klomen tedavisi !!!

Ben klomen tedavisi gördüm arkasından çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı herkezin bünyesi farklı inşallah sende işe yarar

Bende bu ay başlayacağım klomene şuan cyclo prognova kullanıyorum kanaman olunca gel dedi doktor onu bekliyorum inşallah işe yarar hiç umudum yok ama

Ben klomen tedavisi gördüm arkasından çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı herkezin bünyesi farklı inşallah sende işe yarar
Canım umarım kavuşursun bebeğine.Güzel dileklerin için teşekkürler umarım işe yarar. Bir kere mi kullandın klomen? Çünkü bir kaç bu tedavi uygulanıyor diye biliyorum. Devam etmedin mi? Ya da sonrasında başka bir tedavi yöntemi uygulanmadı mı?

Bende bu ay başlayacağım klomene şuan cyclo prognova kullanıyorum kanaman olunca gel dedi doktor onu bekliyorum inşallah işe yarar hiç umudum yok ama
Hayırlı olsun tedavin canım. İnşallah çok beklemeyiz:) Benim de ilk ayım cuma kontrole gidecem inşallah . Dediğin ilacı bilmiyorum nedir? Ne için kullanılıyor? Bana klomenden başka sadece folik asit verdi doktor.

Çok tedavi uygulandı klomen çatlatma iğnesi yumurta takibi ismini hatırlamıyorum ama kendin vuruyor sun iğneyi göbeğinden iki üç ay uygulandı hiç biri olmadı derken altı ay önce dış gebelik geçirdim bu ay da rahim filmi çektircem

Geçmiş olsun. Ben de dış gebelik geçirdim. Rahim filmi dış gebelikte hemen isteniyor. Aksatma hemen çektir. Ben de çektirmeden önce çok korktum. Hele buradaki yorumlardan sonra vazgeçecektim neredeyse. Ama sağolsun birkaç kişinin tavsiyesi ile gittiğim yerde çok rahat ağrısız sızısız yaptırdım. Umarım tüplerde bir sorun yoktur.

Ben çekildim ağustosta canm

Buyuduler istenilen boyuta ulaştılar ama yinede olmadı inşallah canm isteyen herkesi
İşte bu durumda kader kısmet çıkıyor önümüze. Dünyaya geleceği olanı kim engelleyebilir ki? Ya da geleceği vakti kim değiştirebilir? Hepimiz için yazılmış bir kader var. Vakti var demek ki.. En azından çözümsüz bir dert yok çok şükür. Sakın inancını kaybetme.. Geleceği günü bekliyordur..

Biraz geç geliyo galiba erken geleydi iyidi beklemek zor canm ya:) :) :)

Canım kistim vardı benim onun için verdi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…