Kocam benden habersiz ailesine Para göndermiş

Çalıştığınız için mi millete hirslandiniz kayınvalide olduğunuz için mi merak ettim

tamam işte o zaman kayınvalide de çalışacak hayata katılacak üretecek . öyle evde yemek yapıp kocasına sadece yardım etmekle olmaz yetmez , maddi kazanç sağlamalı eve ,aynı konu sahibinin yapmasını istediğiniz gibi. kayınvalideyi niye kayırıyorsunuz? konu sahibinin prenses olması sizi niye rahatsız ediyor? tüm kadınlar prensesliği hakediyor hemcinslerimin hepsinin en iyi şartlarda yaşaması şahsen beni çoook mutlu eder

Kesinlikle
Konu sahibide çalışmaya başlasın
Benim ailemin neyi eksik desin 3 kira parasıda konu sahibi ailesine göndersin
Sonra evde taş kaynatsınlar, kırk tane borca girsinler.
Senin paran benim param ben kazanıyorum istediğim gibi gönderirim lafları yüzünden dünyanın boşanması oluyor.
Bunu bir kadın buraya yazsa ben senin gibi kadını boşarım evlenmişsin hala ailene para yolluyorsun yorumları dolardı.
Yapan erkek olunca sen ev hanımısın karışamazsın, evde ekmek varsa laf edemezsin yorumları doluyor.
Ataerkillik kanımıza işlemiş resmen

bilmiyorum ki. Benim 18 yasindan itibaren calismadigim tek bir yil olmadi. Yan gelip yatmak nasil bir sey bilmiyorum. Baskasinin parasini harcayamam.
peki oğlunuz şuan ne iş yapıyor küçük falan değil kocaman olmuş tabirinizle sizin paranızı yememeli çalışıyordur heralde
Benim oğlum, daha küçük unv caginda ama gri aşortmanlı yan yatan gelin tabiki istemem.

kv calismis ya iste. Tarim ve hayvancilik yalniz yapilacak iş degil, en az otuz yil bu sekörde çalışmış, baslik sahibinin kocasini ve muhtemel kardeşlerini büyütmüş. Epeyce alinteri dökmüş yani. Peki baslik sahibimiz ne yapmis? Ekmek elden su gölden evlenmis ve baslamis kocanin mobil bankacilik hesabini stalklamaya

bilmiyorum ki. Benim 18 yasindan itibaren calismadigim tek bir yil olmadi. Yan gelip yatmak nasil bir sey bilmiyorum. Baskasinin parasini harcayamam.

Ben evlenirken ayni sizin gibi dusunuyordum. Ben koca parasi yiyemem diyordum. Tabi ben bunu derken henuz cok tecrubesizdim ve evlilik nedir ne degildir bilmiyordum. Hayatta ne gibi surprizler olabilir cok kestiremiyordum. Mezun oldugum gunden beri calistim su an calismamam keyfi bir durum degil. Gayet rahat koca parasi yiyorum cunku biz evlenirken iyi gunde kotu gunde sozu verdik. Esim calismadigin gun seni bosarim, calismazsan soz hakkin olmaz demedi bana. Siz bunlari yaziyorsunuz ama hayat tecrubeniz benden cok fazla ve hala boyle ezbere konusabiliyorsunuz. Bu gun de sasirdik cok sukur.

Kayivalide mi yoksa kayivalide adayi mi bilmiyorum ama cok sinirlenmis Allah o aileye gelecek gelinin yardimcisi olsun. Demek ki kazandigi para kadar saygi gorecek cok yazik.

yoo çalışmamış ,ha köyde yemek temizlik yapmış ha evde aynı şey? ben onu çalışma saymam ne var ki benim kayınpederim de aynı işi yapıyor kayınvalidem toprağa basmamış kadın rizede çay toplayan ,hayvanları güden kadın değil ki konu sahibinin kayınvalidesi?
eve ekmek getirmemiş sigorta olmamış neresi çalışma bunun. kayınvalide çalışmalı deyince hemen bir beğenmedimler hemen bir panikler yaaa

okusaymış işe girseymiş kayınvalide bize ne onun sorunu nerede ne yaptığı, gelin hakkında istediğiniz tüm beklentileri sayarken kayınvalide de en az ondan aşağı kalmamalı .

