- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi 1Rabiaaaaa
-
Kizlar it gibi pismanim mi diyor bu aralar. Arkadasin ne ci.22 uni son
Kiz
Bak yasitiz benim 3 cocugum var bir yandan da okuyorum. Sen de bunun gibi ciddi olaylarla dalga gececegine okuluna egitimine odaklan. Zira daha cok egitime ihtiyacin var belli. Tabi hala bizi kandirmiyorsan...22 uni son
Kiz
Ahahaha yeter ya yapmayın yazık bu korku 1 yıl yeter onaip’sini buldurttum bile ben. Polis gelir az sonra.
Nolur fake ol!Beni seviyor hemde çok seviyor biliyorum ama çok kötü bir şekilde dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü kaç kere bayıldımayrılamam çok seviyorum onu ne yapmalıyım
Buraya fake konu açmanin nesi zevkli. Cidden merak ediyorum ne anlıyorsunuz böyle konu açınca. Herkes inanıp yardımcı olmaya komik mi olacaktı.22 uni son
Kiz
Tek bişeyle afedebiriz yönetici Mune nin profiline gidip 10 kere pişmanım yazacaksın başka kurtuluşun yok maalesefYa valla çok pismanim zaten moralim bozuk ailevi sıkıntılardan dolayı
Gerçekten üç çocuk mu? Bu yaşta?Bak yasitiz benim 3 cocugum var bir yandan da okuyorum. Sen de bunun gibi ciddi olaylarla dalga gececegine okuluna egitimine odaklan. Zira daha cok egitime ihtiyacin var belli. Tabi hala bizi kandirmiyorsan...
ben de ona sasirdim 22 yas 3 coxuk 15inde evlendi zaarGerçekten üç çocuk mu? Bu yaşta?Maşallah vallahi Allah kolaylık versin
niye sasirdinki cevrem 22 yasinda olupta dorduncuyu doguran var bu arada benm dw 3 taneGerçekten üç çocuk mu? Bu yaşta?Maşallah vallahi Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?