KKTC'den kimse yokmu yaa...

valla ya kıbrıstan deil istanbuldan buluşmaya gidioz :kedi:
canım tam belli deil ama ya bu ayın sonu ya subatın bası gibi olur ama 5 inden sonra olur

hellooooooo gardaşcıklarımmm naparsınız ?

ee buluşma olurda ben olmazmıyım :)
beni da aranıza gabul edersiniz ?

hepinizi öperimm Şeniz

arkadaslar yakında ben de geliyorum :)) nısan başı gıbı ordayım .annem orda ..ben su an kocaelı golcuk te yasıyorum .esım denızcı seyırlerı baslıyor ..
hepınıze sevgıler..

kızlar bulusma olacaksa girnede olsun ya hem cok guzel hemde bilinen biryer diger yerleride iyi biliorum ama girnede konaklıyorum hep

valla ya kıbrıstan deil istanbuldan buluşmaya gidioz :kedi:
canım tam belli deil ama ya bu ayın sonu ya subatın bası gibi olur ama 5 inden sonra olur

Canım ben bu ayın 22sinde isviçreye gidicem, italya ve fransayada geçcez, 11 günlük bir program 3 şubatta döneceğiz, eşimde yurtdışında çalışıyor, onun gitmesi falan ayın ortası olur sanırım, ona göre ayarlayalım bence, bu kadar niyetlenmişken hiç değilse buluşuruz arkadaşlarla, ben mutlaka gidicem şubatın 2. yarısında...

bişey daha sorayım
buluşmayı Kıbrısın neresinde gerçekleştirmeyi düşünürsünüz ?

ee girne olur herhalde kuşum geliverirsin yerimseniben

arkadaslar yakında ben de geliyorum :)) nısan başı gıbı ordayım .annem orda ..ben su an kocaelı golcuk te yasıyorum .esım denızcı seyırlerı baslıyor ..
hepınıze sevgıler..

biz 2. ye gideriz o zamana herhalde, 2. buluşmaya senide bekleriz...olumunekankayizsmile

kızlar bulusma olacaksa girnede olsun ya hem cok guzel hemde bilinen biryer diger yerleride iyi biliorum ama girnede konaklıyorum hep

bencede girne mutlaka. Ben zaten 2 günlüğüne gelicem bir kız arkadaşımla, fazla vakit kaybetmeyelim bari, şehirden şehire dolaşarak....

tekrar merhaba
1,5 aydır Antalya'daydım,o yuzden ancak yazabiliyorum. Şeymacım Girne'de yaşıyorum,Balıkesirliyim, ailem Antalya'da.9 aylık bir kızım var :)Sen taşınacagım demişsin taşındın mı? nasıl gidiyor, arkadas edinebildin mi biraz?

Son düzenleme:
Ahhhh ahhh...
Bende orada öğrenciydim bir zamanlar...
Çok özledim oraları çooooooooooookkk...

evet cnm taşındım laptadayım edindim arkadaş şimdilik güzel gidiyor. seviyorum laptayı sen neresinde oturuyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…