- Konu Sahibi nisanimmmm
-
oylarla onaylanmıs bısı bu kesınlıkle yanılmassınsac düzlestirici ve masa almak istiyorum ama böyle seylerde deneyim önemli.kötü bir sey almak istemiyorum.iyi ve kaliteli olsun istiyorum kullananlardan yorum ...
ghd piyasada bulunan en iyi marka , saclar ipeksi ve parlak görünüm aliyor ,sac uclari süperge benzer hali asla olmuyor , buarada bunlari bakimsiz halde basariyor, bir defa sacindan gectiginde yeterli oluyor , ghd:) severek kullaniyorum masa si kalin ve ince düzlestirici hepsi bi harika , diger markalar sönük kaliyor yaninda[/Q ghd acabilirmisin anlayamadım
ghd nin farki keramik cekirdege sahiptir ve 5 kat kaplamasi vardir, ama hicbir diger markalarda olmadigi özelligi ise icinde kizil ötesi sensör ve bir mikro cip bulunmasidir , buda sensörün sac yüzeyini dokundugunda sacina özel sicaklik saglar , nemi kontrol aldina alir yani , kisin sprey de sikma , ayni düzlügü kalicidir bozulmuyor , parlatiyor , asla kabarik al almiyor kokmuyor yumusasik oluyor:), ay türkcem bukadarina yetiyor, yani arabalarda ferrari düzlestricide ghdsaka bi yana cok seviyorum düzlestiricilerimi,
maşayı bilmem de düzleştiricide remington aşmış durumda bu dünya üzerinde düzleştiremiyecegi hiç bişey yok bence o kadar iddalıyım
Afrikada getirin bi tane kıvırcık zenci 15 dk sonra pırasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?