KK'daki bazı hanımların saldırgan ve seviyesiz yorumları..

Üyeleri geç üye olmadan bile konuların okunabildiği bir platform burası

Bir ara sosyal medyadaki pembis evlerde yasayan kadinlar bi kere cok mutsuzzzzzzz diye yorumlar vardi ..
Iclerinde cok mutlu olanlar oldugunu bildikleri halde boyle kendini avutan ,kendi sahip degil diye baskasi da sahip olamaz diye dusunen ..
Simdi de ayyy canim burda efelik yapiyor
Ama evde mutsuz ..
Kocasina diyemiyor ,kv sine sesi cikmiyor
Burda hirliyor diye kendini avutan baska uyeler cikmis ..
Kendi adima soylemeliyim ki oyle dusunmuyorsam oyle konusmam ..
Cogununda farkli oldugunu sanmiyorum ..
Yani herkes sizin sandiginiz kadar ezik,pasif,ego tatmini yapmiyor ..
Baya efe gibi kadinlar var
Ayrica o pembis evlerin cogu da gercek uzgunum :)

İnşallah...

Herkes seviyesiz yorumlardan sikayetciyse kim yapiyor bu seviyesiz yorumlari? Ayrica seviyesizligin tanimi nedir? Cok göreceli seyler bunlar. Ustelik yazili iletisim kuruyoruz, mimik yok, ses tonu, vurgu yok, yazdiklarimiz tak tak karsi tarafa gidiyor, belki gulerek yazdigimiz bir sey cok sert ve ters algilanabiliyor. Cok da şaapmamak lazim :)

hemen çıkmaz ama ayrıntı baya baştan başlayıp okuman lazım sonuna kadar, çok boş olduğun bir gün dene istersen

300 desem o mu? Konuyu buldum. Konuda AdAm_OLaCaK_KIZ 'ın yorumlarını arattım sağ üstten. Onlarun içinden seçmece okuyarak buldum :) Bu azmi hayatımın geri kalan alanlarında da göstermem dileği ile.

Ben de şahit oldum bu gibi bir olaya..

sen de mi brütüs ay yok kızlar valla fişlemedim kimseyi isim aklımda yok, zaten sinir oldum niye böyle yazdı diye bir durum da yok, sadece konuyu çözemeden kaldı ana konuda fikir alamadım kimseden o kadarı aklımda. kim ne yazmıştı hatırlamıyorum bile

Facede de öyle ya herkeste bi atarlı sözler falan :)

Görece kısmı da çok doğru ben bi konuda kaynanana b.k yemek düşer dedim b.k küfür sayıldı bence değil mesela

Yüzde 25 i seviyesizse yüzde 25 i de hakkettiği cevabı vermek için seviyesizleşenler bence... yani bazen zorla seviyesizleştiriyorlar...

Yorum yapmadan geçmek istemedim. Kesinlikle haklisin kadinistemezse burda cok kişi var sırf cirkeflesip aşağılayıcı sert yorumlar yapmak için var . Burdaki herkesi sanal goruyolar kendileri gibi. O cirkeflesenler ismini cismini saklayanlar:) çünkü gerçek hayatta egolari tatmin olmuyo öz guvenleri eksik olduğundan ötürü burda depoluyolar :) birşey yazasin varsa bile çeteler gelir de gereksiz yorum yapar korkusu yüzünden çoğu seye sessiz kalıyoruz . Yapılacak birsey yok sadece uzak durmalı !

Ayrica o kdr cok yasiyorumki msela su olayi.

Birisi konu aciyor ve herkes uzerine atliyor konu sahibinin. Snra bana ozelden mesaj atiyor ayni konu sahibi : konuda herkes beni sucluyor/ bana kiziyor/ cok kiricilar, cevap vermek istemiyorum, derdim bi kenara bide bu yorumlari okudukca dahada dibe vurdum, senin yorumun dikkatimi cekti nolur yardim et...

Bunu cok yasiyorum. Hatta birisi o kdr cikmazdaydiki, hic dusunmeden bana telefon numarasini verdi yardim et diye daha ilk mesajinda. Hala arada sirada konusuruz dertlesiriz.

Yukarda yazdigim seylerde benim tutumum onemsiz kalmali, cunku bu tutum herkeste olmali. Dunyanin en normal seyi olmali.

Kalp kirmak neden?
Hayattaki hrsey herzaman bizim elimizde olmamaya biliyor. Bunu anlamaliyiz. Bunu degistire bilirmiyiz? Evet elbette. Ama herkes icin kolay olmuyor bu baslangica atilmak.

Bu konudaki 3568. konu.
Çözümü yok :)
Tartışmanın da anlamı yok.
Bilmem biri yazdı mı ama yazmadıysa da birazdan gelir yazar.

Sana ne ki? diye..

İşte böyle

O.değilde bizim tayinler neden açıklanmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…