konu sahibi ekmek elden su gölden evlenmiş derken ? eş ailesinin birşey yapmadığını söylemiş , yapsa da sizi ilgilendirmez canı isteyen oğlu evlenirken yardım eder , çocuğu evlenirken edilen yardımın hesabını da konu sahibi kimseye verecek değil ,kocasının şuan borcu da birlikte borçları tek kocasının değil hukuk bilginiz de yok oturun sıfır

Benim eşim de ilk evlendiğimiz hafta düğünde gelen takıları annesinin üzerine altın hesabı açtırıp yatırtmıştı.
Ah kıyamam
Eşiniz yatırmadı yani
KV zorla yatırttı.
Silah mı çekti?
Ay yoksa sizi kaçırıp fidye olarak mı istedi?
Yetişkin bir insana bir şeyi nasıl zorla yaptırttı merak ettim.
Eşiniz melek kv şeytan sanırım

Sizin durumunuz konu sahibininki ile ayni mi? Esiniz sizin maasinin 4 katini kazaniyormus. Demek ki maddi durumu el veriyordu da yapiyordu. Ama kendileri borc icindeyken ve ailenin geliri varken borc icinde olan oguldan Air Fryer istemek de ac gözlülükten baska birsey degil. Üstüne de simdi yine para aliniyor. Konu sahibini calismadigi icin vurmaya calisiyorsunuz, ama dügün sürecinde kendisinin be ailesinin maddi destegi de olmus, esin ailesi geri dururken. Ve esler kadin calismayacak diye anlasiyorsa bunu asaglamak da kimsenin haddine degil.

böyle kaynanaya sahip evlilikler yürümüyor ki ya oğlu kendisiyle görüşmeyi kesecek ya boşanacak 2+2 =4 bu şaşmaz
Cok buyuk konusuyor basina gelecek oglu da esini tutacak annesini atacak o zaman anlicak durumu gelinin suyuna gidecek sonunda aha da senaryoyu kurdum bile.

Çalıştığınız için mi millete hirslandiniz kayınvalide olduğunuz için mi merak ettim
Ben kayinvalide degilim, oglum küçük.

Calistim bitti , genc emekliliği de ucu ucuna yakaladim cok mutluyum. O da 18 yasinda işe basladigjm, sigorta gurişim yapıldığı icin oldu. - iyi ki erken baslamisim- Kimsenin parasini yiyip yan gelip yatmadim, hele hele 3 günlük gelinken kimsenin işine burnumu sokmadim. Şöyle bir zaman verdim, herkesi tanidim. Hayatimi böyle gecirdigim icin de cok mutluyum. 40 defa daha başa dönsem, yine kimsenin sirtina yapismadan böyle yasayip bu yasima yine böyle gelmek isterdim. Ama sizi de bilemem

Cok buyuk konusuyor basina gelecek oglu da esini tutacak annesini atacak o zaman anlicak durumu gelinin suyuna gidecek sonunda aha da senaryoyu kurdum bile.
kesinlikle öyle olacak... zaten bir emekli maaşı neye yeter ödü kopuyor o yüzden ... herkesin önceliği ilk kendi evi ,kendi evini ihmal ettiğin bir evlilik zaten olmaz, bazıları gelinin çalışmasını hayata katılmak atılmak olarak değil, oğlu için yatırım aracı olarak görüyor şekil 1/a da gördüğümüz gibi... birde öyle gelin istemem diyor nikahına ,yatağına alacak olan oğlu kendisinin demesiyle olacak sanki inşallah allah herkese dengini verirde eli maşalı geline düşer ay ne gülerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…