klomen tedavisi !!!

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederiz:) Aslında hepimiz stresin bu işin baş düşmanı olduğunu biliyoruz ama elimizde değil. keşke umursamasak ama olmuyor.

Tatlım inşallah hep beraber en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız? eşin sperm testi yaptırdı mı? Belki onunla ilgili bir problem vardır?

Amin canım benim, bak inan kendinizi dinlemeyin acaba hamile miyim dememeye çalışın, sürekli gezin gülün eğlenin, hiç stres yapmayın bu ay tutmazsa üzülmek yok, önümüzdeki ay tutacak diye düşünün, siz o ay kendinizi kasıyorsunuz, rahim kasılıyor rahat bırakın rahim zaten sizin bebek istediğinizi biliyor her ay kadın rahmi bebek için hazırlık yapıyor gebelik olsun olmasın siz östrojen hormonunuzu yükseltiyorsunuz belkide, vücut kendini koruyor bu yüzden, diyeceğim o ki hiç düşünmeyin kafanızı başka şeylerle meşgul edin mesela dizilere sarın, başka bir takıntı yapın. Bebeğiniz olacak buna inanın ama kasmayın.Bende sizin gibiydim inanın doktor 3 gün verdi biz en önemli günde yapamadık, ve o ay olmayacağından çok emindim, çok ağladım ve inanın hamile kaldığımı düşünmedim adetimi kendim geciktirdiğimi düşündüm hatta eşime ucuz testlerden al negatif görünce adet olurum dedim ve çift çizgiyi gördüm. Allah yardımcınız olsun. Bizler bebek sahibi olmayı hakediyoruz. Rabbim de kucaklarımızı boş bırakmayacaktır. Dua edin bol bol . Bana da dua edin kızlar başkalarının birbirleri için ettiği dualar kabul olurmuş. Bebeğimi sağ salim kucağıma alıyım. Rabbim sizlere de tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Konu başlığını açtığımda henüz ilacı almaya başlamamıştım. Belki merak edenler olabilir diye ben kendi yaşadıklarımı anlatayım:
Doğrusunu söylemek gerekirse Allah kalbimi biliyor büyük umutla başladım ilaca Büyük hevesle saati saatine içtim ilk üç gün:) dördüncü gün uyuyakaldım ve yaklaşık 1,5 saat geç aldım ilacı. Bir panikledim acaba etkisini kaybedecek mi? İşe yaramayacak mı? Uyudum diye kendime kızdım Sonra düşündüm günde bir kere kullananlar sadece 24 saatte bir alıyor. Ben günde iki kere kullanıyorum olacağı varsa zaten olacak dedim ve kullanmaya devam ettim. Bu akşam hayırlısı ile bitecek ilaç tabi meraklardayım. Yumurta oldu mu? Olacak mı? Kaç mm olacak falan:))
İlaç bende ağız kuruluğu ve mide bulantısı yaptı. Ama çok değil yani rahatsız edici bir yan etkisini görmedim ben. Yorumlardan anladığım çatlatma iğnesinin sancı yaptığı ama bakalım benim daha o döneme var. Bekleyip göreceğiz.
Umarım isteyen herkes bebeğine kavuşurrr.. Amin çokkkk çokk Amin... Bissürü Amin

Amin canım.. İnşallah sen de bebek bekleyen tüm anneler de sağlıkla huzurla kucaklarına alırlar. Elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum güya ama bir önceki mesajımda anlattım ister istemez kasıyorum. Güzel dileklerin için teşekkürler.. Darısı biz bekleyenlerin başına

Canım ne yaptın? Gittin mi doktora? İnşallah güzel haberlerin vardır..
Gittim canım adetimin 16.gunu bugün ama hiç aktif yumurta yok malesef klomeni kullanmana gerek yok dedi direk iğneye geçelim dedi ama iğne pahalı 380liraymış ama eczane 300e veririz dedi. İğneyi üç yıllık evli olunca raporla ücretsiz verebiliyorlarmış. Bizim ocak ayında üç yıl olucak

Düşünme mesela doktora giderken panik olma büyümemişse dünyanın sonu mu hayır değil benim ilk ay hiç büyümedi 6 mm ama hiç üzülmedim bir sonraki ay dedim ve bir sonraki ay güzel büyümüştü. Hiç kasma hiç birşey senden önemli değil. Eşinle uzun yürüyüşler yap çok rahatlatıyor birbirinize destek olun bu dönemde

Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya.. Sakın umudunu kaybetme ama iğneyle denersin bir de ne olacak. İğne ücretini karşılayamazsan da şunun şurasında ocak ayına bir şey kalmadı. Dinlen biraz kafanı dağıt belki böylesi daha hayırlıdır. Yaş kaç bu arada?

Ahhh Ahhhh:) İkimizde çalışıyoruz aslında. Spor salonuna yazıldık falan.. Aslında eşim çok rahat ona kalsa hiç doktora falan gitmemize gerek yok:)) Ama arada bu konuyu düşünecek bir sürü zaman buluyorum ben. Mesela doktor bana ilaçtan beş gün sonra gel dedi bense hemen idip bi durum kontrolü yaptırmak istiyorum

Amin
Tatlım inşallah hep beraber en kısa zamanda hayırlı sonuçlar alırız? eşin sperm testi yaptırdı mı? Belki onunla ilgili bir problem vardır?
Amin ins canim.ikimizin testlerindede bi problem yok sukur ki.sadece insulin direnci var bende onun icinde bu ay ilac basliycam nasipse.

Amin

Amin ins canim.ikimizin testlerindede bi problem yok sukur ki.sadece insulin direnci var bende onun icinde bu ay ilac basliycam nasipse.
En azından problem yok olacaktır emin ol.. yaşın genç muhtemelen bende de insulin direnci var ama öncelik bebek dedi doktor:)

Canım benim doktoruna güven ne derse onu yap, benim eşimde öyleydi hiç takmazdı her şeyin bir zamanı var canım. Dua et bol bol aklına geldikçe

En azından problem yok olacaktır emin ol.. yaşın genç muhtemelen bende de insulin direnci var ama öncelik bebek dedi doktor:)
Iste bu meret engel oluyomus ben 43 ten 24 e kadar dusurmeyi basardim.ust sinir 23 dahiliyeci yinede yuksek dedi.ilac verdi.bazen acaba kanallardami bi tikaniklik var diye dusunuyorum.

Yaşım 27 evet ocak ayı az kaldı ama ne biliyim böle birşey yapmadan durmakta can sıkıcı tabi hayırlısı bakalım

Hayir henuz istemedi doktorum.asilama oncesi istiyolarmis sanirim.yada tedaviyle 1 yil olmazsa filan diye okumustum bi yerlerde.
Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için özellikle istemişti doktor. Ama sorun çıkmadı çok şükür. Sabret bakalım zamanını bekliyor

Hayir henuz istemedi doktorum.asilama oncesi istiyolarmis sanirim.yada tedaviyle 1 yil olmazsa filan diye okumustum bi yerlerde.
Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için özellikle istemişti doktor. Ama sorun çıkmadı çok şükür. Sabret bakalım zamanını bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…