- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
P pnr919 canim sanirim bi ikimiz mutluyuz evliliklerimizde...burasi cok agirrrr kiskanclik kokuyor...kim ne derse desin bosver...aslinda oyle iyi biliyorlar ki bizim evliligimizin nasil guzel oldugunu...
Yok soylesiniz yok boylesinizz diyip diyip duruyorlar niyee biliyormusun cunku mutsuzlar ...niye mutsuzlar biliyormusun cunku bizim gibi dusunmuyorlar...cunku onlar guclu kadin akilli kadin kulturlu kadin okumus kadin kendini ezdirmeyen kadin bir tokat bile yemeyen aninda colugunu cocugunu tasini taragini toplayip arkasina bile donup bakmadan ayaklari ustunde saglam duran kadinnnn woowww...amaa bizzz zavalli aciz dayak yiyen kocamizin ayaklarini yikayan ne derse yapan dayak yiyen kadin...yazik bizee...ama kim mutluu bizz ...onlar ney guclu gururlu ama mutsuz ...ama olsun mutsuzda olsa guclu kadinnn ...alkis alkisssss .....
Benim genel olarak gözlemlerim sonucunda bunu gördüm, cidden zeki insanlar hep kendi zekasından ara ara şüphe duyuyor, ben çok zekiyim diye gezmiyor. Onlar da biraz aile yapısı ve yetişme mevzusu.Zeka meselesi cok derin mevzu bence. Bir fikir zeki, bir fikir aptal gösterebilir insanı. Övünmeyi gerektirecek tek mevzu erdem ve güzel ahlaklı olmak bana göre
Hanımefendi şu konuda ben dahil sataşmadığınız kimse kalmadı. Madem mutlusunuz neden bunu agresifçe ispat ediyorsunuz? Fikrinizi beyan edin çekilin köşenize.P pnr919 canim sanirim bi ikimiz mutluyuz evliliklerimizde...burasi cok agirrrr kiskanclik kokuyor...kim ne derse desin bosver...aslinda oyle iyi biliyorlar ki bizim evliligimizin nasil guzel oldugunu...
Yok soylesiniz yok boylesinizz diyip diyip duruyorlar niyee biliyormusun cunku mutsuzlar ...niye mutsuzlar biliyormusun cunku bizim gibi dusunmuyorlar...cunku onlar guclu kadin akilli kadin kulturlu kadin okumus kadin kendini ezdirmeyen kadin bir tokat bile yemeyen aninda colugunu cocugunu tasini taragini toplayip arkasina bile donup bakmadan ayaklari ustunde saglam duran kadinnnn woowww...amaa bizzz zavalli aciz dayak yiyen kocamizin ayaklarini yikayan ne derse yapan dayak yiyen kadin...yazik bizee...ama kim mutluu bizz ...onlar ney guclu gururlu ama mutsuz ...ama olsun mutsuzda olsa guclu kadinnn ...alkis alkisssss .....
Son olarak sizede yaziyim soyle ki ben konu sahibine fikrimi yazdim daha sonra siz ve baska bazi kisiler yazdigimi alinti yapip benimle tartismaya gectiler..ben kimseyle tartismak istemiyorum...alinti yapmayin fikrini soyleyen kisiyi o zaman..ben niye sizin yazdiklarinizi alinti yapip size satasmiyorum ..sizmi dogrusunuz sizin dusuncelerinizmi dogru...neye gore dogru...ben sizin dusuncenize saygi duyup alinti yapmadim..ama siz benim dusuncelerime karsi cikiyorsunuz.. neden ...niyee ...ben boyle dusunuyorum..siz oyle ...normal degilmii...Hanımefendi şu konuda ben dahil sataşmadığınız kimse kalmadı. Madem mutlusunuz neden bunu agresifçe ispat ediyorsunuz? Fikrinizi beyan edin çekilin köşenize.
Hanımefendi şu konuda ben dahil sataşmadığınız kimse kalmadı. Madem mutlusunuz neden bunu agresifçe ispat ediyorsunuz? Fikrinizi beyan edin çekilin köşenize.
P pnr919 canim sanirim bi ikimiz mutluyuz evliliklerimizde...burasi cok agirrrr kiskanclik kokuyor...kim ne derse desin bosver...aslinda oyle iyi biliyorlar ki bizim evliligimizin nasil guzel oldugunu...
