Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Yahu size ne, yillar yili, siz evli degilken kendi ailesine, herkes, ister para gonderir, ister bizzat aile işletmesinde çalışır? Size mi soracakti?

Alt tarafi air fryer alivermis, cok mu? Belki, kp kurban bayraminda hayvanlarini satinca misliyle hediye para yollayacak yada , Eylüle tarladan ürün kaldirinca belli bi miktarini oğluna verecek. Aile ici dinamikleri bilmiyorsunuz, agirliğinizda da oturmuyorsunuz. Hayatiniz para olmus. Daha dünkü gelinsiniz, bi sakin...

Asagiladigim yok. Ev hanımliğinin bütün bölümlerini isten geldikten sonra ikinci mesai olarak yaptim. Ama bütün gün dizleri belermiş gri esofmanla kanapede yatip, Esra Erol seyreder, işsizlikten esinin ailesine sararsa, o kisileri de asagilarim kimse kusura bakmasin.

Airfryer isteyen, bi zahmet kendi calisir, alir. Bu kadar. Yasli basli kadinlarla ciş yaristirana kadar elim ayagim tutmuyor mu benim diye bir kendinize bakin ya, lütfen

Ay öyle bir durumda beraber eleştiririz

Benim çevremde de çok o insanlar.Ve öyle bir konuşurlar ki ağlarsın hallerine. Sen kendine acırsan herkes sana acır. Evet evdesin bu bir tercih ya da zorunluluk bilemem. Ama oku,izle araştır,geliştir kendini.Dünya'n mutfak olmasın. Bir söz okumuştum Instagram'da "asla tencerelerin senden daha parlak olmasına izin verme"çok hoşuma gitmişti.

Airfryer isteyen, bi zahmet kendi calisir, alir. Bu kadar. Yasli basli kadinlarla ciş yaristirana kadar elim ayagim tutmuyor mu benim diye bir kendinize bakin ya, lütfen

Zaten Air Fryer derdine düsen kayinvalide. O zaman oda calisip alsin, borc icinde olan oglundan istemek yerine. Air Fryeri olmasa da eminim ki ölmez.

E he işte kendi çalışır alır. Borcu olan oğluna yazık günah ev gecindiriyor deyip aldırmaz. Sizin azılı bi kaynana olduğunuzu düşünüyorum artık. Emin gibiyim :) vay sizin gelinin haline. Saygi sevgi baska kullanilmak baska. Bakalim o kizcagiz kaynanasi kayinbabasindan ayni fedakarliklari gordu mu. Sizin gibi tabii ana babasi yapmak zorundacilar yüzünden bu kârı kocalar hep boşanıyor. Air frey alacakmisim kaynanama :) (yiyecek ekmegim borcum varken) Iyi sıhhatte olsunlar size. Ben de sizin tabirinizle size veda edeyim; " sizinle daha fazla çiş yaristirmicam "

Ne için harcadılar bilemem ama eşinizin sizden gizli gözü kapalı para göndermesi büyük sorun
Kenarda köşede asla para tutamaz yarın öbür gün siz çalışmaya başlarsanız senin paranla geçinelim ben aileme para yollayayım der.
Benim bekar kız arkadaşım var ailesi böyle kız 17 bin liraya yakın para alıyor çeyizine bir tane tencere takımı almamış.
Sürekli ailesinin yem borcu su parası çıkıyor. O olmadı ailesinin mobilyasını yeniliyor, cep telefonları arızalanıyor süpürge alınması gerekiyor asla bitmiyor anlayacağınız
Yerinizde olsam şimdiden büyük bir krediye girmeye çalışırdım sonra yetmediği yerde siz çalışırsanız
Yoksa eşinizin hayır diyeceği yok

Zaten Air Fryer derdine düsen kayinvalide. O zaman oda calisip alsin, borc icinde olan oglundan istemek yerine. Air Fryeri olmasa da eminim ki ölmez.
Ama , onun en az otuz yil beraber calistigi bir kocasi var, calismis bu hayatta. Tarim, hayvancilik asla tek basina yapılmıyor. Belki dedigim gibi kurbandaki hayvan satisinda, yada Eylülde urün kalktigi zaman oğullarına para veriyorlar, bilmiyoruz ki?

