Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

tipik kadına mal gözüyle bakan öküzün teki. bırak bunu.

çok iyiymiş bu

hic sesi çıkmadı istediğini alamayacağını anladı ya ondan böyle şeyler söyledi adi pislik
Allah böyle kötü niyetli insanları sizden korusun.
hepimizden..
aklı fikri yatağa nasıl atarım derdindeymiş.
bin beterini yaşasın bu mübarek günde.
senden faydalanmayı kafasına koymuş ,pişkin gitsen baksan başka av peşindedir.
uçkuru düşesice

takım taklavatı kuruyasıca pis adam

Bu demek ki bu yolla baya haltlar yemis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen yazdımm valla
helal olsun valla oyle mesaja boyle cevap ben yaşını küçük sandım önce de 31 yaş ne demek hala basit hesaplar peşinde
Bu yüzünü önce göstermesi iyi olmuş nerden dönülse kar
ergenus şokta galiba hala cevap gelmediğine göre

sen ne yetenekli hatunsun manini sevsinler haydar dümen'in saçma sorulara yazdığı maniler geldi aklıma

Ne demek ben çok kızla yattım seni denedim eğlenilrcek değil evlenilecek kız saçma bi insan o kadar kızın günahına gir şimdi eee sen temizsin seni seviyorum kıyamam çalışma dikkat et arkadaşım bu bi kandırmaca ola bilir bırak gitsin yazacağım cevap benim kalbim temiz kendime temiz kalpli bi eş arıyorum senin gibi değil o insan çok ah almıştır bence onun aldığı ahları ne sen ne de doğmamış evlatların ödemek mecburiyetinde degilsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bol kitap okumanın faydaları

adamın yazdıklarını görünce direkt kafamda şimşekler çaktı..

pislik ırz düşkünü

Adama bak bir de çekinmeden yazmış ne nane olduğunu Ben olsam evet ben çok temizim ve kendim gibi temiz birini istiyorum. hadi by derdim
ne zaannediyor bu erkekler kendilerini

Son düzenleme:
Adama bak bir de çekinmeden yazmış ne nane olduğunu Ben olsam evet ben çok temizim ve kendim gibi temiz birini istiyorum. hadi by derdim
ne zaannediyor bu erkekler kendilerini

artık sınavı geçtin artık rahat ol korkma seninle yatsam da kötü düşünmem :))))))

bol kitap okumanın faydaları

adamın yazdıklarını görünce direkt kafamda şimşekler çaktı..

pislik ırz düşkünü

Bir yanıt verdi mi Şok olma sırası onda

evet sanırım öyle..evlilik lafını duyan her kadının üstüne atlayacaağını düşünür böyle adamlar...iğrenç mahlukatlar...

walla böyle adamlarla evlenip hava atanlarda var hani

Pamugum donuk pudranin yazdigini yaz bide super ozetlemis belki dank eder kafasina.
Bizzde keyfimize bakalim uzulmek yook

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
aşkım beni bırakma yazmış

Katiliyorum katilmaklada kalmiyorum bu yorumun üstüne yorum tanimiyorum :) yigitligine b.k surmemeye calismis biraz ama kotu niyetli bakmamak lazim bozulmustur seb gitmedin diye sonrada cevir kazi yanmasin ben seni denedim filan demiştir :) evlilikten bahsediyosa seviyo seni demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…