- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Çalıştığınız için mi millete hirslandiniz kayınvalide olduğunuz için mi merak ettimEvet. Hayata katılacak. Çalışacak , üretecek ondan sonra talep edecek. Hayat müsterek. Kocanın maasi ucu ucuna yetiyorsa , sizlanmak yerine calisacaksin. Kv o yasinda, hala tarim hayvancilik yapıyor da, baslik sahibi piremsez mi? Valla kv sonuna kadar air fryer hakediyor. Ne kaa eknek, o kaa köfte
bilmiyorum ki. Benim 18 yasindan itibaren calismadigim tek bir yil olmadi. Yan gelip yatmak nasil bir sey bilmiyorum. Baskasinin parasini harcayamam.Sebep? Dune kadar calisip simdi calismayinca size gore bosanmali miyim?
tamam işte o zaman kayınvalide de çalışacak hayata katılacak üretecek . öyle evde yemek yapıp kocasına sadece yardım etmekle olmaz yetmez , maddi kazanç sağlamalı eve ,aynı konu sahibinin yapmasını istediğiniz gibi. kayınvalideyi niye kayırıyorsunuz? konu sahibinin prenses olması sizi niye rahatsız ediyor? tüm kadınlar prensesliği hakediyor hemcinslerimin hepsinin en iyi şartlarda yaşaması şahsen beni çoook mutlu ederEvet. Hayata katılacak. Çalışacak , üretecek ondan sonra talep edecek. Hayat müsterek. Kocanın maasi ucu ucuna yetiyorsa , sizlanmak yerine calisacaksin. Kv o yasinda, hala tarim hayvancilik yapıyor da, baslik sahibi piremsez mi? Valla kv sonuna kadar air fryer hakediyor. Ne kaa eknek, o kaa köfte
Benim oğlum, daha küçük unv caginda ama gri aşortmanlı yan yatan gelin tabiki istemem.Çalıştığınız için mi millete hirslandiniz kayınvalide olduğunuz için mi merak ettim
Ikisi için de bence :)Çalıştığınız için mi millete hirslandiniz kayınvalide olduğunuz için mi merak ettim
KesinlikleSu an calismiyorum ve catir catir kocamin parasini yiyorum sefam olsun. Istedigimi pekala aliyorum cunku bizim evde senin paran benim param yok bizim paramiz var. zaten evlilik de sizin dediginiz gibi bir sey degil. Evlilikte ortak karar alinir gizli sakli is yapilmaz konu sahibi sanki bundan sikayetci.
Ikisi için de bence :)
Aynen canım. Boşver hepimizi deli etti. Cevap vermeyin artıkmutsuz insanlar nasıl da belli oluyor değil mi arkadaşlar
peki oğlunuz şuan ne iş yapıyor küçük falan değil kocaman olmuş tabirinizle sizin paranızı yememeli çalışıyordur heraldebilmiyorum ki. Benim 18 yasindan itibaren calismadigim tek bir yil olmadi. Yan gelip yatmak nasil bir sey bilmiyorum. Baskasinin parasini harcayamam.
Benim oğlum, daha küçük unv caginda ama gri aşortmanlı yan yatan gelin tabiki istemem.
kv calismis ya iste. Tarim ve hayvancilik yalniz yapilacak iş degil, en az otuz yil bu sekörde çalışmış, baslik sahibinin kocasini ve muhtemel kardeşlerini büyütmüş. Epeyce alinteri dökmüş yani. Peki baslik sahibimiz ne yapmis? Ekmek elden su gölden evlenmis ve baslamis kocanin mobil bankacilik hesabini stalklamayatamam işte o zaman kayınvalide de çalışacak hayata katılacak üretecek . öyle evde yemek yapıp kocasına sadece yardım etmekle olmaz yetmez , maddi kazanç sağlamalı eve ,aynı konu sahibinin yapmasını istediğiniz gibi. kayınvalideyi niye kayırıyorsunuz? konu sahibinin prenses olması sizi niye rahatsız ediyor tüm kadınlar prensesliği hakediyor hemcinslerimin hepsinin en iyi şartlarda yaşaması şahsen beni çoook mutlu eder
Siz istemezsiniz oglunuz isterse ne olacak?Benim oğlum, daha küçük unv caginda ama gri aşortmanlı yan yatan gelin tabiki istemem.
bilmiyorum ki. Benim 18 yasindan itibaren calismadigim tek bir yil olmadi. Yan gelip yatmak nasil bir sey bilmiyorum. Baskasinin parasini harcayamam.
