- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
Yok o konuda zaten tamamen olay bence ayrıntı olan bölüme kaymıştı , sadece senin için değil genel herkesin yorumu o yönde idi , ama tek o değil diğer konularımda da birşey anlatıyorum beni asıl yaralayan ve çözmem gereken yer bambaşka iken konu içinde bir cümleye takılıp kalınıyor.
O değilde bugün açıklanır mı artık şu tayinler
yani bana garip geldi konumdan kim bana ne demiş bulun dercesine konu açılmış ki bu lafı kimin ettiğini tüm üyeler biliyorlardır artık.Yoksa durduk yere ben senin konuna neden bakayım ya da sen benim eski konularıma hergün bakıyor musun?Ki benim bildiğim rica halinde eski konuları kaldırıyor da kazen, atıyorum dersen çok detay vermişim deşifre olabilirim ya da yakınım okumuş vs gibi durumlarda siliyolar ama kafana göre nokta koyamıyosun
ha bir de erkeklere öküz denmesinden nefret ediyorum
yani bana garip geldi konumdan kim bana ne demiş bulun dercesine konu açılmış ki bu lafı kimin ettiğini tüm üyeler biliyorlardır artık.Yoksa durduk yere ben senin konuna neden bakayım ya da sen benim eski konularıma hergün bakıyor musun?
Ben diyorum,hak edene tabiki...
ben de banlandım iki günben bi de yöneticilerin yanlı davrandığını düşünüyorum.
eğer bi konu çok hassassa ve o konuda aykırı yorum yaptığı için topa tutulan biri varsa onu polemikten banlayıp diğerlerini banlamıyorlar mesela.
bazı şeyleri hak görüyorlar yani.
geçenlerde bi konu vardı 1-2 ay önce.
eşinden şiddet gördüğü için evden kaçan bi kadın 4-5 çocuğuyla ortada kalmıştı.
birisi de çıkıp neden o kadar çocuk falan dedi.
diğer üyeler hakaret etti hatta salak aptal tarzı şeyler yazıldı.
fakat hakaret eden üyelere ceza verilmezken niye çocuk doğurdun diye yazan üye banlanmıştı.
ben de banlandım iki gün
çamasır makınamla ılgılı bır konu acmıstım
sabah bı uyandım sıteye gıremıyorum
çok merak ettım neden ban yedım
yonetıcılere sordum dönüş bile yapmadılar saolsunlar
ben ne olursa olsun bir insana hayvan yakıstırmasını tasvip etmıyorum
yani birşey diyemiyorum şimdi polemikçi ben olurum falan allah korusunBakadabilirsin şekerim fake konular çoğu zaman böyle ortaya çıkmıyor mu, üye geçen ay evlendim demiş bu ay nişanlım diyo ya da 2 çocuğum var dediği konu var bir sonraki konusu bekarım sevgilim var vs gibi gibi
Şimdi ben burda kocamdan dayak yedim ne yapayım desem abes olmaz mı mesela AOK bize estin gürledin ne ayak demez misiniz, eski yorumlarımı hatırlatan çıkmaz mı
:))İyi de millet de polemiğe girmeye çok meraklı ama yani.. Polemiğe girmeden daha yapıcı yorumla yapılamıyor mu?
hemen çıkmaz ama ayrıntı baya baştan başlayıp okuman lazım sonuna kadar, çok boş olduğun bir gün dene istersenYa işte böyle şeyler denince de insan merak edip açıyor eski konulara işte. Neymiş ki o ayrıntı diye :)
Eski camasir makinen seni kiblemis demek kiben de banlandım iki gün
çamasır makınamla ılgılı bır konu acmıstım
sabah bı uyandım sıteye gıremıyorum
çok merak ettım neden ban yedım
yonetıcılere sordum dönüş bile yapmadılar saolsunlar
konuyu kurallara uygun şekilde açabilirdin şekerim.Ayrıca hep yazıyorum her telden insan var herkes herşeyi söylüyor canınızı sıkan yorumları kaale almayın yeter.Mesela bu sabah beşe kadar uyumadım,o kadar canım sıkkındıki...hala da öyle
Nişanlım ciddi anlamda canımı sıkacak laf söyledi,o saatte,o can sıkıntısıyla aklıma gelen şeyi yazdım buraya...ama sevgili arkadaşlarımız çok güzel (!) yorumlarda bulunmuşlar :)
Ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?