Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Hoş geldin Ceycey!

Tililililili

Bence sakin bi şekilde eşinize neden verdiğini sorun. Bu durumdan hoslanmadiginizi belirtin. Böyle sebepten kavga edip birbirinizi kırmayın

Hayirli eş kocasının borcunu öder diye bir sey mi dedim? okudugunuzu gercekten anlama sorununuz var
Eft yapacaksaniz da yapin geçin, asagidaki son havalelere falan goz gezdirmek neden ? hic aklima bile gelmez. Merak, merak...

Kadın daha yeni evli. Belki evlenirken şehir değiştirdi, haliyle işini bırakmak zorunda kaldı. Yaşadığı yerde de ha demeye iş bulamadı. Kadın çalışmıyorsa koca evin rızkını kafasına göre dağıtabilir diye bir kanun mu var ?

Hayirli eş kocasının borcunu öder diye bir sey mi dedim? okudugunuzu gercekten anlama sorununuz var
Eft yapacaksaniz da yapin geçin, asagidaki son havalelere falan goz gezdirmek neden ? hic aklima bile gelmez. Merak, merak...
adam borçları tek başına ödüyor konu sahibi çalışmadığı için! ekmek elden su gölden yaşıyor prenses dediniz . bende o borçlar adam evlenirken alması gereken eşyanın borçları,kız tarafı üstüne düşeni yapmış , aslında konu sahibi de adamın erkek tarafı olarak alması gereken eşyaların borç sıkıntısını çekmiş oluyor,onun idaresiyle dişini sıkmasıyla ödeniyor dedim. sizde erkek tarafı daha fazla masraf ediyor kızlar çul çaput alıyor, eşit değil dediniz. sizin ne demeye çalıştığınızı biz hepimiz çok iyi anlıyoruz , siz ne yazdığınızın farkında değilseniz ona birşey diyemeyeceğim .

Ben de yeni evliyim. Bizim de borclarimiz var ama ben eşim parayı nereye harcıyor kime gönderiyor hiç ilgilenmem. Hele bir de annesi babasıysa asla karışmam. Ayrıca değil mobil bankaciligina girmek telefonunu elime almisligim yok. Siz eşi olabilirsiniz onlarda anne babası. Ortak hesabınız olsa neyse, sadece eşiniz çalışıyor. Bence bu kadar sinirlenmeniz gereksiz.

Günaydın. Gece yarilarindan sabah ezanina kadar benle ugrasmissiniz, gercekten bu kadar onemli miydi bu konu? Cumartesi gecenizi - ve sabaha karsi olan zamanlarinizi - boydan boya bana ayırdığınıza cok memnun oldum ama. Evinizde yapabilecek daha guzel bir aktiviteleriniz olsun. (!) Artik beni bu mention'dan cikarin.

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum öğle bir surum olsa benim birşey söylemem doğru olmaz ama dediğiniz gibi zamanında yapmış şimdi evlendi ama hala eskisi gibi sürekli para bekliyorlar

İhtiyaç olmayan bir durum için kendilerine küçük bize şu durumda büyük bir meblayı habersiz izinsiz demiyorum habersiz göndermiş olduğunu açıkça belirtin sizde benim hayatımı bilmiyorsunuz yıllardır tanıdığım bildiğim aile hiçbir şekilde de bukadar pazar kazandık al Buda sana diyecek insanlar değille r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…