Merhaba Kızlar,
Bende klomenle hamile kalanlardanım, ilk ay denedim 2 yumurtam oluştu ama yeterli büyümedi aşı yapıldı olmadı hamile kalamadım. İkinci ay da devam ettim ve yumurtam yeterli derecede büyüdüğü için aşı yapılmadı ve o ay hamile kaldım. Allah nasip ederse bebeğimi kucağıma alıcam. Bana dua edin. Rabbim sizlere de bebek nasip etsin. Rahat olmaya çalışın, hiç düşünmeyin hatta beklemeyin olur, ben olmayacağını düşünmüştüm ve o ay oldu.
Tatlım inşallah hep beraber en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız? eşin sperm testi yaptırdı mı? Belki onunla ilgili bir problem vardır?4 ay boyunca reglin 5.gununden itibaren 5 gun gunde 1 tane kullandim.yumurtalarimda istenilen olcuye geldi.catlatma ignemide oldum.catladilarda ama malesef vakti degilmis demekki sonuc elde edemedik.bende biraz ara veriyim dedim.6 defa denicez olmazsa asilama dedi cunki doktorum artik nasip kismet.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederiz:) Aslında hepimiz stresin bu işin baş düşmanı olduğunu biliyoruz ama elimizde değil. keşke umursamasak ama olmuyor.
Amin canım.. İnşallah sen de bebek bekleyen tüm anneler de sağlıkla huzurla kucaklarına alırlar. Elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum güya ama bir önceki mesajımda anlattım ister istemez kasıyorum. Güzel dileklerin için teşekkürler.. Darısı biz bekleyenlerin başınaAmin canım benim, bak inan kendinizi dinlemeyin acaba hamile miyim dememeye çalışın, sürekli gezin gülün eğlenin, hiç stres yapmayın bu ay tutmazsa üzülmek yok, önümüzdeki ay tutacak diye düşünün, siz o ay kendinizi kasıyorsunuz, rahim kasılıyor rahat bırakın rahim zaten sizin bebek istediğinizi biliyor her ay kadın rahmi bebek için hazırlık yapıyor gebelik olsun olmasın siz östrojen hormonunuzu yükseltiyorsunuz belkide, vücut kendini koruyor bu yüzden, diyeceğim o ki hiç düşünmeyin kafanızı başka şeylerle meşgul edin mesela dizilere sarın, başka bir takıntı yapın. Bebeğiniz olacak buna inanın ama kasmayın.Bende sizin gibiydim inanın doktor 3 gün verdi biz en önemli günde yapamadık, ve o ay olmayacağından çok emindim, çok ağladım ve inanın hamile kaldığımı düşünmedim adetimi kendim geciktirdiğimi düşündüm hatta eşime ucuz testlerden al negatif görünce adet olurum dedim ve çift çizgiyi gördüm. Allah yardımcınız olsun. Bizler bebek sahibi olmayı hakediyoruz. Rabbim de kucaklarımızı boş bırakmayacaktır. Dua edin bol bol . Bana da dua edin kızlar başkalarının birbirleri için ettiği dualar kabul olurmuş. Bebeğimi sağ salim kucağıma alıyım. Rabbim sizlere de tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.
Gittim canım adetimin 16.gunu bugün ama hiç aktif yumurta yok malesef klomeni kullanmana gerek yok dedi direk iğneye geçelim dedi ama iğne pahalı 380liraymış ama eczane 300e veririz dedi. İğneyi üç yıllık evli olunca raporla ücretsiz verebiliyorlarmış. Bizim ocak ayında üç yıl olucakCanım ne yaptın? Gittin mi doktora? İnşallah güzel haberlerin vardır..
