- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
artık sen de 300 ben diyim 500sence de ayrıntı değil mi
artık sen de 300 ben diyim 500sence de ayrıntı değil mi
Şimdi konuyu hızlıca okurken o kısmı görmemişim bile. Kanuyu hatırlıyordum çünkü atlaya atlaya okumuştum. Sonra dedektiflilğimle onu görünce geri dönüp neymiş ki bu 300 diye baktım. Şöyle diyim: Konuda sorulan soruyla alakası olan bir bilgi değil. Ama 300 ya 300 asla ayrıntı olamaz
Aynen, bu konuda bile saldıranlar oluyor şaşırıyor, üzülüyorumSana bisey diyimmi?
Su iyimserliginden actigin konuda bile saldirmak isteyenler olucak sana.
Belkide kagida dokmuycek.
Herkes " hakli hakli" dedigi icin dogruluk ekseni olustugu icin.
Ama gercekten haklisin.
Ben cogu zaman bu kisilerlede laf dalasina giriyorum usenmeden. Ama bi bitmiyorlar.
Kk da aglik taslayan ama kendi hayatina bi mudahelede bulunamayan cok kisi var. Aslinda tam budur olay. Kendi hayatinda gerceklestiremedigi seyleri burda yaziyor ve kenara cekiliyor " bosan/ ayril".
Bide "bekara kari bosamak kolay" deyiminin icerisine dahil olanlar vardir.
Hemen " onursuz gurursuzsun eger bosanmazsan bu adamdan" diyorlar.
Konu sahibi bu laflara uyup bosansa hic bi guvencesi olmadan, sokaklarda kalicak.
Ve kim bilir. Herkes birbirinden habersiz, bosan diyen x bayan ertesi gun sokakta dilenen bi kadin gorur. Sessizce icinden " hayatta yanlis secimler yapmis simdi dileniyor, calissin didinsin iyyy dilenmekte neymis" diyor. Nerden bilsin o dilenci kardesimizin sebebinin kendisi oldugunu.
Dogru be kardesim; yanlis secimin en buyugude sana uymasiydi, hayatini kararttin be.
Bu yazdiklarim ucuk felan degl. Olamazmi tum bunlar? En basidi ama en agirida birisinin intihar etmesi. Yada yanlis bi hamle yapip kocasindan ölum fermani gormesi. Bunlari kanitlayamam cunku o ksrdeslerimiz öldu, belkide birimizin yuzunden. Helal olsun o onlara. Bunlar gercekmidir bilemeyiz, ama elbette o kadar öldurulen kadinlarin bazilari gelmistir bu kkya. Ve bi yanlis yorum ve degerlendirme su anki durumuna sebep olmustur.
Yada baska bi konu; bosan. 3 cocukluyum diyor annem babm arkamda degil diyor konu sahibi. " eger gururlu bi kadinsan bosanirsin, ben 1 sn bile durmam o evde yerinde olsaydim". Ya bi sus yaa.
O konu sahibi dedigini yapsa, 3 cocuk acliktan ölse hic donukurmu sana? Yooookk.
Burdaki yorum yapan kadinlar bi bilse nelere sebebiyet vrdiklerini.
Konu acanlara tavsiyem; nolur herkesin dedigine kulak acmayin. Size emir buyuranlar hepsi gercek hayatta ikilemde yasayan kendine guvensiz, klavye kabadayiligi yapan kadinlardir.
evet evet... bu güne kadar amaaan açıklanır kaçmıyor ya diyordum da bugün şark süreleri falan da değişmiş yüreğim pır pır bekliyorum. samsun geliyomuş bize bir deO.değilde bizim tayinler neden açıklanmıyo
Kaale almayıp yorum yapmadım zaten canım:) ben okuyana kadar konu kapanmış zaten.neyse bu da böyle olsun:)konuyu kurallara uygun şekilde açabilirdin şekerim.Ayrıca hep yazıyorum her telden insan var herkes herşeyi söylüyor canınızı sıkan yorumları kaale almayın yeter.
kim hoşlanır ki zaten en güzelini yapmışsın keşke herkes yapabilse bu arz konular açılmaz o zamanKaale almayıp yorum yapmadım zaten canım:) ben okuyana kadar konu kapanmış zaten.neyse bu da böyle olsun:)
günlük hayatta da durduk yere kalp kıran,gereksiz ağır eleştiri yapan insanlardan hoşlanmam
evet evet... bu güne kadar amaaan açıklanır kaçmıyor ya diyordum da bugün şark süreleri falan da değişmiş yüreğim pır pır bekliyorum. samsun geliyomuş bize bir detercihlerin de yarısını ne ben ne eşim hatırlıyor gerçi , o kadar olaylar döndü evde şimdi nereyi yazdık biz ya deyince ikimizin de aklında bir ilk tercih bir de samsun var gerisi flu
Ama ben üzgün ve kırgınım...konumla dalga geçilmesi veya konumun kapatılması, kırgınlığımı ne eksiltti ne arttırdı..kim hoşlanır ki zaten en güzelini yapmışsın keşke herkes yapabilse bu arz konular açılmaz o zaman
işte 9 sene ile 3 ay arasındaki farkAnacım ben 9 sene adamı didikleyip öyle evlenmişim benim için hiçbir şey detay değildir bir AOK kolay yetişmiyor beni horlamayın
Facede de öyle ya herkeste bi atarlı sözler falan :)
Görece kısmı da çok doğru ben bi konuda kaynanana b.k yemek düşer dedim b.k küfür sayıldı bence değil mesela
böyle durumlarda kk dan yakın olduğun arkadaşlarınla özelden dertleşebilirsin tatlım üzme kendini benle bil konuşabilirsin canın sıkkın olduğunda hiç çekinme tamamAma ben üzgün ve kırgınım...konumla dalga geçilmesi veya konumun kapatılması, kırgınlığımı ne eksiltti ne arttırdı..
Bir de senin gibi provakatörler var... Deminden beri cevap yazmamaya çalışıyorum ama sen kışkırtmak için kaç tane yorum yapıyorsun.. Hala da yapıyorsun :))Bence konu sahipliği ev sahipliği gibi, bazen konu sahipleri de davetiye çıkarıyor polemiğe
missburc senin bi konu vardı hem de dini içerikli denebilecek bir konu ama orda ne tartışma çıktı ne gerginlik oldu iyi yönetildi çünkü konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?