- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Biz zaten anlamistik ama dalga gectiginiz konu cok agir. Geyiklik bir konu da degil.Ya tamam olay gerçek dışı bu arkadaşım ikna etti beni yoksa asla yapmam gerçekten çok da pişmanım arkadaşım da yaşaması böyle bir sey neyse ya iyi akşamlar
Ya it gibi pismanım lutfen bu aralar benimde biraz ailevi sıkıntilarim var o yüzden de arkadaşım ne derse yapıyorum beynimin etini yemesin diye lütfen çok pismanim kusura bakmayınAçıklamayı polislere yapacaksın ablacım , o kadar yemin ettin ! Ben değilim valla arkadaşım dedin .. burası kadınlar kulübü ya MAALESEF NE KADINLARI EZDİRİRİZ NE DE ÇOK CİDDİ KONULARDA DALGA GEÇİLMESİNE MÜSAADE EDERİZ .. iş işten geçti
Yas kac , kaca gidiyorsun. Kiz misin erkek misin?Ya it gibi pismanım lutfen bu aralar benimde biraz ailevi sıkıntilarim var o yüzden de arkadaşım ne derse yapıyorum beynimin etini yemesin diye lütfen çok pismanim kusura bakmayın
Zaten başka türlü hitap etmeyin birbirinize ablacım. Bu iki kelimenin yerine daha da yakışacak kelimeler bulamadım sizin içinOda bana diyor mesela az önce görünce gerizekalı niye itiraf ediyorsun dedi bizim birbirimizle konuşmamız oyle
Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Edim ben bir malım ya bu konuda arkadaşıma uyduğunu için içimden daha kendime neler saydırıyorum bir bilsenOyy oyy kendine de hakaretsuçun ağırlaşıyor iyi bi avukat bulsan iyi olacak
Yani arkadaşının gerçek olayı mı bu yoksa git dalga mı geç kadınlar kulübünde dedi ?Ya it gibi pismanım lutfen bu aralar benimde biraz ailevi sıkıntilarim var o yüzden de arkadaşım ne derse yapıyorum beynimin etini yemesin diye lütfen çok pismanim kusura bakmayın
Dalga amaçlı sahte konu açmakta suçtu değil miYani arkadaşının gerçek olayı mı bu yoksa git dalga mı geç kadınlar kulübünde dedi ?
22 uni sonYas kac , kaca gidiyorsun. Kiz misin erkek misin?
İtiraf ederse belki birşeylerde değişiklik olur .. kesinlikle suçDalga amaçlı sahte konu açmakta suçtu değil miceza alan üyeler olmuştu sanki önceki yillarda
İtiraf ederse belki birşeylerde değişiklik olur .. kesinlikle suç
Bence hemen evden kaç. Yoksa sende kocadan dayağı yiyeceksin. Umarım sığınacak yerin vardır.Edim ben bir malım ya bu konuda arkadaşıma uyduğunu için içimden daha kendime neler saydırıyorum bir bilsen
Ya valla çok pismanim zaten moralim bozuk ailevi sıkıntılardan dolayıDalga amaçlı sahte konu açmakta suçtu değil miceza alan üyeler olmuştu sanki önceki yillarda
gerizekalıymış kendisi söyledi... cezai ehliyeti yok yani... affedelim bu seferlikİtiraf ederse belki birşeylerde değişiklik olur .. kesinlikle suç
Canim artık derdini polise anlatirsinYa valla çok pismanim zaten moralim bozuk ailevi sıkıntılardan dolayı
desene iyice moralin bozulacak ders al bir daha yapma.Ya valla çok pismanim zaten moralim bozuk ailevi sıkıntılardan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?