- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi kadinistemezse
-
yani birşey diyemiyorum şimdi polemikçi ben olurum falan allah korusunişin özü her telden insan herşeyi söyler ortalıkta olan herşeye de bakmaya hakkı var.Burada bin tane insan var kimsenin terbiyesini de biz veremeyiz bizim istediğimiz gibi insanlar olmasını da sağlayamayız.Biz de ona göre davranmalı bazı kişilere kulak asmamalıyız.
ben de konu açtığımda ana konuya değil hep bir ayrıntıya takılanlar oluyor, konu açamaz oldum kendimi anlatıcam derken derdi unutuyorum bazeniyi oluyor aslında
İnşallah...İnsanlar reeldeki çevresine yapamadığını burda tanımadığı insanlara yapıyor işte, nasılsa görmüyor ya.. Ama o iş o kadar basit değil.. Bir gören vardır elbet!
Neyse..
Ben burda küfür eden seviyesizler de gördüm, ettiği küfürü banlanma korkusundan silip değiştiren...
Bu konu da kapanır.. Ama olsun arada rahatsızlıkları belli etmek de gerekiyor, belki üzerine alınan olur, seviyeli konuşmayı öğrenen olur.. Olur mu olur
tabi orası da var doğru diyorsunÜyeleri geç üye olmadan bile konuların okunabildiği bir platform burası
hemen çıkmaz ama ayrıntı baya baştan başlayıp okuman lazım sonuna kadar, çok boş olduğun bir gün dene istersen
Ben de şahit oldum bu gibi bir olaya..ben bi de yöneticilerin yanlı davrandığını düşünüyorum.
eğer bi konu çok hassassa ve o konuda aykırı yorum yaptığı için topa tutulan biri varsa onu polemikten banlayıp diğerlerini banlamıyorlar mesela.
bazı şeyleri hak görüyorlar yani.
geçenlerde bi konu vardı 1-2 ay önce.
eşinden şiddet gördüğü için evden kaçan bi kadın 4-5 çocuğuyla ortada kalmıştı.
birisi de çıkıp neden o kadar çocuk falan dedi.
diğer üyeler hakaret etti hatta salak aptal tarzı şeyler yazıldı.
fakat hakaret eden üyelere ceza verilmezken niye çocuk doğurdun diye yazan üye banlanmıştı.
sen de mi brütüsben miyim yoksa
Herkes seviyesiz yorumlardan sikayetciyse kim yapiyor bu seviyesiz yorumlari? Ayrica seviyesizligin tanimi nedir? Cok göreceli seyler bunlar. Ustelik yazili iletisim kuruyoruz, mimik yok, ses tonu, vurgu yok, yazdiklarimiz tak tak karsi tarafa gidiyor, belki gulerek yazdigimiz bir sey cok sert ve ters algilanabiliyor. Cok da şaapmamak lazim :)
artık sen de 300 ben diyim 500300 desem o mu? Konuyu buldum. KonudaAdAm_OLaCaK_KIZ 'ın yorumlarını arattım sağ üstten. Onlarun içinden seçmece okuyarak buldum :) Bu azmi hayatımın geri kalan alanlarında da göstermem dileği ile.
Üyeleri geç üye olmadan bile konuların okunabildiği bir platform burası
Yüzde 25 i seviyesizse yüzde 25 i de hakkettiği cevabı vermek için seviyesizleşenler bence... yani bazen zorla seviyesizleştiriyorlar...Herkes seviyesiz yorumlardan sikayetciyse kim yapiyor bu seviyesiz yorumlari? Ayrica seviyesizligin tanimi nedir? Cok göreceli seyler bunlar. Ustelik yazili iletisim kuruyoruz, mimik yok, ses tonu, vurgu yok, yazdiklarimiz tak tak karsi tarafa gidiyor, belki gulerek yazdigimiz bir sey cok sert ve ters algilanabiliyor. Cok da şaapmamak lazim :)
sen de mi brütüsay yok kızlar valla fişlemedim kimseyi isim aklımda yok, zaten sinir oldum niye böyle yazdı diye bir durum da yok, sadece konuyu çözemeden kaldı ana konuda fikir alamadım kimseden o kadarı aklımda. kim ne yazmıştı hatırlamıyorum bile
:)Bende ilk sayfalara sırf yazmak için yazanlara ifrit oluyorum. Konu sahibi yazdıkça yazmış sonuna da böyle olur mu demiş cevap : yok
Konu kapanmadan yazayım da içimde kalmasın :)
Ben de şahit oldum bu gibi bir olaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?