klomen tedavisi !!!

Tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. İlk ay kaç mm di yumurta birde büyümesede çatlatma iğnesi yapılıyormu?

Bilmiyorum ki benim küçüktü yumurtam 6 mm çatlatma iğnesi oldum, sonra gerek kalmadı zaten yeterince büyüdü ve hamile kaldım Allaha şükür

Bilmiyorum ki benim küçüktü yumurtam 6 mm çatlatma iğnesi oldum, sonra gerek kalmadı zaten yeterince büyüdü ve hamile kaldım Allaha şükür
Darısı bizim maşımıza Benimki 9mm acaba iğne vururmu pazartesi gidicem tekrar bakıcak bana

Amin, Bilmiyorum canım zaten 2. ayımda hamile kaldım pek bilgim yoktu ama yumurtam 18 mm di hamile kaldığım ay sanırım İnşallah sende kalırsın rahat bırak kendini aklına getirmemeye çalış inan stres çok etkiliyor olacağı varsa da olmuyor. Düşünme kasma kendini

İnşallah canım pazartesi bakalım ne dicek merakla bekliyorum çalışıncada zor oluyor sürekli doktora gitmek

18 mm den asagiya ve asiri buyumus yumurtalara igne vurdurmuyorlar.ben 4 ay kullandim malesef bi sonuc elde edemedim.bu ay kendi haline birakmak istiyorum.
İnşallah en kısa zamanda olur peki hep klomen mi kullandın başka bir iğne falan verdimi yumurtayı büyütmek için?

İnşallah en kısa zamanda olur peki hep klomen mi kullandın başka bir iğne falan verdimi yumurtayı büyütmek için?
4 ay boyunca reglin 5.gununden itibaren 5 gun gunde 1 tane kullandim.yumurtalarimda istenilen olcuye geldi.catlatma ignemide oldum.catladilarda ama malesef vakti degilmis demekki sonuc elde edemedik.bende biraz ara veriyim dedim.6 defa denicez olmazsa asilama dedi cunki doktorum artik nasip kismet.

Hadi hayırlısı hiç belli olmaz bıraktığın ay olur belki canım

Hayırlı olsun canım bende iki defa kullandım olmadi ikisinde de çok heyecanliydim olacak gibi düşünüyodum ama olmadi bunda da tam tersi olmayacak gibime geliyo fazla takmiyorum yanii ama senin ki gibi inşallah olur

Darısı bizim maşımıza Benimki 9mm acaba iğne vururmu pazartesi gidicem tekrar bakıcak bana
Canım 9 mm e vurmaz en az 18mm olacak benim ki 19 mm oluyodu. Ama doktor bir gün sonra ol igneni diyodu 20 mm ken oluyodum iğnemi. Sen ilk defa kullaniyosun galiba bende o iğne çok feci sancı yapiyo

Canım 9 mm e vurmaz en az 18mm olacak benim ki 19 mm oluyodu. Ama doktor bir gün sonra ol igneni diyodu 20 mm ken oluyodum iğnemi. Sen ilk defa kullaniyosun galiba bende o iğne çok feci sancı yapiyo
Evet ben ilkkez klomen içtim doktorum biraz zorlıcak bu durum bizi dedi beş gün sonra gel tekrar dedi benim adetlerim dört ayı geçiyor acaba tekrar ilaç falan verirmi büyümesi için bir dahaki ayımı bekletir?

Evet ben ilkkez klomen içtim doktorum biraz zorlıcak bu durum bizi dedi beş gün sonra gel tekrar dedi benim adetlerim dört ayı geçiyor acaba tekrar ilaç falan verirmi büyümesi için bir dahaki ayımı bekletir?
Yok canım tekrar ilaç vermez. Bu ay seni takip eder. Belkide gec büyür. Büyümezse de iğne vermez. Gelecek ay ilacin dozunu artırır

Hadi hayırlısı hiç belli olmaz bıraktığın ay olur belki canım
Ins canim.klomenle iyi ama iste insanin aklina takiliyo oyle olunca yumurtam buyudumu yok igneyi vuruldum catladimi.hep diyolarya dusunmedigin ay hamile kaliuosun diye belkide oyle olucak.cunki ignenin 16.gunu regl oldum 4 aydada.gununude bilince insan umutlanamiyoda stres oluyo iyice.

Kesinlikle katılıyorum insan bilerek durumu bekleyince geriliyor bakalım zaman bize neler gösterecek.

Kızlar merhaba.. progestan sonucum 8.25 çıktı dr. yumurtan çatlamış dedi siz de tahlil yaptırdınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…