- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
ergenus şokta galiba hala cevap gelmediğine göreşimdi aldı mesajı bakalım ne olacakk :)
tipik kadına mal gözüyle bakan öküzün teki. bırak bunu.Kızlar hepinize günaydın herzaman söylerim insan bazen içinde bulunduğu durumda ne yapacağını bilmez bende şimdi öyle bir durumdayım hemen anlatayım.
uzun zamandır hayatımda kimse yok kız arkadaşım beni biriyle tanıştırdı çok iyi biri aramız çook iyi beni seviyor gibi hep arar aşkım bitanem demeden cümle kurmaz bende sanki seviyor gibiyim henüz emin değilim
bana uzun zamandır arkadaşımın evi var oraya gidelim falan derdi ben her defasında terslerdim
dün akşam bana aynen şunu yazmış
arkadaşımın evine gelmek istemediğin için teklifimi kabul etmediğin için teşekkür ederim
seninle birlikte olmak istediğimi söylediğimde hep azarladın için teşekkür ederim,
ben seninle yatmak istemiyorum
istiyorumda o sen değilsin yani sensinde o zaman bu zaman değil
sen çok temiz birisin en önemlisi canımsın
eger kabul etseydin asla görüşmeyecektim seninle
ve eklemiş
hayatıma çok güzel kızlar girdi ama onlar sadece egomu tatmin etmek içindi
evlenilecek kızlar değildi okadar güzele gerek yok
düşünsene aklım hep evde kalacak
pamuk evlenince senin çalışmanı istemiyorum
sen benim canımsın sana kıyamam
bu ne ya adam bana çirkin demek istemiş sanırımşaşkınım
cevap veremedim ama acayip hissediyorum kendimi gözüm hep aynada kızlar ne olur söyleyin bunlar ne demek ben ne düşüneceğimi bilmiyorum
şimdi aldı mesajı bakalım ne olacakk :)
Adam 31 yaşında hala ergenus tavırlı mesajlar
ben senin yerinde olsam şöyle cevap verirdim...
aynı onun tarzında ;
"nice öküzler gördüm ama senin kadarını değil
eve atamadın çamura battın
ha bir de yatacaktın ama vakti gelmedi
küçük oyunlar bana göre fazla
aklın evde kalmasın güzelliğim sana batmasın
ister çalışırım ister yatarım sana dert mi
ben evlenilcek kızım evet ama sen gibi uçkurcu ile değil
bak ufukta ne gözüktü sana
uzun ince bir yol "
ergenus şokta galiba hala cevap gelmediğine göre
Merakla cevabini bekliyoruzzz :)
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Allah böyle kötü niyetli insanları sizden korusun.hic sesi çıkmadı istediğini alamayacağını anladı ya ondan böyle şeyler söyledi adi pislik
Allah böyle kötü niyetli insanları sizden korusun.
hepimizden..
aklı fikri yatağa nasıl atarım derdindeymiş.
bin beterini yaşasın bu mübarek günde.
senden faydalanmayı kafasına koymuş ,pişkin gitsen baksan başka av peşindedir.
uçkuru düşesice
helal olsun valla oyle mesaja boyle cevap ben yaşını küçük sandım önce de 31 yaş ne demek hala basit hesaplar peşindeaynen yazdımm valla
ergenus şokta galiba hala cevap gelmediğine göre
helal olsun valla oyle mesaja boyle cevap ben yaşını küçük sandım önce de 31 yaş ne demek hala basit hesaplar peşinde
Bu yüzünü önce göstermesi iyi olmuş nerden dönülse kar
sen ne yetenekli hatunsun manini sevsinlerhaydar dümen'in saçma sorulara yazdığı maniler geldi aklıma
takım taklavatı kuruyasıca pis adam
Valla kalbini kırmak istemem ama ben direkt şöyle düşündüm: adam eve atmak için planlar yaptı etti, sen de o planları bozunca eve atamadığı için yiğitliğe b.k sürmemek için "seni denedim gelseydin ayrılcaktım zaten" diyerek uçkur düşkünü değilim ben havası yaratmaya çalıştı. Çok güzel kızlarla çıktım o kadar güzele gerek yok senle evlenelim çok kaba bir söylem, amiyane tabirle güzel değilsin de giderin var der gibi. Umarım ben yanlış anlıyorumdur ama neresinden tutarsan elinde kalacak bir konuşma benim için.
Adama bak bir de çekinmeden yazmış ne nane olduğunuBen olsam evet ben çok temizim ve kendim gibi temiz birini istiyorum. hadi by derdim
ne zaannediyor bu erkekler kendilerini
bol kitap okumanın faydaları
adamın yazdıklarını görünce direkt kafamda şimşekler çaktı..
pislik ırz düşkünü
helal olsun valla oyle mesaja boyle cevap ben yaşını küçük sandım önce de 31 yaş ne demek hala basit hesaplar peşinde
Bu yüzünü önce göstermesi iyi olmuş nerden dönülse kar
sen ne yetenekli hatunsun manini sevsinlerhaydar dümen'in saçma sorulara yazdığı maniler geldi aklıma
Bir yanıt verdi miŞok olma sırası onda
evet sanırım öyle..evlilik lafını duyan her kadının üstüne atlayacaağını düşünür böyle adamlar...iğrenç mahlukatlar...
walla böyle adamlarla evlenip hava atanlarda var hani
aşkım beni bırakma yazmışPamugum donuk pudranin yazdigini yaz bide super ozetlemis belki dank eder kafasina.
Bizzde keyfimize bakalim uzulmek yook
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
aşkım beni bırakma yazmış
kaç aylık bir ilişki bu
15 gün falan oldu
Katiliyorum katilmaklada kalmiyorum bu yorumun üstüne yorum tanimiyorum :) yigitligine b.k surmemeye calismis biraz ama kotu niyetli bakmamak lazim bozulmustur seb gitmedin diye sonrada cevir kazi yanmasin ben seni denedim filan demiştir :) evlilikten bahsediyosa seviyo seni demekki :)Valla kalbini kırmak istemem ama ben direkt şöyle düşündüm: adam eve atmak için planlar yaptı etti, sen de o planları bozunca eve atamadığı için yiğitliğe b.k sürmemek için "seni denedim gelseydin ayrılcaktım zaten" diyerek uçkur düşkünü değilim ben havası yaratmaya çalıştı. Çok güzel kızlarla çıktım o kadar güzele gerek yok senle evlenelim çok kaba bir söylem, amiyane tabirle güzel değilsin de giderin var der gibi. Umarım ben yanlış anlıyorumdur ama neresinden tutarsan elinde kalacak bir konuşma benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?