Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

klomenden hıc korkma benım 5.ıncı klomen kullanısım hıc bı yan etkı flan olmadı

ınsallahhh canım benım ınsallah butun ısteyenlere verırım allahım ewlatsızlık cok zor ...... zor oldugu gıbı dıs etkenlerde daha coh psıkolojıyı bozuyor

ınsallahhh canım benım ınsallah butun ısteyenlere verırım allahım ewlatsızlık cok zor ...... zor oldugu gıbı dıs etkenlerde daha coh psıkolojıyı bozuyor

Duymıycaz dış etkenleri. Ben bişey dediklerinde Rabbim bilir nezaman olacağını alanda O verende O diyorum... Bugün yorumları okudum biraz çatlatma iğnesinden sonra 15 gün sonra idrar tahlili yapılıyomuş diye şimdi onun araştırmasını yapıyorum

slm kızlar bende komne kullandım ve cuma günü bitti 1 mayısta gel dedi doktor bakalım yumoş oluşacakmı?burda mutlu haberlemizi birbirimizle paylaşalım....insallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza.

hadı bakalım ınsallah buyur de hamıs kalırsın cnaım haberlerını beklıyoruz tedawı sureclerını yazalım bıraz daha cogalsın lıste yapalım

ewt ıgneden sonra 15. gun test yaptıgında cıkıyor gercı 15. gun genelde adet gelıyor o yuzden adet gelmezse hamıs olma ıhtımalın yuksek sende kacıncı gun

benim başıma ilk kez geldi adet gecikmesi...düzenli bir şekilde adet görürüm normalde..gebelik isteyince psikolojik olarak da gecikebiliyormuş...evet doğumkontrol hapı ile uzun bir süre korundum...ama etkisi bıraktıktan sonra maksimum 2 ay daha sürüyor...yumurtları tembelleştirdiğini bilmiyorum...çünkü bana hiç bir sakıncası olmadığını söylemişti doktorum...her doktor farklı şeyleri savunuyor...bizde neye inanacağımıza şaşırıyoruz böylelikle

ooo cok az kalmıs kız ben olsam dayanamayıp hemen yapardım :) 3 gun sonra mı yapacan sen belırtı felan war mı

oooo belirti çok :) midemin bulantısından öğürmekten mahfoldum karnım ağrıyooo gögüs uçlarım acıyo kilo aldıımmm hemde çookk şaka yapmıyorum hepsinide yaşıyorum...Ama bunlar klomen çatlatma iğnesi ve progestanın yan etkiside olabilir... Bekliycem sabredicem test yok ptesiye kadar :)

klomenden hıc korkma benım 5.ıncı klomen kullanısım hıc bı yan etkı flan olmadı

korkum daha yeni yeni gebeliği düşünmemden dolayı..yani 1 senedir gebelik için uğraşan biri değilim ben neden hemen bunu önerdi doktor ondan korktum yani bir kez adetim gecikince hemen adet düzensizliğim mi olmuş oluyor ben anlamadım ama işte bööyle kafamda kurup kurup duruyorum sonra da doktorunda vardır bir bildiği diyorum kendi kendimee

Doktorunuza güveniyosanız kullanın bence ama yumurta takibi mutlaka yaptırın... Benim doktorum sanırım yeni mezun olmuş ben yinede şimdilik tedavime onunla devam edicem çünki her doktor ilk başta klomenle başlıyo sanırım tedaviye...yaşınız kaç

dr gec adet olunca pko tanısı koymustur belkı pko yumurta olmaması demek gıbı bırsey demekkı yumurtan zor oldugu ıcın wermıs olabılır pekı yumurtan oluyor mu boyutu ne kadar

kız hamılemısın yoksa ay heyecanlandım cuma yaptır pazartesı cok gec yaptır banada haber wer catlasrım yoksa :)))) cuma 16. gunun oluyor warsa cıkar zaten kan testı yaptır

Henüz iki kere gittim doktoruma canım..yani şuan için evet tam anlamıyla güveniyorum diyemiyorum ama memnun kaldım...gebeliği istediğim için sanırım klomenle daha kolay gerçekleşir ve süreç hızlanır diye vermiştir diye düşünüyorum..yaşım 29 olucak kasımda...

dr gec adet olunca pko tanısı koymustur belkı pko yumurta olmaması demek gıbı bırsey demekkı yumurtan zor oldugu ıcın wermıs olabılır pekı yumurtan oluyor mu boyutu ne kadar

Canım işte sorun da bu ya benim adet gecikmem ilk defa oluyor... :) yani bir kere adet gecikmesi yaşadıysam bu hemen pko lu olduğum anlamına mı geliyor ..?

Ben anlatamadım kendimi sanırım...ben gebeliği yeni düşünmeye başladım ve düşündüğüm ay adet gecikmem oldu...hemde hayatımda ilk kez ...olmam gereken tarihten 3 hafta sonra adet oldum...yani bana pko teşhisi koyabilmesi için bu adet düzensizliğinin devamlı olması gerekmiyor mu?

ayrıca doğumkontrol hapı ile korundum çok uzun bir müddet 3.5 yıl...çok uzun bir süre...

ve ben bu doktora sadece iki kez gittim...ilki 27 nisan cts diğeri de dün 29 unda yani iki gün arayla ilkinde hormonlarım için kan istedi o kadar..bir de ultrasonda baktı kist yok dedi...dün de sabah regli oldum zaten ve kan sonuçlaırmı gösterdim..tsh ve Lh sonuçlarımı...onun üzerine gebeliği istediğin için sana klomen vericem 2sinde başla dedi 9 mayısda da gel yumurtlarına bakalım dedi...vajinal ultrasonla...

yani demem o ki..yumurtam var mı yok mu bakmadı henüz canım...

erkenden dr a gıtmen ıyı olmus canım ben bos yere 1.5 yıl bekledıgım ıcın pısmanım

yumurtan kendılıgınden olup olmadıgına bakmadan klomen wermesı sacma geldı bana ya yumurtan rahat bı sekılde ılacsız oluyorsa klomen daha cok buyutur fazla buyumesıde zararlı kıst yapar once bı takıp etseydı keske

ya işte bak tam da bu yüzden tedirgin oldum bende...hiç birşey yapmadan hemen bu uygulamaya geçmesi beni korkuttu...yani o yüzden %100 güvenim yok doktora...

ya işte bak tam da bu yüzden tedirgin oldum bende...hiç birşey yapmadan hemen bu uygulamaya geçmesi beni korkuttu...yani o yüzden %100 güvenim yok doktora...

bencede haklısın canım once bı takıp etmesı lazım ya oluyorsa nerden bılıyor kı olmadıgını hemen klomen tedawısıne basladı sen baska dr a da bı gorun ıstersen zararlı olmasın senın ıcın asırı buyudumu kıst yapar kıst te patlayabılıyor arkadaslarda olmustu boyle bırsey

perşembe günü başka bir doktora görünürüm olmazsa...yani içim rahat etmezse...içime sinmezse...biraz daha araştırıcam...Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.. ben şimdilk kapatıyorum dışarı çıkmam gerek...gelişmeleri yazarım...kendinize ii bakın..ayrıca cevaplar için de çok teşekkür ederim....görüşmek üzere inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…