Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

15 günlük bir ilişki hemen eve davet etme sonra denedim mesajları falan bence çok hızlı ilerlemiş ve sebebi açıkça belli yol verin gitsin derim neye acıyacaksınız ki 15 günde kör kütük aşık değilsiniz sonuçta sonradan baş ağrıtır belli bir tip

muhahahhademek aşkım beni bırakma yazmış...
daha 15 günlük mü ben de en az 3-4 ay oldu sandım....

sal ipinin gisin hemen evde en nefret ettiğim şeydir şu erkeklerin eğlenecek kız evlenecek kız diye bayanları 2 ye ayrılmasına... terbiyesiz herif bide utanmadan söylemiş... yani senin le evlenecek temiz olduğun için ama aklı hep o eğlendiği kızlarda olacağından sen onu evde beklerken o yine o kızlarla eğlenecek .. olay budur yanii

böyle salaklar öyle eğleneyim derken avlanırlar ruhları duymaz

artık sınavı geçtin artık rahat ol korkma seninle yatsam da kötü düşünmem :))))))

aşkım beni bırakma yazmış

15 gün falan oldu

hmmm 15 günde eve gel diye denemeler, aşkımlar cicimler.. valla adamı değil de şuan seni çok garipsedim. 15 günde seni eve davet eden bir adamla hala neden konuştun hadi konuştun sana bunu itiraf ettiği yazısında takıla takıla çirkin demiş olma ihtimaline mi takıldın ? Neysee ey günler

inşaallah arkadaş bu badireyi atlattıktan sonra yine aynı şeylere takılmaz

S.çıp sıvamak bu olsa gerek, konuyu okuyunca aklıma direk ''Sen gelme ulan ayı.'' repliği geldi. Baktı gelmiyorsun eve bari bir manevra yapıp böyle yaklaşayım demiş. Harbi öküzmüş böylesi zor görülür Kaç bu adamdan pamuk kaç

Adam bu laflarla kendine güvendirmek istemiş.
Nasıl desem , sen benim eğlendiğim değil evleneceğim kız olacaksın demek istemiş. Tabi sen de ertesi gün kollarına atlayacaksın. Güveni biraz daha kurmaya devam edecek. Sonunda seni eve atabileceğini düşünüyor bana göre.
Hepsi boş laf. Sakın inanma. Hele evlenince çalışmanı istemiyorum diyen adamdan koşarak uzaklaş.

Beni birakma askim mi :)
Adam bildigin dalga geciyor yaaa sallaaa pambikkkk

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

demeniz gereken tek şey var o da: haklısın ben çok temizim ve benim gibi temiz bir insana layığım.

Beni birakma askim mi :)
Adam bildigin dalga geciyor yaaa sallaaa pambikkkk

pamuk o kızlar senin tırnağına ayağına kurban olsun en kendimi yanlış ifade ettim ben seni seviyorum lütfen bunu yapma yamış

ama ben soğudum yaa

bu adamın berbat bir karakteri var. 1 sn bile bunla sevgili kalmaya değmez. zihniyete bak ya.

pamuk o kızlar senin tırnağına ayağına kurban olsun en kendimi yanlış ifade ettim ben seni seviyorum lütfen bunu yapma yamış

ama ben soğudum yaa

sen bunlara inaniyormusun igrenc adam ya gorsem ustume kusarimm o derece igrenc 31 yasindami yoksa 13 mu? Anlamadim dogrusu

Bi ilişkiye başlarken birbirini denemek için yapılan oyunlar bana hep samimiyetsiz gelmiştir. 20 yaşında olsa tamam denilebilir belki bu tür oyunlara da, 31 yaşındaki bi adamın böyle oyunlar oynaması, üstüne de sana bu şekilde mesaj atıp kendi yaşadıklarını marifetmiş gibi gösterip, senin böyle bişey yapman durumunda gözünde küçüleceğinden bahsetmesi abes olmamış mı?

Bu kadar kısa sürede birine bağlanılacağını da hiç sanmıyorum. Senin iyi niyetli biri olduğunu anlayıp şimdi de böyle birini zor bulacağını düşündüğünden paçaları tutuştu sanırım. Her şey baştan belli oluyo ilişkilerde, biz bazen görmezden gelip devam ettiriyoruz ama o zamanda ilerde boşa geçirdiğimiz zamanlara üzülüyoruz.

Bence bu kadar erken kendini tanıttığı için teşekkür edip kendi yoluna devam etmelisin.

adam sizi kafalamaya çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…