- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Bende çok merak ettim
Ay abla çoğu zaman kendileri demiyor mu eski konularıma bak diye ya da direk azar eski konularımı bilmeden yorum yapıyorsunuz bla bla
Baksan bi dert bakmasan bi dert,eski konu da senin hayatın ne sakıncası var anlamıyorum,o konuyu da sen açtın kimse zorlamadı
Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..
Onu genelde "nerden vursam" diye düşünenler yapıyor... Ayrıntıya takılıyorlar sinir bozmak için... Bende de oluyo malesef..ben de konu açtığımda ana konuya değil hep bir ayrıntıya takılanlar oluyor, konu açamaz oldum kendimi anlatıcam derken derdi unutuyorum bazeniyi oluyor aslında
Aynen bilmeyenler için de söylüyorlar bakın diye,bu seferde aksi mesajı söyleyincede anında celalleniyorlar..
Şayet konu açıyorsan arkasında duracaksın,ağır bişiler söylemiyorsada gerekeni yapacaksın tabiki,ağız dalaşına girmeden elbette..
Yok o konuda zaten tamamen olay bence ayrıntı olan bölüme kaymıştı , sadece senin için değil genel herkesin yorumu o yönde idi , ama tek o değil diğer konularımda da birşey anlatıyorum beni asıl yaralayan ve çözmem gereken yer bambaşka iken konu içinde bir cümleye takılıp kalınıyor.Bu bana heralde, ben defalarca yazmıştım konunda, ama o detayı konuya yazan da sendin ve detay da değildi bana göre,yorum bu demek zaten sana göre detay bana göre değil
İyi de millet de polemiğe girmeye çok meraklı ama yani.. Polemiğe girmeden daha yapıcı yorumla yapılamıyor mu?böyle yaparak sen de polemiğe davet çıkarıyosun farkındamısın:))
olaylar böyle böyle patlak veriyo işte bdv de.:))
Mesela limoncu var onu hep altından paradan vuran bi üye var o üyeyi bi yerde eski konuları açıyorsunuz diye celallenirken gördüm bi kere, e sen ne yapıyorsun limoncu ne derse desin konusu ne olursa olsun yorumu hep senin altınlar...şeklinde mesela
İyi de millet de polemiğe girmeye çok meraklı ama yani.. Polemiğe girmeden daha yapıcı yorumla yapılamıyor mu?
Selamlar hanımlar!
Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?
İyi de millet de polemiğe girmeye çok meraklı ama yani.. Polemiğe girmeden daha yapıcı yorumla yapılamıyor mu?
dediklerinize katılıyorumSelamlar hanımlar!
Bilmiyorum muzdarip olanlar var mı ama bu konuyu tartışıp bir çözüm bulmak adına bu konuyu açmaya karar verdim... KK'ya üye oldugumdan beri birkaç konu açmışımdır. Açtığım konularda yaşadığım ve başka üyelerin konularını da okurken karşılaştığım çok ciddi üslup sorunu var. Yani bir bayan arkadaşımız bir konu açıyor haklı ya da haksız.. Yorumları okurken yorumu yapan bazı kişilerin dövecekmiş gibi oldugunu hissediyorum sanki. Ha iki kişi arasında tartışma çıkar ona bişey demiyorum. Ama konu açan ne yazarsa yazsın ne yaşamış olursa olsun saygılı davranmak zorundayız diye düşünüyorum... Sonuçta tanımıyoruz, kimse bizi yorum yapmaya da zorlamıyor, kişisel bir geçmişimiz bir hukukumuz yok, neden saldırıyoruz... Az önce benim yaşadığım olay mesela; açtığım konuya yorum yapan bir bayan "Her şeye basan kafan" , ifadesini kullanmış. Çok şaşırdım ve çok ciddi uyardım. Aynı seviyesizlikte olamasa da hakkettiği karşılığı da verdim. Yahu ben seni tanımam sen beni.. Yani nedir bu sinir harbi. Noldu, neye kızdın, sinirlendin ya da ben sana ne yaptım :) Zaten bu cümle üzerine bu konuyu açmaya karar verdim. Öyle ki bazı hanımlar saldıranlara açıklama yapıcam diye sorununa çözüm bulamadan ya konusunu kapattırıyor ya da daha da moralmen çöküyor.. Bu konu beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Neyse hadi bakalım sizin görüşleriniz neler?
iyi de bana böyle dediler diye konu açıyorsan üyeler tabiki merak edip eski konularına bakarlar kim ne demiş diye..ayrıca eski konulara isteyen girer sonuçta ortalıkta duruyor sizi rahatsız eden durum varsa yapmasaydınız madem öyle değil mi? buna davetiye çıkaran sizsiniz kusura bakmayın...Mesela şu an o arkadaşlar burda da kendini belli etti.. Hemen bir açık arama derdindeler.. Hemen ilk iş profile girip inceliyorlar... Sonra "Konu sahibi burada konu silmek yasak, bu arada öyle diyosun ama sende yapmışsın, öyle yapmışsın o yasak"... Biri de yazmış "böyle konu açman komik" Arkadaşım yasaksa gereği yapılır... Komikse sen de yorum yapma.. Sana ne yasak diye mi sordum? Derdin ne? Tanımadıgınız insana bu kadar kin doluysanız, tanıdıklarınızın Allah yardımcısı olsun..
iyi de bana böyle dediler diye konu açıyorsan üyeler tabiki merak edip eski konularına bakarlar kim ne demiş diye..ayrıca eski konulara isteyen girer sonuçta ortalıkta duruyor sizi rahatsız eden durum varsa yapmasaydınız madem öyle değil mi? buna davetiye çıkaran sizsiniz kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?