muhattap olmana da gerek kalmaz..çok ciddiiym bak..
evet ama şu da var ki bunları yazmasına gerek kalmadan bütün bunlar anlaşılabilirdi
qucum adam kıyamıyor birde
Hic uzulme kuzum o aptal aptal yazdigi seylerin seni mest edecegini evet diyip atlayacagini dusundu herhalde!!
Sen diger arkadaslarin dedigi gibi yap hic uzatma o yazilanlari yaz kapat gitsin.
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
ilişki yeni anladığım kadarı ile,o yüzden odunlar iyi kamufle edebilir kendilerini valla..
kıyamaz o domuzlar..kıyamam diyip eve kapatır,dışarda her moku yerler kendileri...
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar
ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...
aynı onun tarzında ;
"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "
bitti canım artık içim iyicene soğudu yani
Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim
bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış
arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle
ve eklemiş
hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam
bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırımşaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum
pamuk..bence sana çirkin mi demek istedisine değilde asıl seni ne duruma düşürmüş ona üzülmelisin.Kendi ne kadarda bişey zannetmiş o beyfendi öyle... üzülmeye değmicek bi adam bance bu yazdıklarına göre
aynen yazdımm valla
koptum bu yazıya süpermiş..
konu sahibi arkadaşım bak adamla yüzyüze bile görüşmene gerek yook cidden bak,bu şiiiri yaz adama cevap olarak,ne egosu kalır ne bişey...muhattap olmana da gerek kalmaz..çok ciddiiym bak..
:13::13::13:aynen yazdımm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?