Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Adam gizli saklı iş yapıyor olsa ; karısına kendi banka hesabının şifresini de vermezdi sanıyorum.

Siz konuyu hiç anlamamışsınızkonu sahibi ben değilim.

Kim üzülüyor acaba :) kız ne üzülmesi ben ken dimden ödün verip çalışıp çabalayıp kaynanama ev araba almadım.sen üzülmüşsün belli. Üzülme olan olmuş giden yıllarına olmuş ama sen ben yaptim onları deyip nasılsa alırsın sonra. İşini bilirsin muhakkak

Ben de muhendisim. Mühendis olarak çalıştım. Sonra ögretmen olarak calistim.
Baslik sahibi, hicbir yerde çalışmamış. Birkac aylik evli. Müsterek cocuk da yok henüz, bir sey de yok. Koca tek maasla evi geçindiriyor.

Esler bütçeye ortak karar vermelidir ama yeni gelinler de biraz sakun olmalıdır, soyle bir aile uluskikeri nasil, ne nerden geliyor nasil yapılıyor anlayip dinlemelidir. Burada bulusabilir miyiz ?

Nerden eminsin?eşine sor,daha yeni evlisin vs şeklinde alıntılandım.O şekilde anlamam normal diye düşünüyorum.ben yorumlarımı ihtimaller üzerine ve konu sahibinin yazdıkları üzerine yaptım. Düğün için bir şey yapılmadı kısmında evet daha öncede yazdım kimseden birşey beklememek gerek konu sahibi fazla kafaya takarak o konuda yanlış yapıyor bence. Ama çok da üst düzey bir yaşam sürülmüyorsa eş ailesine de kendi aileme de ihtiyaç dışı birşey yapmazdım diyorum.İhtiyaç olur gerekirse borç bulunur. Ama airfrey falan bana göre ille de olmalı bir şey değil,sonra da alınabilir. Ve eşinin ailesinin uzun zamandır bu şekilde eşini kullandığını söyledi.Dediğim gibi konu sahibi ben değilim bildiklerim ve düşündüklerim bunlar

Selen hanım bence her kadın ekonomik özgürlüğünu almalı bu ayrı birşey sizin söyleminuz tepki çekmiş olabilir mi ? Çalışmıyorsa susacak kocası kazandığı için . Onların arasında nasıl bir anlasma oldu bilmiyoruz belki kadın şimdilik çalışmıyor belki çocuk sahibi olmayı deniyorlar kısa süreliğine işe girip çıkmıyor belki de böyle tercih ettiler . Aile artık onlar sonuç olarak . Annesine üç kira paralik hediyeyi eşinden habersiz kadın da erkekte alamaz eğer paraları anca yetiyorsa. Eşim de bende on bin TL yi sorun etmeyecek işlerde çalışırsak eşim annesine alsın tabi ki milyarderse istediği kadar ev araba alsın ama yine bana söylemek zorunda bende ona söylemeliyim. Aldığın bir çantayı bir bluzu söylemezsin mesela

Esler bütçeye ortak karar vermelidir ama yeni gelinler de biraz sakun olmalıdır, soyle bir aile uluskikeri nasil, ne nerden geliyor nasil yapılıyor anlayip dinlemelidir. Burada bulusabilir miyiz ?
Oğlun ayrı bi bireydi gelinin de ayrı bi birey. Sen de gelin aldigin zaman önce bi sakin olursun nerden geliyo nasıl yapılıyor nasıl bi karakter. Oğluna uyguladigin ayrı bi birey tarifesini umarım gelinine ve onun ailesine de uygularsın.

Konu sahibi 3 kira borcumuz var demiyor; eşinin babasına gönderdiği tutar "3 aylık ev kiraları" kadarmış.
Birkaç kişi daha "3 aylık borç varken"diye yazdı diye hatırlıyorum ya da o kısmı yanlış anladım.Teşekkür ederim.

Kisiden kisiye göre degisir ama benim babam yok annem de yasli. Keza esimin ailesi.de öyle, baba yok anne var. Eger butcemizin üstünde bir sey istediklerini ima ederlerse, ne yapip edip onu yapmak.isterim. Herkes böyle yapsin demiyorum. Çünkü üc günlük ömürleri kaldi. Benim düşüncem bu sekilde...

Bu düşüncenize inanın çok hak veriyorum. Rahmet olsun babanıza,benimde babam yok. Dediğiniz gibi annemi rahat ettirmek tek derdim. Ama anlatmak istediğim şey şu annem zaruri şeyler hariç biz maddi sıkıntıdayken ya da ne bileyim kıt kanaat geçiniyorken benden pahalı,o an ki bütçemizi aşacak bir şey istemez. Ha istedi diyelim aldım,eşimle bunu paylaşmadan. Ben evimin temel eksiği,borcu varken sırf annem üzülmesin diye istediğini alınca yaşlı o,üzülmesin diyemem. Bakın kv değil kendi annem içinde geçerli. Umarım anlatabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…