Koca mı bu , hayat arkadaşı mı şimdi ??

bi de adres vermissiniz "beni merak etme nereye gideceğim belli annemlerin evdeyim!" kalkıp gitmek hiç bir şey söylememek çok mu zordu. öyle daha rahat dinlerdin kafanı.
sofranı topla nedir ya evin hizmetçisi misin nasıl bir üsluptur bu bir de suratına tükürmeler falan yeni evlisin minnoş minnoş olacağınız yerde şu duruma bak.
şimdiden net sert bir tavır koymazsan gururun çok kırılacak, çok üzüleceksin ..

eşiniz hep öyle biri midir bilemedim ama alt tarafı bir ekmek yahu sizi madem daha güzel görmek istiyor size destek vermeli.o anki sinirle ina etmişsiniz sofrayı toplamamkla bence tamm deseydiniz konu bu kadar uzamazdıolan olmuş artık.sizi arassa kafamı dinlemek için gittim dersiniz bence buna ihtiyacınız var ve eğer ayrılmayacaksınız k.valdenizin yanında sizinle böyle konuşmasına asla izin vermeyin

Kalk kahvaltı hazırla, git sofrayı topla, buğdaylı pahalı, utan be tüüü...bu nasıl bir evlilik arkadaşım nasıl bu hale geldiniz bu ne saygısızlık. Çalış paranı kendin kazan elli kuruşun lafını yapıp lokmanı boğazına dizip ana ata farketmeden tüküren şeyden koca olmaz. Ayrıca yüzükler de bir kere takılır öyle şekil için takılmaz çıkarılmaz. Evlilikte de sıcağı sıcağına çözüm olmazsa sorunlar büyür.

Son düzenleme:
Ekmek alamam demesi hiç ama hiç hoş degil. Üzüldüm senin için canım ya. Yaşadığın kolay değil. Ayrıca git sofranı topla ne demek ya. Ayrıca kaynana ne işe yarıyor hanım kalkıp yemesini biliyor o toplasın. Esinin de yardım etmesi gerek tabiiki de. Kaynana da biraz yardım etse ölmez yani. Kaynana ile aynı evde yaşamak bile başlı başına zor ya allah sabır versin. Inşallah daha güzel günler yaşarsın. Amin

daha yeni evliymissiniz.ne bu hararet.niye surekli laf sokar bir haliniz var birbirinize.annesinin yaninda havaya girmis cok bariz.yanliz olsaniz belki sakaya vurup gecistireceginiz bir mevzu kv de olunca gurur meselesi olmus dogal olarak ki haklisiniz..kv bunlar olurken hic mi bisey demedi.yani ogluna oglum bir ekmek degilmi nolacak deyip ortami yumusatmadiysa o evden bir an once uzaklasmaniz gerekli bence.belliki bosanmak gibi bir dusunceniz yok en azindan ayri eve cikin esinizle birbirinizi anlamaya calusin.yoksa isiniz zor..

Kadınlar ne olursa olsun çalışıp kendi parasını kazanmalı derim her zaman...Eğitim durumu ne olursa olsun. Herkes kendi durumuna göre bir iş mutlaka bulur. Kendi parasını kazanan kadına erkek bu muameleyi yapamaz işte... Yaparsa da sonucuna katlanmayı göze almıştır da yapar, evliliğini gözden çıkarmıştır yapar...
Çocuğunuz yoksa hemen kendinize uygun bir iş bulun, ekmeği de siz alın, sofraya koyun. Ciğerine otursun şahsiyetsiz... ( ilk defa kötü konuştum KK'da )
Ekmek alacak parası olmayan adam, evlenmeye kalkmasın... Sinir oldum yine yahu....

Böyle bir adamla arana soğukluk girse nolur ? Yüzüne tukurmus daha ne olsun. Hem de tamamen haksiz. Bir de haklı gibi yüzüğü çıkartıyor. Bence git ama dönme.

Bi ekmeğin lafını yapan bi adamla evlisin kayınvalidenle oturuyorsun ne verdi de bu adam sana evlendin? Ayrıca kayınvalide sesini çıkarmadı yazmışsın bir iki yerde o ne diyecek ki?
Biz kırıcı yorum yapmayalım da sen bi dur hayatına bak. Ayrıca yerine getirmeyeceğin acaba diyeceğin blöfü yapma. Ve iyi korun.

Bu adamın hayvanlığı çalışmakla alakası yok. Kadın çalışsa da birşey anlamaz hatta maaşını elinden alıp harçlık verecek potansiyel var. Ben de şu an çalışmıyorum ve asla eşimden böyle bir davranış görmedim. Yani bu tarz bişey mümkün bile olmaz.

Kırıcı yorum yapmayın demişsiniz ama
bukadarcık ufak birşeyde yüzünüze tükürebilen bir adam yüzüğünü çıkaran bir adam yarın birgün daha büyük bir tartışmanızda şiddete de yönelir, öfke kontrolü yok demek,
Hem karısının yiyeceği ekmeğin parasını hesaplayan adama nasıl saygı duyulur ki

Bence evi terketmeyin her kavgada evi terketmeyi de adet haline getirmeyin konuşun kirginliklarinizi anlatın alatamiyorsaniz mektup yazın o da çok etkili olur inatlasmayin ama kendinizi de ezdirmeyin bazen insanlar agresif olabilir biri deliyken biri veli olmalı
heleki kaynananin yanında kavga etmeyi literaturden çıkarın yazık yuva kolay kurulmuyor kolayca bitirmeyin

Yuzune tukurdu oyle mi ?! İgrenc ya. Bugun bunu yapan yarin ne yapmaz. Boyle odunlar nasil yetisiyor acaba. Anneside demek boyle birisi ki cocuguda boyle..Git annenin evine otur aklini topla..

Hanımefendi 1 ekmeği senden sakinmis. yüzüne tükürmus sen ondan daha sogumadin da gidersem aramız soğur diye mi soruyorsun pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…