Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

Bence o mesajı atarken sen kocandan hayır gitme beni bırakma tarzı laflar bekleyerek blöf yaptın. Ama kocan yememiş tatlım
Keşke baştan çok iyi düşünürek iyi ölçüp tararken bi evlilik yapsaydın. Bu öküzü çok mu aradın ? Bi ekmek alamıyorsan niye evlendin derler adama.
Kayinvalideyle oturmanizin sebebi de sanırım maddiyat. Bu bile çok yanlış.

Yazdiklarinizin icin su cumleyi cimbizla cekiyorum zaman bana bir daha kilo almışsın deme dedim ...bu sizin sözünüz .siz vucut bütünlüğünüze yapilan saygisizligi zaten kabul etmişsiniz.insan kiloda alir verir de.kilo almaniz vermeniz sizin probleminiz.esiniz size herşekilde kabul etmeli.bunlari soylerken zaten sizin yuzunuze tukurmekten beter etmiş daha siz ekmekten bahsediyorsunuz tukurmekten bahsediyorsunuz.size sigara aliyorsa ekmekte alir.siz sigaranizi aliyorsaniz ekmeginizide alırsınız .

Boşanmaya niyetin yok madem gidip kendini daha da rezil etme.
Akşam gelince yüzünün öbür tarafına da tükürttür madem

Ya şu eski konularımı okuyup çocuk yapmak istiyorsun sen diyenler ilk önce şunu anlasın.
Ben çocuk yapmak istediğimden değil olur da ileride sorunsuz bir evliliğe çocuk getirmek istersem olur mu diye sordum . Onu yazmamın sebebi kullandığım ilaçlar . O ilaçlar çok ağır ve o yüzden sordum. O ara sorunlarımı anlatmak istemediğim için hamile kalmak istiyorum ilaç engel olur mu diye yazdım. Sonra konularımı anlatınca siz hamile kalmak istediğimi düşünüyorsunuz. Ama hamile kalmak istemiyorum zaten Hamile kalmak istediğimden değil. O ilacı kullanan kişiler bilir diye sorunlarımı da anlatmak istemediğim için o yüzden yazdım.

Sessiz kalmamın sebebi insanların fikirlerini okuyup düşünmek. On yargıya bak ya

Neden kendini bu kadar ezdiriyorsun ?
Eşin sabah kalk kahvaltı hazırla, sofrayı topla diye emir mi veriyor ? Hazırlar mısın, toplar mısın, toplayıver denir.
Eğer iş buyuruyorsa ayıp yani hödüklük bu.
Adam yüzüne tükürmüş, yüzüğü çıkarmış hala gideyim mi diyorsun. Git tabii.

Kırıcı yorum yapmayın demek boşanma demeyin bana demek sanırım ...size ne diyelim ya alıyorsunuz bir öküz yıllarca çekiyorsunuz bir gün değişir diye umut ediyorsunuz ..

Para sıkıntısı adamı mutsuz ve huysuz yapmıştır ki istediğin ekmek 3 tl normal ekmek 1 tl alamadığından değil ama para sıkıntısı erkek kısmını huysuz ve aksi yapıyor ticaret dipte eski işler yok genel olarak bunu bizde hissediyoruz dün mesela ben 100 tl harcadım ki onun içinde yemek yapacak malzemede yok yani diyeceğim sen adamın moreli bozuk sa onu idare edecektin senin morelin bozuksa o seni idare edecek bunu başarabiliyorsanız mutlu olursunuz ama kaynana ile aynı evdede nasıl mutlu olunur onu bilemem sanırım çözümün anahtarı maddiyat sizin ilk sırada

Tartismalarinizi konu ne olursa olsun ailelerin yanında yapmayın. Kaynananiz da dahil olur iyice içinden çıkılmaz hal alır.

Bence sen işe gir hem zayıflarsın hem kendi paranı kazanırsın hem kaynana dırdırından uzaklaşırsın birazda para biriktirip belki ayrı eve çıkarsınız , sende kendi mutluluğun için çaba göstermen gerek , öyle anne evine kaçmayla olmaz bu , çaba göstermen şart

Siz tartışıken kv. Öylece dinledimi oğluna. Bişey demedimi. Ayrıca eşin gelip gidip niye sofrayı topla diyor defolup gştmiyor evden

Gittim yani şöyle yoldayken geldi beni aldı bırakmadı gideyim . Bende bugün bırakmazsan yarın, yarın bırakmazsan öbür gün illa ki en son böyle yaparsan dayanamam giderim dedim

Adam yuzune tukurmus. Sen de o mesaji atmissin. Gitmemek hata olur su durumda.... Ne seviyesiz adammis ayroca yuze tukurmek nedir????

Gittim yani şöyle yoldayken geldi beni aldı bırakmadı gideyim . Bende bugün bırakmazsan yarın, yarın bırakmazsan öbür gün illa ki en son böyle yaparsan dayanamam giderim dedim

Biryere gitmeyin hanimefendi evinizde oturun.kayinvalidenin yaninda kocayı birakmak bir ise yaramaz cunku yemek yapan camasir yıkayan bir annesi olacak yaninda.ayrica esiniz annesinin yaninda normalde oldugundan cok daha aksi bir adam gibi davraniyordur size buyuk ihtimalle.bence esinizle ne konusacaksaniz başbaşayken konuşun.keske kv.ile ayni evde olmasaydiniz ama sanirim maddi sebepler zorunlu kiliyor.umarim maddi durumlari duzeltir ve kendi duzeninizi kurarsiniz.sabirli olmaya calisin ve kendinize saygisizlik yaptirmayin esinizde olsa duracagi yeri bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…