KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Ya işte böyle şeyler denince de insan merak edip açıyor eski konulara işte. Neymiş ki o ayrıntı diye :)

Evet buraya konu açıyorsak olumlu-olumsuz yorumlara açık olmalıyız fakat bunu inciterek kırarak dökerek yapanlar varmaalesef..
Maalesef her insan bir değil yetiştirilme tarzı diye düşünüyorum..yada özel hayatında bastıramadığı duygularını burada gelip egosunu tatmin ediyor..

Ki benim bildiğim rica halinde eski konuları kaldırıyor da kazen, atıyorum dersen çok detay vermişim deşifre olabilirim ya da yakınım okumuş vs gibi durumlarda siliyolar ama kafana göre nokta koyamıyosun
yani bana garip geldi konumdan kim bana ne demiş bulun dercesine konu açılmış ki bu lafı kimin ettiğini tüm üyeler biliyorlardır artık.Yoksa durduk yere ben senin konuna neden bakayım ya da sen benim eski konularıma hergün bakıyor musun?

ben bi de yöneticilerin yanlı davrandığını düşünüyorum.
eğer bi konu çok hassassa ve o konuda aykırı yorum yaptığı için topa tutulan biri varsa onu polemikten banlayıp diğerlerini banlamıyorlar mesela.
bazı şeyleri hak görüyorlar yani.
geçenlerde bi konu vardı 1-2 ay önce.
eşinden şiddet gördüğü için evden kaçan bi kadın 4-5 çocuğuyla ortada kalmıştı.
birisi de çıkıp neden o kadar çocuk falan dedi.
diğer üyeler hakaret etti hatta salak aptal tarzı şeyler yazıldı.
fakat hakaret eden üyelere ceza verilmezken niye çocuk doğurdun diye yazan üye banlanmıştı.

Sana bisey diyimmi?
Su iyimserliginden actigin konuda bile saldirmak isteyenler olucak sana.
Belkide kagida dokmuycek.
Herkes " hakli hakli" dedigi icin dogruluk ekseni olustugu icin.
Ama gercekten haklisin.
Ben cogu zaman bu kisilerlede laf dalasina giriyorum usenmeden. Ama bi bitmiyorlar.
Kk da aglik taslayan ama kendi hayatina bi mudahelede bulunamayan cok kisi var. Aslinda tam budur olay. Kendi hayatinda gerceklestiremedigi seyleri burda yaziyor ve kenara cekiliyor " bosan/ ayril".

Bide "bekara kari bosamak kolay" deyiminin icerisine dahil olanlar vardir.
Hemen " onursuz gurursuzsun eger bosanmazsan bu adamdan" diyorlar.
Konu sahibi bu laflara uyup bosansa hic bi guvencesi olmadan, sokaklarda kalicak.
Ve kim bilir. Herkes birbirinden habersiz, bosan diyen x bayan ertesi gun sokakta dilenen bi kadin gorur. Sessizce icinden " hayatta yanlis secimler yapmis simdi dileniyor, calissin didinsin iyyy dilenmekte neymis" diyor. Nerden bilsin o dilenci kardesimizin sebebinin kendisi oldugunu.
Dogru be kardesim; yanlis secimin en buyugude sana uymasiydi, hayatini kararttin be.

Bu yazdiklarim ucuk felan degl. Olamazmi tum bunlar? En basidi ama en agirida birisinin intihar etmesi. Yada yanlis bi hamle yapip kocasindan ölum fermani gormesi. Bunlari kanitlayamam cunku o ksrdeslerimiz öldu, belkide birimizin yuzunden. Helal olsun o onlara. Bunlar gercekmidir bilemeyiz, ama elbette o kadar öldurulen kadinlarin bazilari gelmistir bu kkya. Ve bi yanlis yorum ve degerlendirme su anki durumuna sebep olmustur.

Yada baska bi konu; bosan. 3 cocukluyum diyor annem babm arkamda degil diyor konu sahibi. " eger gururlu bi kadinsan bosanirsin, ben 1 sn bile durmam o evde yerinde olsaydim". Ya bi sus yaa.
O konu sahibi dedigini yapsa, 3 cocuk acliktan ölse hic donukurmu sana? Yooookk.

