Klomen den baslayıp tedavi süreçlerimizi adım adım paylasalım dertleşelim....

benim sat 5 nisan iğne 17 nisan cnm. ama hiç belli olmuyor benim bat.kafasına göre takılıor en son 36 günde geldi cnm. senin nezaman bat?

9 mayıs ama genelde erken olurum 1 - 2 gun dun progestanım bıttı bır hafta ıcınde olmazsam dr gel gebelık testı yapalım dedı ama adet belırtılerı war canım sen kac yasındasın kac yıllık ewlısın hangı tedawılerden gectın belkı soylemıssındır ama unuttum :))

Kızlllllllllarrrrrrr ..

Bu sabah başladım Klomene ayın 2sinde demişti doktor...Hayırlısı gelsin güzel güzel Yumoşlar

Kızlllllllllarrrrrrr ..

Bu sabah başladım Klomene ayın 2sinde demişti doktor...Hayırlısı gelsin güzel güzel Yumoşlar

hadı hayırlısı o zaman xNIM BAK AYNI SAATLERDE Al aksam 8.30 da ıcıyosan aksam 20.30 da ıc we dua okuyarak ıc bana cok ıyı geldı bu sekılde ınsallah guzel yumosların olur

Herkese merhaba bende yaşadığımız süreci anlatayım kısaca...1buçuk yıldır bebeğmiz olmuyor ..Geçen ay eşimde bende doktora gittik Kadın doğum doktoru ve üroloji doktoru eşimde ve bende hiç sıkıntı olmadığını söyledi .Ancak bana yapılan hormon testinde tsh:4.20 çıktı kadın doğumcu sıkıntı yok dedi ama forumlarda okuyunca bu değerin yüksek olduğunu ve hamile kalamıyacağımı öğrendim bu duruma çok sıkıldım.Doktorlar başka birşey diyor internetteki bilgiler başka Doktorum adetimin 5.günü klomen ve devamında 15 gün progestan kullanmamı söyledi.Klomeni anladım ama bu progestan neye yarıyorki benim adet düzensizliğim,kistim falan yok daha öncede düşükde yapmadım.Bu progestanın amacı ne acaba.Kullanıp bide düzenli olan adet döngümü bozmaktan çekiniyorum.Ayrıca bu hapı ilk önce vajinadan denedim nasıl bir ağrı anlatamam adetten beterdi 2 gündür oral yolla alıyorum baş dönmesi v.s yapmıyor bende. Kişiden kişiye değişiyor demekki kullanımdaki yan etkiler...

hadı hayırlısı o zaman xNIM BAK AYNI SAATLERDE Al aksam 8.30 da ıcıyosan aksam 20.30 da ıc we dua okuyarak ıc bana cok ıyı geldı bu sekılde ınsallah guzel yumosların olur

İnşallah canım çok sağol...dediğini dikkate alıcam yani saat kavramını...aynı saatlerde içerim...İnşallah bana da iyi gelir... :):)

cevabın için tşkler :) evet sık sık bakıyorum formlara.. evlenmeden önce isteyenin bebegi oluyo diye bilirdik hiç böyle olacagını düşünmemiştim..ilk kullanımım bitti buğün gittim 3-14mm iki tarafta da yumurtalar var güzel dedi dr. ama çatlamışmı yoksa çatlamamışmı oldugunu bilemiyorum dedi buğün 11.günümdü 15.gün tekrar bakacak inş olumlu sonuçlar alırız stres değilde merak benimkisi

canım progestan eger gebelık olusmussa bebegın rahıme tutunmasını saglıyor düşük olmasın dıye

İnşallah canım çok sağol...dediğini dikkate alıcam yani saat kavramını...aynı saatlerde içerim...İnşallah bana da iyi gelir... :):)

ınsallah gülüm yumosların cok we boyutları ıyı olur bakalım bu ay benım yumoslarda ıyıdır mukemmel dedı dr ama allah bılır gerısını

Öncelikle Hoşgeldin ....
Progestan olası bi gebelikte embriyonun tutunmasını kolaylaştırıyor benim bildiğim kadarıyla...daha fazla da bilgim yok ama bende bu sabah klomen kullanmaya başladım...daha yeni bebek düşünmeye başladık...hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşadım...53 gün sonra tekrar adet gördüm...ve doktorum bana klomen verdi...tedaviye bu şekilde başlıyorlar canım...yani anlicağın benim de bir problemim yok ama klomen kullanmaya başladım...Doktorların vardır bir bildiği canım...İçini ferah tut ...

canım bat ne zaman

Anlıyorum Teşekkürler.Her seferinde bu ay bakmıycam takmıycam diyorum ama olmuyo malesef birde ilaç kullanınca dahada bir umutlanıyor insan...Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Anlıyorum Teşekkürler.Her seferinde bu ay bakmıycam takmıycam diyorum ama olmuyo malesef birde ilaç kullanınca dahada bir umutlanıyor insan...Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Seni çok iyi anlıyorum sırf bu yüzden benim psikolojik olarak adetim gecikti işte...günü gününe gelen adet...gebelik için denemelere başladığımız ay tam 3 hafta gecikti..ki bir de adet söktürücü de içtim ama nafile gelmek bilmedi...stres insanı her yönden etkiliyor...

Umarım sağlıklı bebeklerimiz olur ...

Hayırlıısını diliyorum..

benim sat 5 nisan iğne 17 nisan cnm. ama hiç belli olmuyor benim bat.kafasına göre takılıor en son 36 günde geldi cnm. senin nezaman bat?

benimde gerçek adetim başladı çok şükürr.çok mutluyum.oda zor oluyo gelmeyince yaa.neyin ne olduğu belli değil

cnm yaş 28 samsundan.üç aydır klomen kullanıyorum buay da progestan norprolac ve estrofem folic kıllaniyorum bir deiğne oldum..17 sinde.. bu sabah lanet okuya okuya gittim tuvalete adet oldum sanırsam.. ama anlamadım yok gibi bişe..ama her an gelecek gibi....

sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…