- 7 Mart 2012
- 3.021
- 58
- 123
- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
perşembe günü başka bir doktora görünürüm olmazsa...yani içim rahat etmezse...içime sinmezse...biraz daha araştırıcam...Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.. ben şimdilk kapatıyorum dışarı çıkmam gerek...gelişmeleri yazarım...kendinize ii bakın..ayrıca cevaplar için de çok teşekkür ederim....görüşmek üzere inşallah :)
kız hamılemısın yoksa ay heyecanlandım cuma yaptır pazartesı cok gec yaptır banada haber wer catlasrım yoksa :)))) cuma 16. gunun oluyor warsa cıkar zaten kan testı yaptır
olmadi malesef nasip değilmis bu ay da hayırlısı artık
benim de 5 nisandı cnm.17sinde igne oldum ve sagda tek yumoş vardı...aynıyız yani... beni habersiz bırakma ltfen inşş iyi hbrler alacaz
Benim de SAT 7 Nisan, ben ilk kez bu ay klomen kullandım, 19 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum. 26-28 günde bir oluyorum, yani 2-3 Mayıs gibi BAT, inşallah olmam, olmayız. Allah isteyen herkese sağlıklı-hayırlı evlatlar versin AMİN...
gelısmerden haber wer ınsallah hemen hamıle kalırsın
Aynı zamanlarda aşşağı yukarı inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize sende bana haber vermeyi unutma... Vücudumdaki her değişikliği hamilemiyim acabaya yoruyorumlamak istemesemde göğüs uçlarım çok acıyo sizdede oldumu..Birde ben progestan kullanıyorum korkulu rüyam oldu inanınki...
inşallah canım...Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
ama benim bu konuda biraz kafam karıştı...hikayem de karışık zaten...ben 3.5 yıl doğumkontrol hapı ile korundum...şubatın 1'inde son hapımı içtim...ve doktor tavsiyesi ile denemelere başlamadan önce iki ay daha farklı yöntemle korundum...ilaç tamamen vücuttan atılsın diye...ve doğummkontrol hapının üstüne de iki kez düzenli bir şekilde adet gördüm taa kii ilk denemelerimizden sonra adet olmam gereken tarihte olmadım...hamile miyim değilmiyim derken tam 53 gün sonra yine adet oldum..tabii bu arada iki kez doktora gittim ama ikiside farklı doktorlar...ilki adetim gecikmemin başlarındaydı...kanda gebeliğe bakmak içindi...negatif sonucu çıkınca da adet söktürücü verdi..içtim ilaç bittikten sonra on gün dedikleri için ben 11.gün başka doktora gittim..o da önce ultrasonda baktı bişey var mı diye.. kist de yok temiz dedi ve kan istedi benden hormon tahlili için...dün de sonuçlarımı alıp doktora gidicektim ki işte regli oldum 53 gün sonra...o da zaten bakınca sonuçlara adet olman gerekiyor dedi..evet dedim oldum başladı dedim..sana ilaç yazdım klomen falan filan derken...işte 2 mayıs da başlicam ama kararsız kaldım...yani biliyorum gebeliği kolaylaştırmak için sanırım..ama yine de önce doğal yollarla kendi kendimize denemek daha iyi olmaz mıydı ilk başta die düşünmeden de edemiyorum...
gördüüğünüz gibi kafam karışık yazımdan da belli olmştur...
Benim de SAT 7 Nisan, ben ilk kez bu ay klomen kullandım, 19 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum. 26-28 günde bir oluyorum, yani 2-3 Mayıs gibi BAT, inşallah olmam, olmayız. Allah isteyen herkese sağlıklı-hayırlı evlatlar versin AMİN...
Aynı gibiyiz benimde son adet tarihim 7 nisan ve çatlatma iğnemi 17 nisanda vuruldum ama benim adetim düzensiz gecikiyo genelde...
Aynı gibiyiz benimde son adet tarihim 7 nisan ve çatlatma iğnemi 17 nisanda vuruldum ama benim adetim düzensiz gecikiyo genelde...
cnm öncelikle bebek düşünüyorum diyorsan ilk tedavi süreci klomen..bekleme diye başlatmıştır.zaten düzenli oluyorsun kist olmaz korkma.. kullan.nasılsa takip edecek inş ilk denemende olur bu strestli dönemleri atlatırsın
kızlar slm bende ilk klomen kullandım.pko var bende.belki hatırlıyosunuzdur. dün doktora gittim 1 yumosum var.büyüklüğü 15 çok güzel dedi doktor.ilk denemede herkeste olmayabiliyor dedi.cumartesi gene gel dedi.kızlar nolur dua edin.yumurtam büyümesi gerekiyormuş biraz daha. bilenler vardır 15 mm mi ne iyimi boyutu?çatlatma iğnesi vercekmiş eğer büyürse progestanlada sabitleriz dedi.kızlar nekdar büyümüş olması gerek?yani 19 20 mi ne?
olmadi malesef nasip değilmis bu ay da hayırlısı artık
inşallah canım...bakalım bende merak içerisindeyim şimdi ne nasıl olacak diye.. :)
Bende belirti diyebileceğim tek şey bir haftadır göğüs uçlarındaki acıma ve sonra bütünüyle acıma, ama öyle dolgunlaşmadır,renk koyulaşması falan yok.Başka hiçbir belirti yok.Bir ümitleniyorum, bir "Kesin değilim." diyorum.Hiç düşünmeyin,rahat olun, diyorlar;ama gel de düşünme....İnşallah ikimiz de hamileyizdir canım...
bende progestan kullanıyorum ayrıca benim prolaktinimde yüksek.norprolac da kullanıyorum ..ve her ay hamilelik yaşarken bu ay heran adet olacakmışım..belim agrıyor.bugün son progestanı içtim.progestan bittikten sonra bir kaç günde adet olunurmuş.
kız senın bugun bat tarıhınde bat oldun mu olmadıysan test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?