adama yazdın mı cidden bunu :13::13::13:süper ...
bi de şey ekleseydin ben de nice yakışıklı erkekler gördüm odun değillerdi diye
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar
ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...
aynı onun tarzında ;
"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "
Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim
bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış
arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle
ve eklemiş
hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam
bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırımşaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum
:13::13::13:
Bırak kişiliksiz için değmez..üzülme..Allahın sevgili kuluymuşsun ki gerçek yüzünü göstermiş sana başında.
31 yaşında bir adamdan böyle cümleler
bir daha mani yazarsa ergen kılıklı gene uydururuz bişiler
Sen üzülme. Böyle pislikten kurtulduguna dua et.
tabiki yazdım belki aklı başına gelir öküzün
Tam bir öküzmüş.
Kusura bakma yazdıklarını neresinden tutsam elimde kalıyor. Bana böyle iğrenç şeyler diyecek adamın yüzüne bakmazdım daha. Seni denemiş mi yani? Güzel bi ilişkiydi diyosun. Canın evine gitmek de istemiş olabilirdi. Sonuçta çiftler evde başbaşa vakit geçirmek isteyebilir bi film izlemek beraber yemek yapmak çok romantik olmaz mıydı? Biraz öpüşseniz ardından? Bunları yapsan gözünde değerin bir anda yerle bir mi olacaktı?
Evet egosunu bayağı tatmin etmiş. Çok güzel kızlarla gezdim tozdum ama beni kesmedi egomu tatmin ettim. Seninle evlenicem. Sana da yapmış havasını. Hadi yine iyisini kıymetimi bil bak diyo. Evet sana o kızlar kadar güzel değilsin. Ben onlarla yatarım gezerim tozarım senle yatmam ama seninle evlenirim çünkü eline erkek eli değmemiş demek istiyor düpedüz. Yani onun için evlilikte en önemli kriter buymuş. Senin hoşuna giden bir şeyse kendin bilirsin.
Çalışmanı istemem hakkı yok hiç kimsenin. Senin hayatına hükmedemez. Onun kararını da ben veririm diyeydin.
Deli oldum ya bu erkekler kızlarınhoşuna mı gittiğini sanıyor hala bu lafların. Ya da cidden böyle şeylerle mutlu olan var mı? Benim beynim almıyor.
Bu adamla ne kadardır berabersin bilmiyorum. Çok uzun değilse seni deneme sınavına sokmuş adamdan uzak dur derim. Seni salak bir sınavla namuslu ilan etmiş adam yarın öbür gün başka sınav yapar bir anda namussuz ilan ediverir şaşar kalırsın.
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar
ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...
aynı onun tarzında ;
"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "
İyi etmişsin oh.Ne yazacak merak ettim
beyfendi lütfediyor
aynen yazdımm valla
Tabi canım herkes bulamaz böylesini bütün güzel kızları elden geçirmiş kocam olsa keşke benim de. Atardım havamı hıııh benim diye.
walla böyle adamlarla evlenip hava atanlarda var hani
Bu adamdan bir cacik olmaz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
31 yaşına kadar yemedigi halt kalmamıştır...
sonrada İYİ AİLE KIZI. İKİ BACAK ARASI NAMUSU arayan zat....
sende cok kirlenmişin olum... gecmişi cok kirli... ne yedügü belirsiz kızlarla düşüp kalkan erkek her zaman midemi bulandırmıştır...
hadi sana güle güle de
sahi cokmu cirkinsin kız
ay takılmaya... cirkinlik degil eve gitmedin ya... gitsen sanada bişiler yapardı...
sonrada kafam cok karışık. yürümücek bu ilişki... klasik kacma yöntemi..
bu arada önceki konularınza gözgezdirdim de,siz boşanmışsınız,bu ökzü bunu biliyor mu?yanlış anlamayın ,boşanmış olmak kötü bişey değil ondan demedim..ama herif öyle öküz ki ,eline erkek eli değmemiş kadın arıyor imajı yarattı da bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?