Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Var hanımefendi var Türkçede ünlü düşebiliyor. Bir çok yerde görebilirsiniz. En basiti googlea tıklayınız

"Ok"
google yoksa google mi cnm ..
Tükürmekten tükürülmek olur tükretmek diye bir şey yoktur.
Bende anlatmaya calistim ama google da varmiss..ben zaten okul hayatimda ogrenmistim hangi harfler unlu hangileri unsuz hangisi duser ...ama arkadas google da ogrenmis harfleri...ama yanlis ogrenmis farkinda degil...

Tabikii dogru soyluyorsun ..kucukken hepimiz hemen hemen babalarimizdan dayak yemisizdir mesela ne yapmaliydik evimi terketmeliydik yani..erkek ya o siddette var hemen evden kacalim..olurmu olmaz..sonucta baba hem dover hem sever denildi..benim icin evlilik ikinci hayat ikinci gercek ailem demek...nasil ki kendi oz ailemizde bazi seyleri affediyorsak esimizede o toleransi verebiliriz diye dusunuyorum.ama artik insanlar igneyi kendine cuvaldizi baskasina batirmayi tercih ediyor...o kadar cevremde bosanmis insan var bi tane mutlu olani yok..cocugunun psikolojisi iptal..kendi berbat ..o yuzden evliligi nasil iyilestirebiliriz duzeltebiliriz yoluna gitmek lazim...bizim dusuncelerimize karsi olan insanlarin bizi anlayabilmesi icin dedigim duruma dusmeleri gerek anca o zaman ...neyse biz guzel mutlu yuvamizda esimizle cocuklarimizla guzel guzel yasayalim..kim ne derse desinnn..:))

Yiyin dayakları oturun aşagı. Aman okuyayım, edeyim, saygın bir adamla evleneyim demeyin. Boşanmışlar vebalı olsun sizin için, koçişleriniz göbüşlerinize bebişler doldursun, o bebişlerin fotoğraflarını da yüzüne çiçek böcek koyarak instagramda paylaşın ki aman nazar değmesin.

Bu arada dayak yiyin, hakaret yiyin, ikinci sınıf insan yerine bile konmayın ama sonuçta kocamdır hem döver hem sever diyin. Anneleriniz o babalarınıza katlandığı için şimdi siz böylesiniz. Bu adamlar öyle annelerle yetiştiler o yüzden size bunları yapabiliyor görmüyor musunuz? Anlayamıyor musunuz? Düzgün bir adamla ilişki yaşamak neymiş bunu Bile bilmiyorsunuz.

Aynı oksijeni yakan beyinlerimiz nasıl bu kadar farklı reaksiyonlar veriyor anlamıyorum. Anlamak da istemiyorum.

Yüzünüze tüküren birinin yanında ne işiniz var? Bu nasıl bir terbiyesizlik. Kesinlikle gidin, ikinci kez düşünmeye bile gerek yok.

Ne güzel söylemişsin! +1

Tatlim bak ben evliligimin basinda esimle cok tartistim cok rest cektim halada gerekirse cekerim...benim anlatmak istedigim akilli kadin olmak lazim evlilikte ben esimden bir tokat bile yemedim..yememde...her istedigimi esim yapar bir dedigimi iki yapmaz ..niye biliyormusun cunku cok akilli bir kadin oldugum icin..gittigi yerin hesabindan tut tum arkadaslarina varincaya kadar herseyin hesabini verir..sanmaki esim pasif ...hayir tam tersi oda cok otoriter lider kisilikli biri..babasi bile karsisinda cok saygili konusur..ayrica okumaktan bahsetmissin esim ODTÜ mezunu bende Gazi Üniversitesi menuzuyum ...esim makine mühendisi bende okul oncesi ogretmenlik mezunuyum ...okumaksa okumak..cok sukur maddi durumumuz cok iyi..oyle senin dusundugun gibi degiliz yani canim uzulme...anlayamazsiniz sizin gibi dusunenler bizi..himm bu arada annemi babamida katmissin konuya benim babam emekli emniyet muduru okumus gormus bilgili kulturlu bir aileden geliyorum ok ..yeterli sanirim bu kadari sana ...bye byee cnm

Ya ekmek alması veya almaması değil bi anda parlamış olabilir de yüze tükürülmek ne ya. Iyy bende ona tükürürdüm kesin

Tanımadığım insanların samimi şekilde tatlım, canım demesinden hoşlanmam öncelikle bunu söyleyeyim.

Okumaktan anladığınız buysa asla bir şey diyemem beni anlayamazsınız zaten. Ben sizin ne yaptığınızı eşinizin ne olduğunu sormadım. Bakış açınızı eleştirdim hatta bakış açınızdan utandım.

Eşinizden bir tokat Bile yememeyi kendi aklınıza bağlanmanız da ilginç. Zaten insan olduğunuz için bir tokat Bile yememelisiniz. Yetiştirilişe bakın "akıllı olursan insan yerine konulursun" mottosuyla evlilik yaşanıyor.