Ayrica, air fryer gurban olsun gadin anama, lazimsa kredi ceker, hemen gider alirim. Ocakta maaşlara zam gelecek zaten. Air fryer anamin köpegi olsun

Bir anne olarak borclu cocuguma tekrar kredi cektirip Air Fryer aldirsam anneligimi sorgularim. Air Fryer ne. Konu sahibi calismiyorsa bu onun söz hakki sahibi olmadigi anlamina gelmiyor. Esinin ailesi verici bir aile olsa zaten dügünde birseyler yaparlardi. Onu yapmadilar, hersey borc yaparak yapilmis tek baslarina, bari bundan sonra bos masraflar cikartmasinlar. Burda ama asıl sorun esin haber vermeden is yapmasi.

Su an calismiyorum ve catir catir kocamin parasini yiyorum sefam olsun. Istedigimi pekala aliyorum cunku bizim evde senin paran benim param yok bizim paramiz var. zaten evlilik de sizin dediginiz gibi bir sey degil. Evlilikte ortak karar alinir gizli sakli is yapilmaz konu sahibi sanki bundan sikayetci.

Benim oğlum bekar.

Kocam da annesine, kendi evimize gecmeden, yepyeni bir ev aldi ; kendi arabamiz olmadan guzel bir araba aldi. Allah bize kat kat fazlasini verdi. Cok ses etmedim , çünkü esim benden en az dört misli fazla para kazaniyordu ve annesi o unv bitene kadar gercekten cok kendini parcalamisti. Bu arada kayinvalidemi de günahim kadar sevmiyordum - ama cok sayiyordum. - esimi büyütüp bu hale getirmisti. Parayı her zaman kazanabilirdik, genctik, esimin icinde " anneme bakamadim" diye bir sey kalsin istemedim.

Kafasinda annesi icin yapmak istedigi seyler bittikten sonra biz cok mutlu olduk, hep mutlu olduk. Esinizi de biraz sayin, biraz salin. Para her zaman kazanilir. Sevgiler

Gri aşortman alert ne diyim. Ben olsem böyle yasayamam.

konu sahibinin tek suçu 30 yıl tarımcılık yapan kocasının olmaması mı o zaman ?

konu sahibinin böyle olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz,ayrıca böyle birşey varsa da bu kocasının sorunu olur ve böyle olması da kocasının evde yaşayan diğer bireyden habersiz iş çevirmesini normalleştirmez

Simdi belli oldu ayni seylerden yaralisiniz yapmissiniz millete de siz de yapin diye akil veriyonuz. Birilerine tapmadan da mutlu olunabiliyor ben de size bunu soyleyeyim. Bi de galiba size göre eşi bi tek siz ve çalışan kadınlar sayıyor :) kimse saygısız değildir emin olun herkes eşimi doğurmuş diye saygıda kusur etmiyordur kaynanasina. Bildiğin maddi durumunuzu dökmüşsünüz Allah daha çok versin. Hep mevzuyu paraya getiriyosunuz kizcagaz gecinemiyoruz eşim benden gizli 3 kira parası yollamış diyor. Bunun paracilikla bi alakası varsa para isteyen paracidir. Sizin mantık biraz ters

konu sahibinin tek suçu 30 yıl tarımcılık yapan kocasının olmaması mı o zaman ?
Evet. Hayata katılacak. Çalışacak , üretecek ondan sonra talep edecek. Hayat müsterek. Kocanın maasi ucu ucuna yetiyorsa , sizlanmak yerine calisacaksin. Kv o yasinda, hala tarim hayvancilik yapıyor da, baslik sahibi piremsez mi? Valla kv sonuna kadar air fryer hakediyor. Ne kaa eknek, o kaa köfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…