KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Aynen bilmeyenler için de söylüyorlar bakın diye,bu seferde aksi mesajı söyleyincede anında celalleniyorlar..
Şayet konu açıyorsan arkasında duracaksın,ağır bişiler söylemiyorsada gerekeni yapacaksın tabiki,ağız dalaşına girmeden elbette..

İyi de insanlar psikopatlığına profilinize girmiyorlar ki? Konumda bana hakaret ettiler diyorsunuz. İnsanlar da konunuzu bulmak için profilinize girip sizin tarafınızdan açılan konulara bakıyorlar. Hangisinde hakaret var diye. Orda da kabak gibi görünüyor tek noktalar iki noktalar.

ben de konu açtığımda ana konuya değil hep bir ayrıntıya takılanlar oluyor, konu açamaz oldum kendimi anlatıcam derken derdi unutuyorum bazen iyi oluyor aslında
Onu genelde "nerden vursam" diye düşünenler yapıyor... Ayrıntıya takılıyorlar sinir bozmak için... Bende de oluyo malesef..

Mesela limoncu var onu hep altından paradan vuran bi üye var o üyeyi bi yerde eski konuları açıyorsunuz diye celallenirken gördüm bi kere, e sen ne yapıyorsun limoncu ne derse desin konusu ne olursa olsun yorumu hep senin altınlar...şeklinde mesela

Bu bana heralde, ben defalarca yazmıştım konunda, ama o detayı konuya yazan da sendin ve detay da değildi bana göre,yorum bu demek zaten sana göre detay bana göre değil
Yok o konuda zaten tamamen olay bence ayrıntı olan bölüme kaymıştı , sadece senin için değil genel herkesin yorumu o yönde idi , ama tek o değil diğer konularımda da birşey anlatıyorum beni asıl yaralayan ve çözmem gereken yer bambaşka iken konu içinde bir cümleye takılıp kalınıyor.
O değilde bugün açıklanır mı artık şu tayinler

böyle yaparak sen de polemiğe davet çıkarıyosun farkındamısın:))
olaylar böyle böyle patlak veriyo işte bdv de.:))
İyi de millet de polemiğe girmeye çok meraklı ama yani.. Polemiğe girmeden daha yapıcı yorumla yapılamıyor mu?

Hem söylüyor hemde kendisi yapıyor yani,yada sözünün arkasında dur bakma demi..

Bu konu yıllardır açılır ama çözümü yok maalesef
İnsanın üsluplusu var üslupsuzu var, bir de ego tatmin edeni var
Bu tip nahoş şeyler için kib butonu var ama tabi bu sorunu çözmeye yetmiyor, çok da dert etmeyin

Aynen öyle. Yillardir burdayim ve ilk kez ban yedim öyle kisiler yüzünden sonra cevap verdinmi seviyesiz yorum yapmış oluyorsun ve ban ne olduğunu anlamamıştım bile artık gülüp geçiyorum gereksiZleri görmüyorum körüm o kişilere karşı

dediklerinize katılıyorum
artık olan olmuş ve konuyu açmış konu sahibi hala neden öyle yapmadın , böyle yapsaydın falan deniliyor
fikir vermek yerine
azarlayıcı konuşmalar oluyor, bazen hakaret edici cümleler kullanılıyor

ben bir de bayanlar eşleri ile ilgili konu açtıklarında direkt boşan demelerine çok sinir oluyorum
koy bu adamı kapıya, bu adamı çöpe at, ben olsam bir dakika tutmam falan
sanki bu bayanların hepsi evinde prenses muamelesi görüyor

iyi de bana böyle dediler diye konu açıyorsan üyeler tabiki merak edip eski konularına bakarlar kim ne demiş diye..ayrıca eski konulara isteyen girer sonuçta ortalıkta duruyor sizi rahatsız eden durum varsa yapmasaydınız madem öyle değil mi? buna davetiye çıkaran sizsiniz kusura bakmayın...

İnsanlar reeldeki çevresine yapamadığını burda tanımadığı insanlara yapıyor işte, nasılsa görmüyor ya.. Ama o iş o kadar basit değil.. Bir gören vardır elbet!
Neyse..

Ben burda küfür eden seviyesizler de gördüm, ettiği küfürü banlanma korkusundan silip değiştiren...

Bu konu da kapanır.. Ama olsun arada rahatsızlıkları belli etmek de gerekiyor, belki üzerine alınan olur, seviyeli konuşmayı öğrenen olur.. Olur mu olur

hım bir de konu açan kişinin tüm eski konuları yeni konusunda gün yüzüne cıkartılıp , sen zaten şöylesin ,
aaa sen şu değil miydin

önce eski konunu bir hallet falan denilip herşeyin deşifre edilmesinden nefret ediyorum

Ki benim bildiğim rica halinde eski konuları kaldırıyor da kazen, atıyorum dersen çok detay vermişim deşifre olabilirim ya da yakınım okumuş vs gibi durumlarda siliyolar ama kafana göre nokta koyamıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…