Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

ya da çok afedersiniz nasılsa dul bakire değil. istediğim gibi yatağa atarım mani yok diye düşünmüştür

şerefsiz pislik ..

şuan daha da sinir oldum..

gitseydin zaten istediğini alacaktı gitmedin ....şimdi seninle evlenmek istediğini sana kabul ettirip inandırıp tekrar deneyecek iğrenççççççççç

ya da çok afedersiniz nasılsa dul bakire değil. istediğim gibi yatağa atarım mani yok diye düşünmüştür

şerefsiz pislik ..

şuan daha da sinir oldum..

evet sanırım öyle..evlilik lafını duyan her kadının üstüne atlayacaağını düşünür böyle adamlar...iğrenç mahlukatlar...

Bok yesin böyleleri. Eskiden tanıştığım biri vardı, anlaşma aşamasındaydık. Kendisi Ukrayna'da üniversiteyi okumuş. Türkiye'ye dönmüş, çalışıyor. Benden hoşlanmıştı. Direkt yüzüne ''Kaç kızla yattın, oralara gidip de yapmayacağını düşünmüyorum'' dedim. ''20 '' dedi. ''Peki, evleneceğin kızın bakire olması gerekir mi sana göre? ''dedim. ''Evet, olsa çok iyi olur'' dedi. Ben ne dedim peki? ''Ben bakireyim ama benim de kadınlık gururum var, ben böyle elalemle yatıp kalkan birine kocam diyemem, yıllar boyu aynı yastığa baş koyamam. Kusura bakma, seninki şark kurnazlığı, bu beni kandıracağın anlamına gelmez'' dedim. İyi de demişim. Böylelerine ağzının payını vermek gerekiyor.
Bence iki senaryo var senin olayında. Biri seni cidden test etmeye çalışmış. Çok büyük terbiyesizlik. Diğeriyse, seni eve atacaktı, sen gelmeyince hayalleri suya düştü, kıvırmaya çalışıyor. Bence bu iki ucu boklu değnek. Değmez bu adam için, yol ver gitsin derim.

ben hep dürüstlükten yana olduğum için söylemiştim

Sastim kaldim ama bence asil mesele su bu arkadas yemi atmis pamuk gelirse ne ala gelmezse bakariz caresine.kas yapayim derkende gozu bildigin cikarmis ben bu erkekler okuz diyince kiziyorlarda harbi okuzlr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay cok guldum ama klasık erkek işte akıllarınca bu tür şeylerle evlenecekleri kızı arıyorlar vallahı sinek kadar akılları yok bunların

hahahaha hemen ayrıl ondan ruh sağlığı pekte düzgün sayılmaz planlar yapıyo seni deniyo gitseymişsin bi daha görüşmeyecekmiş senle seninle 1-2 şey yaşayıp bırakcaktı sonra sen gitmeyince daha bi gözüne girmişsin düzgün kızmışsın evlenmeye karar vermiş niye yanına gitmedin çünkü hahaha
o arkadaşın kendini yetiştirememiş cahilin biri bu bir kesin ikincisi ruh sağlığı bayanlara bakış açısı bozuk biri
veeeeeeeeeeeeeeeeeee sana açıkça sen daha önce çıktığım kızlardan çirkinsin ama onların sadece bedenini sevdim seninde ruhunu demek istemiş bu hiç ama hiç bir bayana söylenecek söz değil düşünsene evlenincede senin yüzüne vurcak ben varyaaaaaa ne güzel kızlarla çıktım diye
yani seni diğer çıktıkları kadar beğenmiyor bu bir kesin ayyyyyyyyyyyyy bence direk ayrıl bu zihniyeti bozuk adamdan bide çalışmana karışıyo sonra giydiğin kıyafete sonrada dışarı çıkmana karışcak bu adam benden söylemesi
ayrıca şunuda ekliyim sen bi mal değilsin bi insansın ne hakla seninle evlenmeye karar veriyoki direk söyle evleneceğimizi kim söyledi diyede oturup kalsın bi yerlerinin üstüne sinirim bozuldu bu ne sanıyo kendini salakmı ne evlenme teklifimi ettin kız yoksa

Sözlüğü açsan öküzün karşılığına baksan bu adamın resmini basmışlardır o derece yani. Derhal bırak bu 31 yaşında abaza ergen bozması yaratığı. Adam demeye dilim varmıyor yaa.

seninle ciddi ve seni seviyor, aklım hep evde kalıcak derken eğlenilecek kızlar olduğu için güvenemem anlamında demek istemiş, onlar aşırı güzelmiş sende normal güzelsin demek istemiş,erkekler bazen saçmalayabiliyor bence takma kafaya :))

Bacim kaç hemen oradan :) saka bi tarafi denedim de ne demek ya hadi ya sen ona güvenip birşeyler yasasaydiniz bu senin kotu biri olduğunu mu gösterirdi.arkadaslarin da dediği gibi ne o öyle oyunlar filan.bunlar boyle kendilerini birşey zanneden tipler bu güne kadar haddini bildiren cikmamis demek senin gibi birini bulmuş yine ayak yapmaktan vazgeçmiyor.cidden sana layik değil.disarda ne kadar iyi adamlar var boyle öküzlere de hep güzel ve temiz kizlar gelir lütfen sen de onlardan olma güzelim def et gitsin.demedin demek ne demektir abi ya?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Böylelerine kimse prim vermese de bir ömür boyu yalnız kalsalar terbiyesiz .
O kim oluyor ya kendi ne kadar temiz ki temiz bir insan arıyor beyin yok böyle adamlarda 'adam' demek bile fazla bunlara .

Ergenlikten çıkamamış bi erkek vakası daha. O ne laflar öyle yaa

Canımcım bence sen ona bikaç beden fazlasın. Gitsin kendine göre birini, layığını bulsun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…