Saç Şekillendiriciler kızlarr en iyi sac düzlestirici ve masa hangisi yardım eder misiniz

benim arkadaşımda remington s5500 var internetten 85liraya almış dijital 230 derece

o bile çok memnun olduğunu söyledi.yani bu remington bence bu konuda yani düzleştirme de çok başarılı.

maşada almayı düşünüyorum remington maşası olup memnun olmayan var mı?

hangi maşa daha iyi acaba kullananlardan yardım istiyorum:44:

hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

acaba bende düzleştiricimle kıvırcık yapabilirmiyim? yada dalga !

Bihter gibi nasıl yapabilirim?

hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?

acaba bende düzleştiricimle kıvırcık yapabilirmiyim? yada dalga !

Bihter gibi nasıl yapabilirim?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=501152&page=60&p=32391017#post32391017
buraya bakın. remingtonla ilgili pek çok bilgiyi bulabilirsimiz. benim aldığımın resmide var.
dalga yapıyor. kıvırcık denemedim ama. sanmam

http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=624
saç şekillendiricilerle ilgili buraya bakın..
konu bdv konusu değil.

Son düzenleme:
düzleştirici konusunda remington'ı tavsiye ediyorum kesinlikle, çok memnunum kaç senedir kullanıyorum ama maşa konusunda çok bilgim yok

kızlar dün düzleştirici almaya çıktım bi arakadşımın arzum buka vardı onu kullanmıştım gerçekten çook güzeldi onu alıcaktım aslında ama bi mağzaya girdim o ürünün olmadığını söylediler ve bana profilonun saç düzleştiricisini önerdiler ilk başta tereddüt ettim profilo olduğu için ama sonra aldım ve çooook memnunum dümdüz yaptı saçlarımı tavsiye ederimm

Braun S2 kullaniyorum duzlestirici cok memnunum ben mukemmel yapiyor cok uzun sure dayaniyor fonu :) tavsiyemdir :)

çok teşekkür ederim benim aldığımın bir önceki s9500 olan bu bununla yapabiliyorsanız çok iyi

inceleyip paylaşacağım...

rowenta buharlı düzleştiricisini 3 senedir kullanıyorum çokta memnunum saçları daha az yıpratıyor

Saç düzleştiricisi ve maşasında remingtonun üzerine yoktur. Bu memnuniyet açısından değil, materyal ve kalite açısından böyledir.
Remingtondan başka bir marka düşünmeyin.
Tuzludur ama ondan iyisi yoktur.

Özellikle s9500 anlatışmaz yaşanır.

arkadaşlar ben de bayadır araştırıyorum düzleştirici olarak Braun Satin Hair 7 SensoCare Saç Şekillendirici ST780 karar kıldım. Oturduğum yerdeki birçok mağaza da ve internette fiyat araştırması yaptım en uygun olarak hepsiburada.com da buldum. Hatta şimdi siparişini veriyorum. Yorumlar çok olumlu, hatta arkadaşım da bundan kullanıyormuş o da çok memnun olduğunu söyledi. Ben bide epilasyon aleti almak istiyorum. Onu da çok araştırdım ve yine Braun alıcam. Braun Silk-Epil 5 / 5185 'Young Beauty' Epilatör kırk cımbızlı ve hakkında yorumlar da güzel. Fiyatı da oldukça uygun geldi. Başka öneride bulunacak olan var mı?

medczir'e kesinlikle katılıyorum en iyisi Remington,

hiç düşünmeden alın.

buradaki arkadaşlara,

özellikle remington s9500 saç düzleştirici,

alacak olan arkadaşlara özellikle duyrulur,

s9500 yenisi s9600 çıkmış,

tesadüfen sahip oldum,

remington s9600 9500 ten daha iyi arkadaşlar,

kullandım 9500 e göre daha çabuk düzleştirdim saçlarımı...

moralini bozmak istemem ama bikaç yıl önce ben de braun düzleştirici almıştım seramik olan modelden çok çok dikkatli kullanmama ve asla darbe almamasına rağmen plaka yüzeyinde dökülmeler oldu ayrıca da düzleştirme performansı iyi değildi üstelik aldığım zaman braunun en yüksek modellerinden biriydi umarım seninki iyi çıkar

yok tatlım zaten vazgeçtim onu almaktan. çooook kararsız biri olduğum için biraz daha araştırayım fikir edineyim dedim. remington s9500 siparişi verdim dün. inşallah iyi çıkar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…