Amin canım.. İnşallah sen de bebek bekleyen tüm anneler de sağlıkla huzurla kucaklarına alırlar. Elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum güya ama bir önceki mesajımda anlattım ister istemez kasıyorum. Güzel dileklerin için teşekkürler.. Darısı biz bekleyenlerin başına
Gittim canım adetimin 16.gunu bugün ama hiç aktif yumurta yok malesef klomeni kullanmana gerek yok dedi direk iğneye geçelim dedi ama iğne pahalı 380liraymış ama eczane 300e veririz dedi. İğneyi üç yıllık evli olunca raporla ücretsiz verebiliyorlarmış. Bizim ocak ayında üç yıl olucak
Ahhh Ahhhh:) İkimizde çalışıyoruz aslında. Spor salonuna yazıldık falan.. Aslında eşim çok rahat ona kalsa hiç doktora falan gitmemize gerek yok:)) Ama arada bu konuyu düşünecek bir sürü zaman buluyorum ben. Mesela doktor bana ilaçtan beş gün sonra gel dedi bense hemen idip bi durum kontrolü yaptırmak istiyorumDüşünme mesela doktora giderken panik olma büyümemişse dünyanın sonu mu hayır değil benim ilk ay hiç büyümedi 6 mm ama hiç üzülmedim bir sonraki ay dedim ve bir sonraki ay güzel büyümüştü. Hiç kasma hiç birşey senden önemli değil. Eşinle uzun yürüyüşler yap çok rahatlatıyor birbirinize destek olun bu dönemde
Amin ins canim.ikimizin testlerindede bi problem yok sukur ki.sadece insulin direnci var bende onun icinde bu ay ilac basliycam nasipse.Tatlım inşallah hep beraber en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız? eşin sperm testi yaptırdı mı? Belki onunla ilgili bir problem vardır?
En azından problem yok olacaktır emin ol.. yaşın genç muhtemelen bende de insulin direnci var ama öncelik bebek dedi doktor:)Amin
Amin ins canim.ikimizin testlerindede bi problem yok sukur ki.sadece insulin direnci var bende onun icinde bu ay ilac basliycam nasipse.
Ahhh Ahhhh:) İkimizde çalışıyoruz aslında. Spor salonuna yazıldık falan.. Aslında eşim çok rahat ona kalsa hiç doktora falan gitmemize gerek yok:)) Ama arada bu konuyu düşünecek bir sürü zaman buluyorum ben. Mesela doktor bana ilaçtan beş gün sonra gel dedi bense hemen idip bi durum kontrolü yaptırmak istiyorum
Iste bu meret engel oluyomus ben 43 ten 24 e kadar dusurmeyi basardim.ust sinir 23 dahiliyeci yinede yuksek dedi.ilac verdi.bazen acaba kanallardami bi tikaniklik var diye dusunuyorum.En azından problem yok olacaktır emin ol.. yaşın genç muhtemelen bende de insulin direnci var ama öncelik bebek dedi doktor:)
Rahim filmi çektirmedin mi?Iste bu meret engel oluyomus ben 43 ten 24 e kadar dusurmeyi basardim.ust sinir 23 dahiliyeci yinede yuksek dedi.ilac verdi.bazen acaba kanallardami bi tikaniklik var diye dusunuyorum.
Hayir doktor henuz istemedi.asilama oncesi istiyorlarmis sanirim.yada tedaviyle 1 yil olmazsa diye okudum biyerlerdeRahim filmi çektirmedin mi?
Hayir henuz istemedi doktorum.asilama oncesi istiyolarmis sanirim.yada tedaviyle 1 yil olmazsa filan diye okumustum bi yerlerde.Rahim filmi çektirmedin mi?
Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için özellikle istemişti doktor. Ama sorun çıkmadı çok şükür. Sabret bakalım zamanını bekliyorHayir henuz istemedi doktorum.asilama oncesi istiyolarmis sanirim.yada tedaviyle 1 yil olmazsa filan diye okumustum bi yerlerde.
Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için özellikle istemişti doktor. Ama sorun çıkmadı çok şükür. Sabret bakalım zamanını bekliyorHayir henuz istemedi doktorum.asilama oncesi istiyolarmis sanirim.yada tedaviyle 1 yil olmazsa filan diye okumustum bi yerlerde.
Ben 35 yaşındayım :))) daha önünüzde zaman var. Ocağa kadar bekle kafanı topla gençsin daha rahat ol.Yaşım 27 evet ocak ayı az kaldı ama ne biliyim böle birşey yapmadan durmakta can sıkıcı tabi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?