Burdaki yorum yapan kadinlar bi bilse nelere sebebiyet vrdiklerini.

Konu acanlara tavsiyem; nolur herkesin dedigine kulak acmayin. Size emir buyuranlar hepsi gercek hayatta ikilemde yasayan kendine guvensiz, klavye kabadayiligi yapan kadinlardir.

Son düzenleme:

Bakadabilirsin şekerim fake konular çoğu zaman böyle ortaya çıkmıyor mu, üye geçen ay evlendim demiş bu ay nişanlım diyo ya da 2 çocuğum var dediği konu var bir sonraki konusu bekarım sevgilim var vs gibi gibi

Şimdi ben burda kocamdan dayak yedim ne yapayım desem abes olmaz mı mesela AOK bize estin gürledin ne ayak demez misiniz, eski yorumlarımı hatırlatan çıkmaz mı

ben de banlandım iki gün
çamasır makınamla ılgılı bır konu acmıstım
sabah bı uyandım sıteye gıremıyorum
çok merak ettım neden ban yedım
yonetıcılere sordum dönüş bile yapmadılar saolsunlar

Mesela bu sabah beşe kadar uyumadım,o kadar canım sıkkındıki...hala da öyle
Nişanlım ciddi anlamda canımı sıkacak laf söyledi,o saatte,o can sıkıntısıyla aklıma gelen şeyi yazdım buraya...ama sevgili arkadaşlarımız çok güzel (!) yorumlarda bulunmuşlar :)
Ne yapayım

banlandığında mesaj geliyo sebebini söylüyolar.
sana gelmedi mi?

yani birşey diyemiyorum şimdi polemikçi ben olurum falan allah korusun işin özü her telden insan herşeyi söyler ortalıkta olan herşeye de bakmaya hakkı var.Burada bin tane insan var kimsenin terbiyesini de biz veremeyiz bizim istediğimiz gibi insanlar olmasını da sağlayamayız.Biz de ona göre davranmalı bazı kişilere kulak asmamalıyız.

Neler okuduk biz neler.. utanmasalar "kendin ettin kendin buldun" diyecekler.
Tarafsiz kalip kendini bir o derdin icinde olanin yerine koyamazlar, düsünmeden yanit verirler. Ve bazende cekememezlik mi bilemiyorum (hani misal; bize ne KV'sinden benim gibi evde kalmadigina sükür etmiyor) diyerekten saldiriya mi geciyorlar, bir celiski icerisinde karakter patlamasimi yasiyorlar bilemedim.

Bazı üyelerin tavrı nettir! bilirsin! yaklaşım tarzı, daha objektif,mantıklı ama empatisiz ve duygusuz bunlar alışılageldik üyeler,bazıları da konu çok ufak bir sorun içersede,çok büyük bir dert olsada üslubuyla çizer geçer!Ama bana şaşkınlık veren, anlaştığı veya genelde hemfikir olduğu üyeyi, konusunda eleştirirken pamuklara sarar!yani ya öyle ya böyle karar ver!bu hakaret edip, salak, akılsız, manyak deyip geçenlere, ergen gözüyle bile bakamıyorum,sanki dersin mahallede elinden bişey alınmış çocuk gibiler!

İyi de millet de polemiğe girmeye çok meraklı ama yani.. Polemiğe girmeden daha yapıcı yorumla yapılamıyor mu?
:))
bak şimdi sen de kendi yazdıklarına toz kondurmuyosun.
senin yazdıkların da başkalarını polemiğe çok rahat çeker.
kısacası polemiği sen başlatmış olursun:))
sanal alemde böyledir.
iyi niyetle yazılsa bile tepki görebiliyo insan.
kaldı ki sen bile bu durumu eleştireyim derken başkalarını zan altında bırakıp cevap hakkı doğurdun

konuyu kurallara uygun şekilde açabilirdin şekerim.Ayrıca hep yazıyorum her telden insan var herkes herşeyi söylüyor canınızı sıkan yorumları kaale almayın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…