Neden ortak noktaya gidilemiyor bu tartışmada biliyor musunuz? Siz saygısızlığa karşıyım diyip tükürmek sanki saygısızlık değilmiş gibi alttan al diyorsunuz, onlarsa dayak ve tükürmeyi eşit olarak görüyor. Anneannelerden, annelerden örnek vermişsin; ama hiç dedelerden, babalardan örnek vermemişsiniz. Eski sevgili ve saygılı evliliklerde bu tarz şeyler yoktu, adam gibi adamlık yapan beyler olduğu için kadın gibi kadınlık yapan hanımlar vardı. Siz kadınlığı yanlış anlamışsınız hem de çok.Konu sahibini bıraktılar resmen sadece bizimle uğraşıyorlar kaç sayfa yazdım şu konuya birini incitecek kelime özellikle kullanmadım terbiyem aldığım eğitim müsade etmez bu konuya gerçekten sadece öylesine tavsiye vermek için girdim tartışmak için değil anlamadığım 100 kişi yorum yazmış önce bana sonra sana taktılar çünkü bu zihniyet bizim gibi düşünenleri niyeyse hazmedemiyo benim fikrim bu düşüncem bu kimse bunu kabul etmek zorunda değil ama onlar zorla aşağılayarak kendi fikirlerini kabul ettirmeye çalışıyorlar demediklerini bırakmadılar Ezik, gurursuz, bağımlı, mazoşist, hastalıklı daha neler neler özellikle hiçbirini alıntılamadım kayda değer değiller çünkü onlar tartışarak ona buna sataşarak eğlendiklerini sanıyorlar boşver hiç cevap verme kendilerini bişey sanıyorlar yine almaz beyinleri de ben son kez tekrar edeyim benim burada vurgulamak istediğim asla dayak ye otur yarabbi şükür de otur köle ol demek değiiiiil sadece ilk başlarda hepimizde cahillik fevrilik olur boşanmayı düşünmüyorsan seviyorsan idare edebilirsin dayağada saygısızlığada çok karşıyım isteyen boşasın kimse yakasına yapışmıyo ama bak anlamıcaklar yine bi sonraki mesaj ya adam tükürmüş yaaa ne diyosunuz yaaaa olucak
ya ne kadar lafı tersinden anlıyorsunuz gerçekten bence bilerek yapıyorsunuz ya neyse ben yüzüne tükürünce yarabbi şükür desin demedim erkek bu işte çocuk gibi hiç yapmaması gereken bişeyi gaza gelir erkekliği tutar yapar işte biz böyle otuz yaşınada gelse en ufak birşeye saçma bi tepki veren kişilere erkek diyoruz kısaca erkek bu işte mantık beklenmez nasıl bi çocuktan beklenmezse. ne yapsın tutsun boşansınmı önemli olan tıpkı bir çocuğu idare eder gibi olayları o dereceye getirmemek tartışmadan ağlamadan istediğini ona seve seve yaptırmak böyle yaparsa her ikiside mutlu olur e terketsin o zaman kız çok mutlumu olacak oh iyi yaptım terkettim diye mutlu olacaksa terketsin zaten ama ben dedim ki özünde iyi bir insansa gerçekten onunla yaşamak istiyorsan evliliğini güzel devam ettirmek için idare et bu kötü değil inanın hastalıklı da değil
Ben sizin gibi kadınlara sinir oluyorum açıkçası.
Konularinaza baktım ve hep aynı aşağı yukarı.
Yani adam Annesine aşık bu kadar basit.
Siz annesinin işini kolaylaştırmaya yarayan bir yardimcisiniz.
Adam evliliği benimseyememis sizi de benimsememis hizmetçi gibi görüyor ve size karşı merhameti de yok sevgisi de.
Muhtemelen kv de sürekli oğlunu dolduruyor ve eşiniz de bu nedenle sizi hep eksik olarak görüyor .
Ve siz hala gitsem mi gitmesem mi diye soruyorsunuz adam sizi değil annesini seviyor size değil annesine aşık
Aradan çekilin ama oğul yaşasınlar siz de hayatınızı kurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?