Kesinlikle
Konu sahibide çalışmaya başlasın
Benim ailemin neyi eksik desin 3 kira parasıda konu sahibi ailesine göndersin
Sonra evde taş kaynatsınlar, kırk tane borca girsinler.
Senin paran benim param ben kazanıyorum istediğim gibi gönderirim lafları yüzünden dünyanın boşanması oluyor.
Bunu bir kadın buraya yazsa ben senin gibi kadını boşarım evlenmişsin hala ailene para yolluyorsun yorumları dolardı.
Yapan erkek olunca sen ev hanımısın karışamazsın, evde ekmek varsa laf edemezsin yorumları doluyor.
Ataerkillik kanımıza işlemiş resmen
yoo çalışmamış ,ha köyde yemek temizlik yapmış ha evde aynı şey? ben onu çalışma saymam ne var ki benim kayınpederim de aynı işi yapıyor kayınvalidem toprağa basmamış kadınkv calismis ya iste. Tarim ve hayvancilik yalniz yapilacak iş degil, en az otuz yil bu sekörde çalışmış, baslik sahibinin kocasini ve muhtemel kardeşlerini büyütmüş. Epeyce alinteri dökmüş yani. Peki baslik sahibimiz ne yapmis? Ekmek elden su gölden evlenmis ve baslamis kocanin mobil bankacilik hesabini stalklamaya
böyle kaynanaya sahip evlilikler yürümüyor ki ya oğlu kendisiyle görüşmeyi kesecek ya boşanacak 2+2 =4 bu şaşmazSiz istemezsiniz oglunuz isterse ne olacak?
Ah kıyamamBenim eşim de ilk evlendiğimiz hafta düğünde gelen takıları annesinin üzerine altın hesabı açtırıp yatırtmıştı.
Benim oğlum bekar.
Kocam da annesine, kendi evimize gecmeden, yepyeni bir ev aldi ; kendi arabamiz olmadan guzel bir araba aldi. Allah bize kat kat fazlasini verdi. Cok ses etmedim , çünkü esim benden en az dört misli fazla para kazaniyordu ve annesi o unv bitene kadar gercekten cok kendini parcalamisti. Bu arada kayinvalidemi de günahim kadar sevmiyordum - ama cok sayiyordum. - esimi büyütüp bu hale getirmisti. Parayı her zaman kazanabilirdik, genctik, esimin icinde " anneme bakamadim" diye bir sey kalsin istemedim.
Kafasinda annesi icin yapmak istedigi seyler bittikten sonra biz cok mutlu olduk, hep mutlu olduk. Esinizi de biraz sayin, biraz salin. Para her zaman kazanilir. Sevgiler
Cok buyuk konusuyor basina gelecek oglu da esini tutacak annesini atacak o zaman anlicak durumu gelinin suyuna gidecek sonunda aha da senaryoyu kurdum bile.böyle kaynanaya sahip evlilikler yürümüyor ki ya oğlu kendisiyle görüşmeyi kesecek ya boşanacak 2+2 =4 bu şaşmaz
Ben kayinvalide degilim, oglum küçük.Çalıştığınız için mi millete hirslandiniz kayınvalide olduğunuz için mi merak ettim
kesinlikle öyle olacak... zaten bir emekli maaşı neye yeter ödü kopuyor o yüzden ... herkesin önceliği ilk kendi evi ,kendi evini ihmal ettiğin bir evlilik zaten olmaz, bazıları gelinin çalışmasını hayata katılmak atılmak olarak değil, oğlu için yatırım aracı olarak görüyor şekil 1/a da gördüğümüz gibi... birde öyle gelin istemem diyorCok buyuk konusuyor basina gelecek oglu da esini tutacak annesini atacak o zaman anlicak durumu gelinin suyuna gidecek sonunda aha da senaryoyu kurdum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?