Saç Şekillendiriciler kızlarr en iyi sac düzlestirici ve masa hangisi yardım eder misiniz

sac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...
oylarla onaylanmıs bısı bu kesınlıkle yanılmassın
duzleştırıcı braun saın haır7
maşa 25mm remıgton kaucuk seramık

Daha once duzlestirici yuzunden sacimi yaktigim icin cok kullanmiyorum.Eskisi premierdi berbat yapti saclarimi.Simdi Braun satin hair es1 kullaniyorum memnunum.Es2 ve Es3 var onlar da iyi.İnce saclarim.idare ediyor kullanisli yani :)

Arzum Erdem Kıramer 556 Buka İyonlu Saç Düzleştirici . Ben bunu kullanıyorum özelliklerine netten bakabilirsin çok memnunum :)

Braun Satin Hair serisinin duzlestiricileri gercekten super, tavsiye ederim.

Airstyler diye br urun de var, yine Braun dan bir goz atabilirsin.

Masa hakkinda yorumum yok :)

arkadaslar 4 yılımıza gircez aldıgım ilk günden beri cok memnunun o kadar cok düzlşeitirici denedm ki tavsiye üzerine aldım bunu cokkk ama cooooook süper tavsiiye ederm

PHILIPS KESINLIKLE !!

1. foto kullandıgım düzleştirici 3. senem cok memnunum kabartmaz yakmaz

2.foto buda sanırım ben aldıktan sonra cıkmıstı emınım o da ıyıdır

Son düzenleme:
babyliss ablamın aldığı düzleştirici ama harika çok beğeniyorum

ben internetten s9500 aldım. gittigidiyorda bir satıcıdan.
elinde s9500 kalmadığı için fiyat farkı almadan s9600 göndermiş.
baştan tereddüt ettim istemediğim bir ürün gönderdiler diye
hatta aradım iade etmek için fırça da atacaktım.
satıcı gayet konuya hakim birisi çıktı ve gerçekten bana güven verdi.
sonra kullanınca ve araştırınca iyi ki s9600 gelmiş şu an çok memnunum.
saçlarım 3 gün düz kalıyor çok kaygan bir düzleştirici daha önce rowenta kullanıyordum resmen saçlarımı yoluyordu.

aldığım ürünün ilan linkini aşağıda veriyorum, internetten ucuz remington
almak isteyenler bu satıcıyı tercih edebilir.garanti belgesi onaylı geldi 5yıl.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de hem braunun iyonlu olanı hemde remıngtonun düzleştiricisi var kesinlikle remington diyorum.

tekrar diyorum remington s9600 arkadaşlar gerisi yalan

ben 6 tane düzleştirici değiştirdim

resmi de bu

[video=youtube;jIoiwist2E8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=jIoiwist2E8[/video]

Ben düzleştiricide babylisse kullanıyorum maşada ise jean luis david benim kalın telli uzun saçlarımı onlar adam ediyolar :)

maşayı bilmem de düzleştiricide remington aşmış durumda bu dünya üzerinde düzleştiremiyecegi hiç bişey yok bence o kadar iddalıyım

Afrikada getirin bi tane kıvırcık zenci 15 dk sonra pırasa

sevgili alaraey

ben braun es1 de kullandım remington da da 2 tane farklı düzleştirici kullandım

rowenta kullandım babyliss philips kullandım hepside kaliteli ve pahalı cihazlardış

şu an altıncı düzleştiricimi kullanıyorum.

remington s9600 pahalı fakat gerçekten çok iyi 1 aydır kullanıyorum.

bunun gibi düzleştirici daha görmedim.

boşu boşuna tavsiye etmiyorum kullanınca anlıycaksınız.

sevgili yavedud a katılıyorum

remington iyi bir marka eski kullandığım remingtonda da sorunum yoktu

bozulmasaydı tabiiiiii

reklam mı yapıyorsunuz ciddi misinz anlayamadım k bakmayın aşırı övdünüz çünkü :26:
ben zaten remıngton kullanıyorum braundan memnun kalmadım remıngton aldım, benim aldığımda üst model sizin gösterdiğinizin beyaz olanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…