- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 73
- 38
Oyle canim vakti saati var herseyin.hepimiz icin hayirlisi.Ben geçen sene dış gebelik geçirdiğim için özellikle istemişti doktor. Ama sorun çıkmadı çok şükür. Sabret bakalım zamanını bekliyor
Merhabalar...
Ben bu ay klomen tedavisine başlayacağım. İlacımı aldım ve doktorun dediği zamanı bekliyorum.
Aynı tedaviye başlamış olanlar, başlayacak olanlar fikirleriniz tecrübeleriniz benim için önemli.. Hadi buyrun:)
Adetin beşinci günü başlayıp bittikten beş gün sonra yumurta takibi için kontrole gelmem söylendi.
Siz neler yaşadınız bu süreçte? Benim içimde değişik bir heyecan ve korku var.. Hadi hepimiz için hayırlısı
Canım umarım kavuşursun bebeğine.Güzel dileklerin için teşekkürler umarım işe yarar. Bir kere mi kullandın klomen? Çünkü bir kaç bu tedavi uygulanıyor diye biliyorum. Devam etmedin mi? Ya da sonrasında başka bir tedavi yöntemi uygulanmadı mı?Ben klomen tedavisi gördüm arkasından çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı herkezin bünyesi farklı inşallah sende işe yarar
Hayırlı olsun tedavin canım. İnşallah çok beklemeyiz:) Benim de ilk ayım cuma kontrole gidecem inşallah . Dediğin ilacı bilmiyorum nedir? Ne için kullanılıyor? Bana klomenden başka sadece folik asit verdi doktor.Bende bu ay başlayacağım klomene şuan cyclo prognova kullanıyorum kanaman olunca gel dedi doktor onu bekliyorum inşallah işe yarar hiç umudum yok ama
Canım umarım kavuşursun bebeğine.Güzel dileklerin için teşekkürler umarım işe yarar. Bir kere mi kullandın klomen? Çünkü bir kaç bu tedavi uygulanıyor diye biliyorum. Devam etmedin mi? Ya da sonrasında başka bir tedavi yöntemi uygulanmadı mı?
Hayırlısı olsun tatlım. Umarım daha fazla bekletmez bebişin seni... Yumurtlamanda sorun oldu mu peki? Büyüdüler mi?Ben 2 kere klomen tdavisi oldum ama olmadı malesef
Geçmiş olsun. Ben de dış gebelik geçirdim. Rahim filmi dış gebelikte hemen isteniyor. Aksatma hemen çektir. Ben de çektirmeden önce çok korktum. Hele buradaki yorumlardan sonra vazgeçecektim neredeyse. Ama sağolsun birkaç kişinin tavsiyesi ile gittiğim yerde çok rahat ağrısız sızısız yaptırdım. Umarım tüplerde bir sorun yoktur.Çok tedavi uygulandı klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi ismini hatırlamıyorum ama kendin vuruyor sun iğneyi göbeğinden iki üç ay uygulandı hiç biri olmadı derken altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay da rahim filmi çektircem
Buyuduler istenilen boyuta ulaştılar ama yinede olmadı inşallah canm isteyen herkesiHayırlısı olsun tatlım. Umarım daha fazla bekletmez bebişin seni... Yumurtlamanda sorun oldu mu peki? Büyüdüler mi?
Ben çekildim ağustosta canmÇok tedavi uygulandı klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi ismini hatırlamıyorum ama kendin vuruyor sun iğneyi göbeğinden iki üç ay uygulandı hiç biri olmadı derken altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay da rahim filmi çektircem
İşte bu durumda kader kısmet çıkıyor önümüze. Dünyaya geleceği olanı kim engelleyebilir ki? Ya da geleceği vakti kim değiştirebilir? Hepimiz için yazılmış bir kader var. Vakti var demek ki.. En azından çözümsüz bir dert yok çok şükür. Sakın inancını kaybetme.. Geleceği günü bekliyordur..Buyuduler istenilen boyuta ulaştılar ama yinede olmadı inşallah canm isteyen herkesi
Biraz geç geliyo galiba erken geleydi iyidi beklemek zor canm ya:) :) :)İşte bu durumda kader kısmet çıkıyor önümüze. Dünyaya geleceği olanı kim engelleyebilir ki? Ya da geleceği vakti kim değiştirebilir? Hepimiz için yazılmış bir kader var. Vakti var demek ki.. En azından çözümsüz bir dert yok çok şükür. Sakın inancını kaybetme.. Geleceği günü bekliyordur..
Aynen öyle ama ne yapalım?? Yaş kaç ?Biraz geç geliyo galiba erken geleydi iyidi beklemek zor canm ya:) :) :)
27 canmAynen öyle ama ne yapalım?? Yaş kaç ?
Bu konunun en yaşlısı benim desenize :)))27 canm
Canım kistim vardı benim onun için verdi doktorHayırlı olsun tedavin canım. İnşallah çok beklemeyiz:) Benim de ilk ayım cuma kontrole gidecem inşallah . Dediğin ilacı bilmiyorum nedir? Ne için kullanılıyor? Bana klomenden başka sadece folik asit verdi doktor.
Sen ne zaman. Gidiceksin canım doktora?Ben 35 yaşındayım :))) daha önünüzde zaman var. Ocağa kadar bekle kafanı topla gençsin daha rahat ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?