- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
aşkım beni bırakma yazmış
sal ipinin gisin hemen evde en nefret ettiğim şeydir şu erkeklerin eğlenecek kız evlenecek kız diye bayanları 2 ye ayrılmasına... terbiyesiz herif bide utanmadan söylemiş... yani senin le evlenecek temiz olduğun için ama aklı hep o eğlendiği kızlarda olacağından sen onu evde beklerken o yine o kızlarla eğlenecek .. olay budur yanii
haha dimi bide akıllıyım diye geçinirlerböyle salaklar öyle eğleneyim derken avlanırlar ruhları duymaz
demeniz gereken tek şey var o da: haklısın ben çok temizim ve benim gibi temiz bir insana layığım.
artık sınavı geçtin artık rahat ol korkma seninle yatsam da kötü düşünmem :))))))
aşkım beni bırakma yazmış
15 gün falan oldu
Çok iyi cevap aslında
hmmm 15 günde eve gel diye denemeler, aşkımlar cicimler.. valla adamı değil de şuan seni çok garipsedim. 15 günde seni eve davet eden bir adamla hala neden konuştun hadi konuştun sana bunu itiraf ettiği yazısında takıla takıla çirkin demiş olma ihtimaline mi takıldın ? Neysee ey günler
sana çirkinsin demek istememiş aslında da üslubü, tarzı çok yanlış. ne o öyle oyunlar??? seni denemiş resmen. zaman içinde birbirinizi zaten tanıyacaktınız. böyle çocukça oyunlara, başkasıyla kıyaslamalara, başkalarını kötülemelere hiç gerek yokkaç yaşında bu arkadaş?
demeniz gereken tek şey var o da: haklısın ben çok temizim ve benim gibi temiz bir insana layığım.
"ben hem evlenilecek hem eğlenilecek kızım ama sen değilsin" demeniz lazım..
bu ne ya çocuk gibi...kadınları guruplara ayırıp kendi isteklerine göre içlerinden seçiyorlar sanki..yatıp kalkmak isteyince eğlnilecek olanları,evlenmek içn de eldeğmemiş olanları seçiyorlar..kabul etseydin seni seçmezmiş..bak gerzeğe...çok sinirlendim vallaaa
bi de çalışmanı istemiyomuş,bak seeennnn...kılıf da hazır kıyamazmış...
en sevdiğim kk klasiği KAÇARAK UZAKLAŞ
pamuk o kızlar senin tırnağına ayağına kurban olsun en kendimi yanlış ifade ettim ben seni seviyorum lütfen bunu yapma yamışBeni birakma askim mi :)
Adam bildigin dalga geciyor yaaa sallaaa pambikkkk
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
pamuk o kızlar senin tırnağına ayağına kurban olsun en kendimi yanlış ifade ettim ben seni seviyorum lütfen bunu yapma yamış
ama ben soğudum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?