KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

artık sen de 300 ben diyim 500 sence de ayrıntı değil mi

Şimdi konuyu hızlıca okurken o kısmı görmemişim bile. Kanuyu hatırlıyordum çünkü atlaya atlaya okumuştum. Sonra dedektiflilğimle onu görünce geri dönüp neymiş ki bu 300 diye baktım. Şöyle diyim: Konuda sorulan soruyla alakası olan bir bilgi değil. Ama 300 ya 300 asla ayrıntı olamaz

Üslup problemi olanlar var kabul

ama bazı konu açanlarda gerçekten insanı Çıldırtiyor
insanlar yardım etmek istedikçe ters cevap veriliyor.
hele imla hataları
hele konuyu açıp çekip gidenler,
konuyu tam anlatmadan millet anlamıyor diye kızanlar(ne dolmuşum be)...

Hayrola 300 konusu nedir

Aynen, bu konuda bile saldıranlar oluyor şaşırıyor, üzülüyorum

O.değilde bizim tayinler neden açıklanmıyo
evet evet... bu güne kadar amaaan açıklanır kaçmıyor ya diyordum da bugün şark süreleri falan da değişmiş yüreğim pır pır bekliyorum. samsun geliyomuş bize bir de tercihlerin de yarısını ne ben ne eşim hatırlıyor gerçi , o kadar olaylar döndü evde şimdi nereyi yazdık biz ya deyince ikimizin de aklında bir ilk tercih bir de samsun var gerisi flu

konuyu kurallara uygun şekilde açabilirdin şekerim.Ayrıca hep yazıyorum her telden insan var herkes herşeyi söylüyor canınızı sıkan yorumları kaale almayın yeter.
Kaale almayıp yorum yapmadım zaten canım:) ben okuyana kadar konu kapanmış zaten.neyse bu da böyle olsun:)
günlük hayatta da durduk yere kalp kıran,gereksiz ağır eleştiri yapan insanlardan hoşlanmam

Valla ben yine çıkıntı gibi olabilirim , o bahsettiğin hanımlardanda olabilirim ama , niye bukadar rahatsız olduğunu anlamadım.normal hayatındada herkes sizin istediğiniz tavırlardamı ki.öylede yazan olur böylede...bende konu açtığımda ters cevap yazan oldu.inan bitanesine bile aykırı ters cevap yazmadım.ama benim başkasına ters yazdığım olmuştur.uzaklaştırma aldığımda olmuştur.olur yani bence biraz abartı geldi konu.

Kaale almayıp yorum yapmadım zaten canım:) ben okuyana kadar konu kapanmış zaten.neyse bu da böyle olsun:)
günlük hayatta da durduk yere kalp kıran,gereksiz ağır eleştiri yapan insanlardan hoşlanmam
kim hoşlanır ki zaten en güzelini yapmışsın keşke herkes yapabilse bu arz konular açılmaz o zaman

Bende ankaradayım açıklanırsa dönmem burda ev işini hallederim yoksa batmana dönmem lazım bi belirsizlik bi daralma sorma gitsin

eee şuna ne diyosunuz peki
eşiyle ilgili konu açıyor.
saydırıyor da saydırıyor.
adamı gözümüzde iyicene bi düşürüyo.
ondan sonra sen bir iki bişey diyosun.
hooop eşini savunmaya geçiyor.
aslında öyle değil de böyle diye.
bi de tuz biber misali ben eşimi seviyorum aslında yı da yapıştırıyoer.
ee biz de insanız ama yani:))
kısacası kararsız ne yazdığını bilmeden yazan,öylesine aklına esince saçma sapan konu açıp ta
gelen yorumları beğenmeyince çemkiren güzide arkadaşlara da birer eleştiri yapıverin eliniz değmişken.
madem herkes eteğindeki taşı döküyo.
ee haydi bakalım:))

Konuya cevap yazana bile alıntı yapıp saldıran var değil konu sahibine...bence bu tür insanlar sanal ortamda da olsa kendini kanıtlama ve sivrilme çabasında ama o çirkin tavırlarla benim gözümde basitleşmekten öteye gidemiyorlar...

bi de aklıma gelmişken yazıyım şunu.
bi konu açıldığında hemen kendini göstermeye çalışanlar da var.
atıyorum eşim bana "salak" dedi diye konu açmış biri.
hemen diğerleri gelip aaa öyle evlilik mi olur biz on yıldır evliyiz bi kere kırmadık birbirimizi.
şöyle mükemmeliz böyle kusursuz çiftiz ohhh çok şükür bana salak diyen yok
dese hemen boşarım sen ne gurursuzsun
bak benim mükemmelliğimden örnek al ezik anlamına gelen ego tatmini içeren yorumlar da var.

Gerçekten çok terbiyesiz insanlar var burada. Bana saygı duymak zorundasınız pozlarında olup karşısındakine zerre kadar saygı duymayan bireyler mevcut. Hayretler içerisinde takip ediyorum.

Anacım ben 9 sene adamı didikleyip öyle evlenmişim benim için hiçbir şey detay değildir bir AOK kolay yetişmiyor beni horlamayın
işte 9 sene ile 3 ay arasındaki fark gençlere örnek olmalıyım acele karar vermeyin, nişan yapmadan nikaha koşmayın az akıllı olun tanıyın birbinizi diye kamu spotu olarak gösterileceğim ekranlarda
ama seviyorum yaaa... valla kriz dönemleri dışında pişman değilim o kadar acele evlendiğime (acele olmasa idi evlenmez 100 kere ayrılırdık çünkü )

Ama ben üzgün ve kırgınım...konumla dalga geçilmesi veya konumun kapatılması, kırgınlığımı ne eksiltti ne arttırdı..
böyle durumlarda kk dan yakın olduğun arkadaşlarınla özelden dertleşebilirsin tatlım üzme kendini benle bil konuşabilirsin canın sıkkın olduğunda hiç çekinme tamam

Bir de senin gibi provakatörler var... Deminden beri cevap yazmamaya çalışıyorum ama sen kışkırtmak için kaç tane yorum yapıyorsun.. Hala da yapıyorsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…