Sizin en çok da öğretmen olmanıza üzüldüm. Bu imla bu Türkçeyle öğretmen olmanız en basit tabirle korkunç. Çocuklar ne zihniyetlere, ne vasat zihinlere emanet ediliyor. Çok üzücü.

Ailenizi dahil etmedim önce siz bahsetmiştiniz, unutmuşsunuz sanırım. Onların da ne diplomasını ne mesleğini sordum. Anlaşabilecegimizi de sanmıyorum. Hoşçakalın.

Son düzenleme:
Kadın gibi kadın olmak asdgjk
Valla annem babamı gerektiğinde yola getirir, bastırır çeneyle, alttan falan almaz. Anneannem de baskın bir kadındı. Peki bu nasıl oluyor biliyor musunuz? Babam saygılı ve eşini seven bir bey, evlilik dediginiz karşılıklı sevgi ve saygı ile yürür, tek taraflı fedakarlık ve gurursuzluk ne zamandır kadın gibi kadınlık oluyor?

Kesinlikle ayni statude ayni kafa yapisinda degiliz zaten..beni dusuncelerimi evlilige bakis acimi esimin maddi durumunu ailemin yetistirme tarzini laf edip basite alan sizsiniz..bende zaten size ne kadar ust sinif bir insan oldugumu belirttim..ama siz halaaaaaaaaaa ayniii ayni ayni ayniiiii...offf alintilamayin beni ...sıkıldım...sıkıldım..ok..anlamiskeee

Keşke sizin kafanızda olabilsem, cehalet cidden mutluluk getiriyor demek ki. Mutluluklar. Daha fazla Ne siz alıntı yapın ne de ben. Cidden muhatap olmak istemiyorum artık.

Evet mesela sorun demeyeceksin sorunsal diyeceksin. (Benim okumadan kapattigim konular )

-Olabilitesi olan şeyler
-Internet sorunsalı
Bunlar hep dikkat çekici olmak adına yapılan iticilik itemleri, özellikleri.
Ama valla helal olsun kv kb filan iyice şaşırmışlar. Kafayi bunlara yoracaklarina hayirli is yapsalar keske

P pnr919 yuzume tukuren bir adamla yasamaktansa totisim acikta yatmayi tercih ederim...

Kadin gibi kadin dediginiz olgunlasamamis saskoloz kocalarini pispislayan kadinlara denmez !! Evladini kendini ailesini koruyup kollayabilen saygin kadinlara denir.. kocasiz bir hicseniz birsey diyemem.. ama bana tukurecek adama kadinlik yapmam .. nitekim bir donem bende esku esimden siddet gordum ve gectim cocuklarin odasina kilitlexim kapimi ne koynuma aldim ne yemek koydum onune kii iki sibirya kurdu kopek besliyorum tek bir ogun atlamam... zor geldiginden degil hakettigi buydu diye.. ha bu arada tek bir pismanligim yok hala barisalim diye yalvariyor.. kadinin gucu budur canim

Keşke sizin kafanızda olabilsem, cehalet cidden mutluluk getiriyor demek ki. Mutluluklar. Daha fazla Ne siz alıntı yapın ne de ben. Cidden muhatap olmak istemiyorum artık.
Mutluyum zaten cok sukur...benim kafamda olmak istedigine gore mutsuzsun demekki cehalet mutluluk getiriyormus ya ..sende coooook akilli oldugun icin mutsuz olmalisin bu durumda...uzuldum gercekten..sonucta hemcinsimsin...iste hayat ne yaparsiniz oylede olecegiz boylede...o yuzden cokta takmamak lazim...bu arada senle tartismakta guzeldii..belki baska bir konuda ayni noktada bulusuruzz..bye byee..

Kibir sonları olacak bir bilseler, oysa orta zekaya sahipler. Zaten üstün zekalı kişiler kendi zekalarınden hep kuşku duyar. O yüzden bu kişilerin normal zekaya sahip olduğu hemen anlaşılır dışardan.

Herkesi alıntılayıp alıntılayıp sataşıyor. Prim vermeyin canınızı sıkmayın.

Kibir sonları olacak bir bilseler, oysa orta zekaya sahipler. Zaten üstün zekalı kişiler kendi zekalarınden hep kuşku duyar. O yüzden bu kişilerin normal zekaya sahip olduğu hemen anlaşılır dışardan.

Zeka meselesi cok derin mevzu bence. Bir fikir zeki, bir fikir aptal gösterebilir insanı. Övünmeyi gerektirecek tek mevzu erdem ve güzel ahlaklı olmak bana göre

Herkesi alıntılayıp alıntılayıp sataşıyor. Prim vermeyin canınızı sıkmayın.

Bir süre sonra cevap veremedim zaten:) seviyesiz bir tartışma oluyor karşı tarafın algısı böyle olunca, karşı taraf bir türlü akıllıca şeyler üretemiyor. Sataşıyor sadece. Tartışmanın da bir adabı olmalı bence. Teşekkür ederim desteğiniz için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…